där ute finns en värld av långa nätter

Sitter på Kallax efter en, som vanligt, underbar helg hemma. Hade turen att hamna mitt i firandet av mormor & morfars 59-år-som-gifta-dag. Kunde därmed träffa stora delar av släkten på samma gång vilket ju alltid är trevligt :-) särskilt trevligt är det ju med de fina små kusinbarnen vi har :-)

Nu ska jag hoppa på planet, hoppas på en lugn flygtur med tanke på ovädret som råder i landet!


det finns dagar när jag tänker mer på henne än på dig

Denna vecka har verkligen gått fort! Men jag klagar inte. Har hunnit med två fina träningspass, i måndags tog jag en löptur medan tvättmaskinerna snurrade som bara gick sååå bra. Underbar känsla. Tisdag plågade jag mig på gymmet & avslutade sedan med något jag inte gjort på flera månader - nämligen en stunds avkoppling i bastun.

Denna (grå) torsdag har vi stängningsdag på fsk, personalen ska nämligen på utbildning i huvudstaden i form av föreläsning. Detta ser jag fram emot :-) när man gått som springvikarie är man inte direkt prioriterad på utbildningstillfällena som ges, det är snarare då vi får rycka in & jobba. Så det ska bli skoj, & intressant. Sedan gör det ju inget att vi nog hinner med en vända på stan innan också, hihi. Nä, om man skulle börja göra sig i ordning så man inte missar tåget då. Har ju fått i uppdrag att INTE se ut som en som arbetar på förskola idag, så det är bäst jag sätter fart ;-)

Ps. Jag längtar hem till alla mina guldklimpar där hemma <3 Trevlig torsdag!


är i Bromma & myser med min minsta älsklin...

img_6237 (MMS)

är i Bromma & myser med min minsta älsklingskusin! (m. familj).  har bott hos systeryster i helgen då min sambo är ute på äventyr. härlig, avkopplande helg!


varför går det inte att ladda upp bilder via blogg-appen? någon mer som har de problemet?


pappas söndag

ja, & eftersom jag inte kan vara med & fira min egen, fysiskt i alla fall, så är jag med sambon till hennes. Har bjudits på middag, & strax dags för efterföljande farsdagsfika ;-) mysigt! Dagen har bjudit på en härlig löptur i solen, eller bjudit var väl fel ord - har kämpat mig igenom en! Riktigt jobbigt var det idag, men slutade på riktigt bra tid, kanske bästa på det spåret. Känns riktigt bra!

Imorgon ny arbetsvecka med barnen, kul ska det bli :-) & imorgon är det exakt, endast, EN månad kvar tills vi åker till värmen!


Jag är ju världssämst på att blogga! Dock ...

Jag är ju världssämst på att blogga! Dock verkar torsdagar vara dagen jag känner för att skriva, fråga inte varför. Sitter & försöker tänka positivt så att hjärnan & kroppen ska ladda inför de två passen som komma skall... Går sådär. Annars så är första veckan på mitt nya jobb snart över & än så länge har jag inte ångrat mitt beslut en enda gång. Trivs faktiskt otroligt bra! Nä, nu ska träningskläderna på - dags för spinning! Puss


Skallebank

vaknade med det imorse... fy så trist! Jag som har sett fram emot idag av flera anledningar. Får hoppas att en heldag i skogen med barnen & lekar & hamburgargrillning gör susen! Så jag kan instruera ikväll som vanligt. Har aldrig ställt in & har inga planer på att göra det heller. Hoppas att det ger med sig.... För får ju dessutom finbesök ikväll! :-) KRAM PÅ ER


Fin tisdag

Har haft besök av syster & lillasyster med kompis ikväll, väldans trevligt! Efter arbetet tog jag en härlig löptur innan jag handlade & lagade tacos till tjejerna. Nu ligger jag nerbäddad & ska sova. Hur skönt det är att lägga sig vid denna tid varenda kväll. Ja, ett måste är det också för att orka hela dagarna. Det är inte så "bara" att ta hand om de små skatterna som man kan tro! Men roligt, såklart :-) tre dagar kvar, sen börjar jag på nya jobbet. Spännande! Fast kommer ju sakna de små trollen på detta stället... Nåja, sova var det! Godnatt!


RSS 2.0