längtar efter något som kan rädda mig


är hemma i norr & har det gott. helgen har varit fullspäckad (om att göra ingenting också räknas, men det gör det väll?), precis som jag hoppats på. fredag mysmiddag hemma med familjen, slocknade sedan 22.30. åksjuketabletten kanske hade ett finger med i det spelet... lördag hälsa på mina fina kollegor på flow (ja, de känns fortfarande som mina kollegor, har saknat dem som f*n) se Assis match i Luleå, förfest hos bästaste Anna & utgång. söndag - en massa, massa mys. fika & skitsnack med Emmsan (som jag också saknat som tusan) på kvällskvisten. lycka!

det enda som hade kunnat vara bättre är min hals. den gör ont. ska & kolla upp det idag... sen ska jag hälsa på mormor&morfar & farmor&farfar. mysa med min lilla goding hårbollen. hämta min laddare då ifånen håller på att dö!

...men först av allt ska jag göra någonting annat som jag har saknat - nämligen spela musik på hur hög volym jag vill!


Nu ska jag & den här kompisen umgås i ett ...

img_5880 (MMS)

Nu ska jag & den här kompisen umgås i ett par timmar. Är visst alldeles för länge sedan.... Jag längtar redan till lunch då jag får dra iväg till Apalby & instruera lunchspinning istället!


Hej hopp! Igår, eller egentligen i fredags...

img_7752 (MMS)

Hej hopp! Igår, eller egentligen i fredags, så infann sig plötsligt ett enormt shoppingsug hos mig. Framförallt, så ville jag ha nya skor. Sagt & gjort, det hela slutade med flera timmars skoprovning igår! Helt ofattbart hur många fina par jag hittade - som faktiskt passade! Jag som brukar ha jättesvårt att hitta skor som sitter på mina blygsamt små fossingar som faktiskt är i barnstorlek... Nåväl, det slutade med två par. Ett ska jag åka & köpa till veckan då de var slut i min storlek i rätt färg inne i stan. Något annat som är HELT ofattbart är hur en människa kan ha så jävla svårt att bestämma sig. & hur man kan få ångest över vilka skor man ska välja. Det är ett mysterium. Finns det kurser i sådant? I så fall borde jag ta två. Nåväl, nu ska jag försöka ta mig upp &  käka lite. Är lite seg efter  gårdagskvällen... Jag menar, vem blir inte trött efter flera timmars dansande?! ;-) KRAM PÅ ER!


är så sjukt sugen på att åka utomlands!


Rev av ett hejdundrandes fint spinningpass...

img_6987 (MMS)

Rev av ett hejdundrandes fint spinningpass ikväll! & cirkelträningen gick också finfint :-) hur kul som helst, & vilken jäkla energi detta ger mig! Helt fantastiskt. Nöjd & glad ska jag nu försöka sova lite..... Hoppas att jag vaknar pigg & kry imorgon. Sov gott alla fina, & ta hand om er! <3


Hur härligt det var att vakna upp till någ...

img_7387 (MMS)

Hur härligt det var att vakna upp till något annat än regn! Idag ser det ut att bli finfint väder. Skönt. Fast man vågar inte hoppas för mycket, det kan verkligen vända på en femma. Igår gick det från sol & t-shirt till ös - & då menar jag ÖS - regn på typ 3 minuter! Ligger & myser lite i sängen nu, ska börja lite senare idag än vad det egentligen var tänkt. Ny avdelning idag igen - bara att sätta igång & lära sig 25 nya namn då! ;-) Sen blir det bråttom hem & kasta i sig någon sorts föda & så mera jobb. Fast på gymmet då. Hoppas att spinningen går bra trots att jag har lite känningar i halsen...  Nåväl. På återseende vänner!


Oo så kul det är med jobb! Har idag vart &...

img_4678 (MMS)

Oo så kul det är med jobb! Har idag vart & arbetat på ett tredje nytt ställe. Krävande - visst - med en massa nya namn, rutiner & tankesätt som ska läras in för varje verksamhet, men samtidigt är det så himla roligt. & framförallt - mycket, mycket lärorikt. Man lär sig definitivt något nytt på varje ställe man sätter sin fot. Kommer att ha massor av bra & användbara saker & tankesätt med mig sen. Kommer kunna välja & vraka, plocka de bitar som enligt mig är allra bäst & bli en superpedagog! ;-) nä, skämtosido, jag trivs så himla bra med det jag gör..... Nu, efter att ha ätit lite från den underbart goda pizzan jag bakade i söndags, ligger jag & tar igen mig lite på soffan. Ska samla kraft för att bege mig ut i regnet, gå den trettio minuter långa promenaden till gymmet, träna & sen gå hem igen! Trevlig tisdagkväll önskar jag er! Ps. jag längtar hem till mina hjärtan där hemma.


snälla bli min igen och låt det va som i en film


Söndag.
Veckorna, & kanske framför allt helgerna, bara springer iväg! Men endel har jag ju hunnit med.... Låt se: matteplugg, lite instruerande, träning & så jobb tis, ons & tors på en förskola. Superkul! Känns så himla bra när man får komma tillbaka till arbetsplatser man vart på, för det måste ju bara betyda att de är nöjda med en & att man gjort ett bra jobb :-) Dessutom har jag nu fått ett vikariat en hel månad, hela oktober, på heltid! Wihoo! När jag åkte hit hade jag ingenting. Endel säger att det inte finns några jobb. Visst finns de det - om man bara vill, inte är kräsen & kämpar lite!

Helgen har vart supermysig. Fredagen bjöd på långpromenad ner till hamnarna & mys ute i solen, en bandymatch & mys i soffan på kvällen. Igår blev det några glas rött & utgång med mycket trevligt sällskap. Lovely!

Nu däremot sitter jag ensam & tycker lite synd om mig själv just för att jag är så ensam. Min sambo är i Malmö & kommer inte hem förrän sent ikväll... Jag är verkligen inte en sådan som trivs med att vara ensam. Tvärt om - jag hatar det! Det börjar krypa i hela kroppen, jag blir rastlös & ledsen. Typ. Självvald ensamhet i små portioner, visst. Som tillexempel när jag ska träna - då kan jag tycka att det är skönt att gå själv, bara tänka på sig själv & vad man vill göra. Men i det stora hela trivs jag som allra bäst när jag har en massa människor omkring mig. Särskilt människor som jag tycker väldigt mycket om!

Nä, nu ska jag slita mig upp ur soffan, ge mig ut i regnet & handla & sedan baka en pizza. Middag plus någon matlåda. Perfekt. Herrå! 


Ursäkta mig, men vad fan är det för fel me...

Ursäkta mig, men vad fan är det för fel med min näsa?! Så fort jag lägger mig ned, men även ibland när jag står upp, så blir jag helt täppt! Skitjobbigt är det, kan ju inte andas :-( känner inga andra förkylningssymptom så borde ju inte vara det... Hmm, irriterande. Nåja - dagen då. Har gått mycket bra på jobbet, kul & spännande att komma till nya ställen är det. Idag fick jag jobba med de lite större barnen, & variation är ju både bra & lärorikt, men jag tror ändå att det är jobbet med de allra minstigaste som är min grej ;-) fast båda är ju superkul såklart! Nu har jag faktiskt krupit ner under filten - tänkte försöka vila bort min otroligt envisa huvudvärk i väntan på att min sambo kommer hem...


Såja, då var ännu en ny vecka igångsparkad...

img_1055 (MMS)

Såja, då var ännu en ny vecka igångsparkad! Tycker tiden bara springer iväg. Hade en lite jobbig morgon med mycket funderingar som snurrade & en för stor dos av hemlängtan.... Men efter en stund tog jag mig själv i kragen, tog matteboken under armen & åkte iväg till syster för lite privatundervisning ;-) än så länge har det gått rätt bra & jag hoppas verkligen att det fortsätter så. Givetvis hann vi med endel mys också, blev bjuden på lunch & hon tyckte visst att jag skulle lära mig att äta med pinnar - vilket faktiskt gick ganska bra! Jag blev då mätt i alla fall ;-) Nu, efter en lååång, skön dusch, ska jag & min underbara sambo krypa ner & se lite idol vi missat. Imorgon väntar jobb på ett nytt ställe, så spännande! hoppas bara att ungarna är snälla med sin nya fröken ;-) godnatt mina vänner!


jag hoppas att ditt vin blir till vatten

Hallå! Tänkte vara lite söndagssnäll & lägga in bilder på laggen & diverse annat... Insåg att jag tyvärr inte hade så många! Men här kommer i alla fall några av de jag lyckats ta de senaste två veckorna :-)


De tre sista är från igår, var mäkta effektiv alltså! Vaknade 6.30(!), sprang ner i tvättstugan & slog på två maskiner, tog en morgonprommis, hängde tvätten, gick & handlade & drog igång ett brödbak. Sen mysfrulle & lite solande på balkongen innan vi satte igång & storstädade hela lyan - som nu är skinande ren! :-) Satt knappt på rumpan på hela dagen. På kvällen åkte vi till syster som hade kalas, trevligt var det! & alldeles för mycket gott fika hade hon bakat. Känner att en promenad ikväll vore nått.... & det är väl lika bra, för vi har inte fått igång TV:n än, så jag kommer ändå att missa idol!!! 

I veckan har jag hunnit med två dagars jobb på förskola, oerhört kul! & även en kvälls arbete på gymmet. Sedan har jag äntligen börjat med matten igen. Ska läsa Matte B så jag har den tills den dagen jag kommer fram till vad jag vill bli när jag blir "stor" & bestämmer mig för att återgå till skolbänken några år.

Nä nu ska jag gå & göra mig i ordning & gå ner till stationen & möta upp Jonathan som ska komma & hälsa på oss :-)


RSS 2.0