tonight's gonna be a good night

Jag trodde aldrig att jag skulle säga det här, men jag älskar att börja klockan sju!
Visst är det jobbigt och kliva upp på morgonen, och man är trött,
men dagen går så sjukt mycket fortare.
Nu är det mindre än en timme tills jag får bege mig till Heidi,
och då kör vi!



i piteå ska vi dansa och le

Back at work idag efter en inte så härlig ledig torsdag då mina vänner lurade med mig på party på ondagskvällen. Det kändes rätt just då men igår kände jag att det var en ganska dum idé trots allt... Men vi hade ju roligt så det är smällar man får ta antar jag. Alltid lätt att vara efterklok, som man brukar säga.

Och så lite mer gnäll: Hur fan tänker de egentligen på polisstationen?! Hur tusan kan de bara ha öppet mellan 9-11.30? Och BARA tisdag och torsdag?! Vilken jävel som jobbar har möjlighet att fara dit under de kassa öppettiderna? Fick ju höra av en säker källa att de har öppet mellan 9-15 (nämner inga namn) så jag trotsade min kropp som skrek åt mig att jag skulle ligga still, klev upp, duschade och gjorde mig i ordning. Åkte sedan upp till stan, endast för att göra det där jävla passet - och så är det stängt. Jag var väldigt nära tårarna då vill jag lova.




Idag är det äntligen fredag, och ikväll blir det som sagt att besöka pdol.
KOMMER BLI SÅ SJUKT KUL! JAG LÄNGTAAAAR!


rubrik

Jag är trött. Helt slut om jag ska vara ärlig. Men jag tänker positivt, håller skenet uppe. Jag slutar på bara några minuter, då ska jag ut och äta på kina med tjejerna ♥, imorgon är det torsdag och jag är LEDIG, på fredag jobbar jag till 15.30 och sen sticker jag raka spåret till Heidi. Där blir det fix och trix samt förfest innan vi beger oss till Piteå för att se Lasse samt festa gärnet. När jag tänker på allt roligt som ska hända så är det nästan så att huvudvärken som plågat mig hela dagen försvinner... Men bara nästan ;) 



Ha en bra onsdagskväll allesammans!


wohoo

Känns som att jag inte har så mycket att komma med just nu. Jobbar mest, vilket kan bli lite tjatigt att läsa om, tränar och umgås så mycket jag bara hinner. Min kamera har varit ute på vift, därav blir det lite fattigt med färska bilder. Dessutom skriver jag oftast på jobbet - det är då jag hinner - och här har jag såklart inga bilder...

Minuset på sovkontot växer, och det märks på både humöret och orken. Jag är van att sova MINST åtta timmar varje natt, och jag behöver det för att funka normalt. De senaste nätterna har jag sovit runt fem. Ni kan ju tänka er vilket tålamod jag har.

Nu slutar jag! Wiiiihoo








måndag...

Jag kan ha räknat sekunderna som gick
Mellan ljuset, och åskans dån
Jag kom på mig själv med att undra för ett ögonblick
Om du var på väg hit, eller härifrån
Det tysta ekot är av ett slag för sig
Det kommer ensamt, om det är nåt att ha
Vad du än gör ta inga råd från mig
Jag vet, de fungerar inge bra

Jag får liksom ingen ordning på mitt liv
Det kan va så förfärligt, det kan va så bra
Om nätterna har jag förskingrat så mycket förstånd
Det kanske var pundigt, det kanske var bra




Känns som att dessa ord av den fantastiska låtskrivaren som gjort den
passar in på mig själv rätt bra just nu.
Dessutom är det en påminnelse om att det faktiskt bara är fyra dagar kvar
 tills vi ska stå och sjunga, skratta och gråta framför stora scenen
på årets upplaga av piteå dansar och ler.


thank god it's....thursday?

Som den hemmafru jag faktiskt är nu på obestämt tid, spenaderade jag gårdagen med att vika massa tvätt, städa och göra rent i råttboet. Och då syftar jag inte på mitt hem, utan på två små gnagare som bor i vår halls bur. Massa vuxenpoäng här, eller hur?

Torsdag idag och bara EN arbetsdag kvar denna vecka! Bortser från att jag har i princip hela denna arbetsdag kvar också, en låter så mycket bättre än två... 

Planen för imorgon var att alla brudar skulle samlas hos Heidi, mysa, surra och kanske ta något glas vin. Hur det blir med det för min del återstår att se på kvällens träning. Har nämligen mest troligt träningsmatch i Boden imorgon, vilket jag helt hade glömt... Dock har vi varit så få på de senaste träningarna så vi får väl se om det blir någon match. Mig skulle det faktiskt inte skada om den blir inställd, klart jag vill spela match, men vill ju inte missa fredagsmyset med världens bästa tjejer ♥







Nu ska jag gå och äta frukost, hann inte riktigt med det imorse.

Ha en bra dag och ta hand om varandra!



död mans kista...

Jag överlevde mördarpasset på jobbet igår. Tur det, ni hade ju fått sakna mig så mycket annars... hihi. Stupade i säng i princip direkt jag kom hem, men det är sådant man får ta när man jobbar som en galning.

Endast åtta dagar återstår på detta arbete, vilket känns otroligt skönt! Förra sommaren gick det relativt smärtfritt (i alla fall vad jag kan komma ihåg) men nu är jag riktigt less. Inte för att det är färdigjobbat för sommaren redan nästa vecka, ska jobba två veckor på dagis också, men där trivs jag så bra så det ska bara bli roligt. Sen vet jag ju att utlandsresan närmar sig med stormsteg, vilket gör att det flyter på ännu lite lättare. Bara tanken på det gör mig sååå glad! Denna sommar i Sverige har ju inte varit någon höjdare precis, inte vädermässigt i alla fall.




Ikväll blir det grillat till middag och sen ska jag försöka se klart filmen som jag har somnat till två kvällar i rad nu, pirates of the caribbean - död mans kista. 


desperate housewife

Ja, det är vad jag kommer att vara de närmsta 5-6 dagarna. Familjen har dragit söderut och lämnat sin nittonåriga dotter vind för våg, helt ensamen hemma med ett hus, en hund och två små masvin att ta hand om. Hur tänkte de? Hur kan man vara så oansvarig? 

(Observera att jag inte alls är bitter för att jag fick stanna hemma och jobba istället för att träffa faster och lilla kusinen Jonathan, shoppa och fara på grönan...)



Nu är dagens övertid bortgjord, dags att börja på det ordinarie arbetspasset... 11 timmars jobb, yeeha!

tröttmössa...


Ungefär såhär känner jag mig idag...

Igår kväll när jag var ute och sprang fick jag plötsligt sjukt ont i magen. Det höll i sig hela kvällen och halva natten (tills jag tillslut kunde somna) vilket resulterade i att jag försov mig imorse. Hann med nöd och näppe i tid till jobbet och här sitter jag nu och kan inte sluta gäspa. Vet inte vad denna värk berodde på, men jag får den allt oftare så jag tror att det är dags att jag börjar med laktosfri kost som min läkare föreslog sist jag var där.

Helgen har varit lugn och skön, men samtidigt rolig. På lördag var det byafest i byn så var dit en sväng och åt hembakt klådda, mums! Sedan begav vi oss till grannbyn för att se fottismatch. En inte alltför intressant sådan dock. Efter det väntade grillat och ett glas vitt. Kvällen avslutades ovanligt nog på...hotellet.

Sov mig igenom halva söndagen, förflyttade mig till soffan, såg Ronja Rövardotter på tv. Slogs av hur obarnvänlig den är egentligen, lite hemsk faktiskt. Sedan väntade middag och efter det träning. Vi var endast sex träningsglada tjejer + tränare som samlades på Gammelgårdens IP denna söndag. Kan säga att träningssuget försvann lika snabbt som det kom... Blev lite pannkaka av allt, svårt att genomföra en ordentlig träning med så lite folk. Hoppas på mycket bättre anslutning till träningen ikväll, blir så himla mycket roligare då.

Nu ska jag gå och kasta i mig lite lunch. Ha en fortsatt bra dag alla!


nattbloggande...

Nu är det bevisat: den eller det som sitter där uppe och bestämmer vad vi stackare på jorden ska ha för väder hatar mig. Jag vet inte vad jag har gjort den/det, men så måste det vara. Har än en gång fått dåligt väder på min lediga dag. De är ganska sällsynta och just därför blir jag så (ursäkta) JÄVLA irriterad. Tänkte inte tjata mycket mer om det, ville helt enkelt bara dela med mig av en tråkig sak jag idag kunnat konstatera.  



Bjuder på en bild på sötaste kusinen Jonathan som man bara blir så himla glad av! ♥


Nu är det dags att sussa kudden, imorgon väntar....ja, ni vet.
GODNATT VÄRLDEN!


balen 2010



 


working nine to five...

En femtonminutare i massagestolen gjorde susen, nu ska jag nog orka genomlida resten av arbetsdagen också. Hoppas jag.

Mycket funderingar på framtiden just nu, vad ska man egentligen göra med sitt liv? Vad ska jag göra när jag blir stor? Vad ska jag bli? Jag har en plan och jag vill att den ska bli verklighet men det är ju så många bitar som ska stämma. Jag vet i alla fall en sak, och det är att ett kontorsjobb inte är någonting för mig. Och inte för min dåliga nacke heller för den delen. Roligt, varierat och bra betalt ska det vara, då blir jag nöjd. Det ska väl inte vara några problem?




Tycker alla färgar håret och gör alla möjliga förändringar just nu, och det vill jag också göra! Är sugen på att sätta slingor i olika nyanser men det är så svårt att få det att sitta i mitt hår. Det liksom bara rinner av... Nåja, ska fundera vidare på vad det blir. Tips är välkomna!


Nu måste jag jobba vidare.


Lev väl!


ny vecka, nya möjligheter

Var mycket trevligt igår kväll, precis som jag trodde att det skulle bli. Och det tackar jag sällskapet för! Blev en blandling av bowling, förfest och utgång tillslut.

Söndag idag, och imorgon börjar en ny vecka. Denna med hela TRE lediga dagar, wihoo! Är ledig onsdag samt heeela helgen. Känns väldigt skönt, har jobbat tre av fyra helger de senaste veckorna. Denna vecka drar dessutom fotbollen igång igen, ska bli så roligt! Uppehåll gör en bara så himla slö. Fy.

Ikväll blir det att se fotboll och mysa. Tror allt att jag ska ta mig en lång dusch, göra hårinpackning och lite andra tjejgrejer också. Pyssla om mig själv. Något man tyvärr gör alldeles för sällan.




(Bjuder på en snygg bild från studentveckan)




Take care!


HA-PA-RANDA!

Eftersom vädret som sagt svek igår bar det av till Happis en sväng. Hittade lite nya, somriga kläder som jag verkligen var i behov av och även lite kläder som kommer passa bra att ha på utlandet, så jag är helnöjd! Efter Happis åkte vi direkt hem till mig där mamma bjöd på supergod tacos. Var vrålhungrig så det satt väldigt fint i magen. Kvällen avslutades med skräckfilm och mys hemma hos Mari. Jag måste säga att jag är ett stort fan av ledig-dagar.


 



Ikväll blir det party. När, var och hur är inte färdigplanerat än men jag känner på mig att det kommer att blir bra. Det brukar lyckas bli det.



sysselsättning på jobbet...



En pappa ~40 har precis vaknat och kollar av hur resten av familjen har det.
Bland annat en pojke ~5.

Pappan: Har ni sovit något? Jag har sovit lite, för jag ska ju vara vaken och köra hela natten.
Pojken: Men mamma måste också vara vaken för annars åker vi ju vilse.




åååååh...

Det verkar helt enkelt inte vara meningen att jag ska få bli brun denna sommar. Inte ens lite. I ren protest ska jag knyta på mig springskorna och fara ut på en runda. Sen kanske jag åker till Happis och tröstshoppar lite. Förhoppningsvis känns det lite bättre då.

Om någon där ute har fint väder hos sig, let me know.




Tack för mig.


lalala...

Blev spontan fest och utgång igår. "Men det går ju bra, jag börjar inte förrän halv ett imorgon" tänkte jag - men så fel jag hade.. Sitter på jobbet nu och mår kanske inte så där superbra, men jag antar att jag bara har mig själv att skylla. Hade i alla fall mycket trevligt igår så lite illamående och mycket trötthet idag var det faktiskt värt! Kände att man måste hinna med minst en onsdagsfest under sommaren trots att man är en hårt arbetande kvinna, haha.

Ikväll är det myspys i soffan och att försöka hålla sig vaken till någon, förhoppningsvis,  bra film som gäller. (Brukar vara bäst på att välja kassa filmer) Sen väntar sängen så man orkar upp tidigt imorgon för det står nämligen ett stort L och SOLA över hela fredag-9-juli-sidan i min agenda. Finns liksom inga andra alternativ, dåligt väder är helt borträknat. Blir nog en sväng på sjön och kanske sommarens första dopp, om jag vågar...





(Dear John - kvällens underhållning kanske?) 


Ha det bra alla fina! ♥


hjärtat...







Saknar dig!
♥♥♥


lilla lördag...

Skönt att det regnar idag så man slipper ha ångest för att jobba. Ber om ursäkt till alla som har semester, är arbetslösa eller lediga och vill sola, men så känns det faktiskt. Att sitta inne på jobbet igår när solen stekte och man fick besked från höger och vänster om hur sjukt varmt det var var verkligen inte kul! Är ledig på fredag och då kan det gärna få vara fint väder däremot, haha.

Är nu tredje dagen jag har ont i huvudet och riktigt, riktigt dåligt i nacken. Känner att det kanske är dags att ta kontakt med min sjukgynmast... Om han nu inte hunnit gå på semester.

Idag är det onsdag, med andra ord "lilla lördag" och jag känner för att hitta på något. Vad vet jag inte, men det ska jag ta reda på.





Nåja, dags att återgå till telefonen.




sjukling...

 



Fick sjukskriva mig och gå hem tidigare från jobbet idag. Hade så sjukt ont i nacken och huvudet så jag kände mig alldeles vimsig. Tog två tabletter och gick och la mig när jag kom hem. Sov i tre timmar. Det hjälpte mot huvudvärken men har fortfarande dåligt i nacken och känner mig inte riktigt kry annars heller. Får hoppas att det är bättre tills imorgon. Ska värma vetekudden och krypa ner under täcket nu. Frågan är dock hur jag ska kunna somna när jag sovit så länge under dagen...


Godnatt alla fina!


sex and the city...


syskonkärlek...



A: Kommer du att sakna mig när jag åker tillbaka till Helsingborg?
S: Ja, jag ska göra det!


   

♥ ♥ ♥


vardagsmotion...

Kvällen igår bjöd på en härlig cykeltur till grannbyn och turen slutade på ganska precis två mil. Det var härligt att röra på sig efter en heeeel dags stillasittande på jobbet. Har börjat fundera på varför man är så lat egentligen, sen jag fick körkort har jag nog promenerat eller cyklat för att ta mig någonstans max 5 gånger (i alla fall när avståndet varit mer än 5 km). När man ändå brukar vara ute och promenera för själva motionens skull, skulle man väl egentligen kunna passa på att ta den promenaden när man ändå är på väg någonstans? Samtidigt skulle man spara en hel massa pengar eftersom man inte skulle behöva tanka lika ofta.




Nu ska jag bege mig hemåt och packa inför helgen som ska spenderas i Piteå. Båda mina småsyskon ska vara med i "PSG" så självklart måste jag ju dit och supporta dem. Samtidigt tackar man ju inte nej till en gratis vistelse på hotell. Hotellfrukost är ju det bästa som finns!


RSS 2.0