Jag tror bilden talar för sig själv ganska...

dsc00391 (MMS)

Jag tror bilden talar för sig själv ganska bra, vi har det helt underbart!


Dagen med D är här

Äntligen är det dags. Har längtat och längtat efter denna dag. Nu när den är här känns det ändå overkligt. Det känns som att det fortfarande är flera veckor tills vi ska åka. Men det är det inte. Ikväll, 20.05 för att vara exakt, lyfter flyget som ska ta mig och min vapendragare till solen. Eller lite närmare den i alla fall. Kommer förmodligen förstå att det faktiskt är på riktigt först imorgon när jag ligger och steker på stranden med sanden mellan tårna. Men det spelar mig ingen roll, för jag vet att det kommer att bli alldeles, alldeles....underbart! Kanske till och med i stil med en bal på slottet ;)

Ska försöka skicka iväg en lägesrapport via telefonen under resans gång. Om jag lyckas återstår ju att se.


Nu ska jag äta frukost, ta en dusch och sedan packa det sista innan vi börjar bege oss mot Luleå för att växla pengar och sedan Kallax.

Ha det så bra här hemma i kylan allesammans!




Luleå Kalaset 2010

(Observera att bilderna är tagna med min digitalkamera då min far hade lagt beslag på systemkameran under helgen)

Orkar inte dra en kilometerlång historia och berätta allt vi gjorde. Nöjer mig med att säga att vi hade sjukt roligt och att Takida, som vanligt, var så jävla bra.




länge sedan vi sist sågs...

Jag ska skärpa mig, jag lovar! Men efter att jag bytte jobb så har det knappt blivit att jag hunnit/orkat sitta vid datorn alls... En helg och två arbetsveckor har snart rusat förbi utan uppdatering. Och utan att jag själv hängt med för den delen. Men nu har jag i alla fall kommit så långt att jag lagt in helgens bilder på datorn. Så imorgon eller under helgen ska jag ta mig tid att lägga in dem... Kanske ;)

Nu ska jag kasta i mig någonting ätbart och sedan bege mig till Boden för att spela veckans andra match. Har nämligen tre matcher denna vecka. Vinst i tisdags, och jag hoppas verkligen att vi plockar hem ytterligare tre sköna poäng ikväll.

På återseénde!

  
Mina favvobrudar! ♥


energiknippe

Hur underbart skönt är det inte att komma hem från jobbet UTAN att vara dödstrött?! När jag kör hem från Tele ibland är jag så trött att jag är på vippen att somna (farligt, jag vet!). Idag när jag kom hem från dagis hade jag en massa krafter och energi kvar. Det var givetvis någonting jag var tvungen att ta tillvara på då jag oftast är tvungen att lägga mig och vila när jag kommer hem från jobbet. Så därför slet jag fram dammsugaren och satte igång och städa rummet. Innan var det gränsfall om jag skulle ha släppt in en dammallergiker eftersom risken att det skulle döda personen var för stor(!) Nu är rummet (så nära man kan komma) skinande rent och jag är så nöjd! Har till och med dragit ner gardinerna för tvättning och dammtorkat i garderoberna. DET NI!

Nu när jag stannade av känner jag dock att jag i min städiver glömt att äta middag, så det är vad jag ska sysselsätta mig med nu. Sen kanske man skulle försöka lägga sig i tid - har öppning imorgon vilket innebär uppstigning kring halv sju.

Har som vanligt ingen passande bild så jag bjuder på två sköna från förra årets Dundret-resa istället




sommar 2010









1 augusti

(Uppdatering 14.37)

Nu är det alldeles strax slut för denna gång. Är nämligen min sista arbetsdag här på Kalix Tele24 idag. I alla fall för några veckor framöver. Om jag kommer tillbaka hit efter min semester återstår att se, men för denna sommar är det i alla fall färdigjobbat. Sitter och försöker känna efter hur det känns, kommer dock inte fram till så mycket... Är lite "tom" i huvudet idag, har konstigt nog knappt kunnat sova någonting inatt. Hur som helst så känns det på många sätt skönt, jag är ärligt talat väldigt less och min nacke är trött och gör ont efter allt stillasittande. Jag tror att ett lite mer omväxlande jobb kommer att vara bra för mig. Samtidigt känns det lite trist eftersom jag faktiskt har underbara arbetskamrater här, men som tur är så ses vi ju på fritiden också. Problemet är att jag inte vet om de kommer att vara kvar om jag nu fortsätter jobba här en period i höst. Men jag hoppas det för de är ju de som gör att man orkar pallra sig hit varje dag, och som man kan flamsa med så dagarna sniglar sig fram en aning fortare i alla fall ♥

Nu väntar alltså två roliga men alldeles säkert krävande och utmanande veckor på förskolan, innan det är dags för resan som jag längtat till ända sedan jag kom hem förra årets resa till varmare breddgrader. Det ska bli så underbart och jag ska verkligen bara lata mig och göra det som faller mig in, utan krav och måsten.

Nu ska jag plocka ihop mina grejer för denna gång och sedan bege mig hemmåt och börja tagga inför kvällens match. Älvdalen United står för motståndet på Gammelgårdens IP ikväll då höstomgångens första seriematch ska gå av stapeln.




RSS 2.0