Utegymmet

Såhär ser det ut :-) missade bilden i förra. Nu tänkte jag bli brun! Puss


tillbakatitt

Det är som vanligt. När det händer mycket, skriver jag lite. Och tvärt om. Men det är väl så, tiden räcker inte riktigt till. Nåja. Förra helgen var jag hemma, i norr då, som fortfarande är (& förmodligen alltid kommer att vara) hemma. Mös på & hade det gott med familjen & alla fina som jag tycker så mycket om. Försökte få känslan av att "bara vara". Är svårt ibland när man har så lite tid, som en helg egentligen är, & det är mycket man vill hinna & många man vill träffa. Firade lillasysters konfrimation med hela släkten, hade kvalitetstid med T, hängde med Anna & gänget, mös med familjen. & så lyckades jag faktiskt klämma in träningspass 3 dagar av 4. Bra jobbat tycker jag.

Så var den helgen slut & jag tillbaka i verkligheten. Har idag lagt en faktiskt ganska tung vecka bakom mig. Varit "ensam" hemma (Jenny är som sagt på semester) vilket jag inte alls gillar. Inte mått riktigt bra fysiskt, mycket värk, ont i huvudet. & så den ökända tjejveckan på det, som kan få vilken glad tjej som helst att bli lite....ur balans, om vi säger så. Idag känns det som tur är mycket bättre, så nu är jag nog tillbaka på banan igen :-)

I måndags blev jag som hastigast inkastad i en tävling. Det är säkert inte det för alla, men för mig blev de det. Kanske mest mot mig själv. Men det var nyttigt för mig. Har sån prestationsångest. Varför vet jag inte, men det handlar väl om det vanliga, att man vill visa sig bra. Både för andra, & sig själv såklart. Kanske mest det sistnämnda. Var i alla fall med i Vårruset här i Västerås. Som en deltagare i arbetslaget där syster jobbar. De hade fått flera avanmälningar i sista sekund & hade startlappar över som de tvingade på mig... Men, såhär i efterhand är jag jätteglad för det. Kom i mål på en tid jag är nöjd med med tanke på att jag inte hunnit springa så mycket i år.  Vet också själv att jag hade kunnat springa fortare, var inte slut när jag kom i mål, & att tiden vart ännu bättre om det inte varit så fullt av människor överallt & man tagit sig förbi andra snabbare. Det är en mycket skön känsla.

Denna morgon vaknade jag med planen att göra bort ett gympass direkt från morgonen. Det gick....sådär. Eller rättare sagt - inte alls. Men det var inte så att jag själv hade kunnat påverka att det inte blev så. Det har nämligen varit strul med mitt gymkort tidigare, & så även denna morgon, så jag kom aldrig in. Men vet ni? Det gjorde ingenting! Nu efteråt är jag bara glad för det! För det ledde till att jag istället tog mig till löparspåret & gjorde 5 km-slingan. Bestämde mig innan för en tid jag skulle den på, & det gjorde jag. Med över en & en halv minuts marginal dessutom. Sedan körde jag styrkan på utegymmet där, i SOLEN. Blandade övningar för hela kroppen, & så de finfina pulshöjarna såklart. Lyckokänsla på det!

Nu ska jag ta mig från balkongen ner på gräsplatten utanför lägenheten & läsa vidare i min braiga bok "hittebarnet". Senare i em. lutar det åt ytterligare en tur med båt. & så kommer mitt hjärteguld hem! Hej så länge :-)



Imorgon

Imorgon väntar en ny, förhoppningsvis bättre dag. Godnatt!


It's a beautiful morning

Pigg som en lärka när klockan ringde 05.30...... NOT! Lite kämpigt att få i sig någon frukost den tiden, men det gick. Är väldigt nöjd över mitt val att åka hem till syster & sova över där, fick nästan en timme extra sömn imorse utav detta. Guld! Dessutom hade vi jättemysigt, färgade hennes hår, målade naglarna & pratade strunt. Blev lite sent men det tänkte jag ta igen....typ......nu. Sitter på bussen mot flygplatsen, ett ypperligt tillfälle att blunda lite ;-) Snart är jag hemma! Puss!


Mot helg

Igår hade jag en konstig känsla i kroppen. Halva jag var liksom pigg, motiverad, kände att träningen skulle gå bra. Bli rolig. Som jag i stort sett alltid tycker (annars skulle jag nog aldrig hålla på, skulle lägga av rätt kvickt om jag var en sån som träna för att man "måste") samtidigt satt den lilla röda på andra axeln & sa hur jobbigt det skulle bli, hur trött jag var, om jag inte skulle skita i det hela..... Försökte verkligen hitta & bara känna det förstnämnda, gick sådär. Jag tränade, ett pass som var...bra. Varken mer, eller mindre. Så.

Nu är jag på väg igen. Promenerar den 25 min långa promenaden till gymmet så jag vaknar till ordentligt. Sen är det bara att köra! (hatar det uttrycket, haha)

& i em. tar jag helg!!! :-) Då ska det packas & fixas inför 4 dagar hemma. Ska även försöka kramas lite extra med min sambo, för i helgen lämnar hon mig en HEL vecka i utbyte mot solen. Hrmf. Ja, jag är avis.


Tisdag som torsdag

Sitter uppkrupen i soffan & myser lite. Frukosten ligger i magen, lika god som alltid. näst sista arbetsdagen denna vecka idag då. Inget mig emot ;-) imorgon efter stängning tar jag helg & på torsdag morgon går flyget hem. Hem hem till Kalix & familjen & vänner. Jag längtar. På lördag är det konfirmation för lillasyrran som står på agendan. Hon har blitt så stooor!

Helgen har varit fantastiskt! Mina bästaste tjejor samlade på samma ställe igen. Skön känsla.

Nä, om man skulle gå & kleta på lite färg i ansiktet så man ser lite piggare ut. Kvällens träningsupplägg lutar åt att bli liknande som igår... Cykla-styrka-intervaller på löpbandet-styrka. Pulsen hålls uppe under styrkedelarna & svetten rinner. Det gillar jag!


jag har en cykel, en cykel som är blank

träningsdags! Lite cykling, styrka, puls är vad jag planerat för idag. Vi för se va de blir för skoj!


Annapanna

Middagen intagen. Nu iväg & leda spinning & styrkepass. Kuuuult!

....& ännu roligare är det, att när jag kommer hem är världens bästa Anna hos oss!! :-)


uteträning

Godmorgon. Herregud, att jag inte upptäckt detta tidigare. Stiga upp tidigt. Eller rättare sagt - i god tid. Är en sån här typ som helst ligger och snoozar tills man verkligen, VERKLIGEN, måste stiga upp för att hinna i tid. Nu några dagar har jag gått upp tidigare, ätit frukost hemma i lugn & ro framför The Voice. Så skönt. & så kan jag känna mig pigg när jag kommer till jobbet, & inte släntra in med sömngruset kvar i ögonen.

Igår gjorde jag som i söndags med träningen, nämligen utomhus. Slutade tidigt, solen sken. Fanns liksom inga alternativ kände jag. Så jag sprang, jag körde mage & baksida lår & rumpa med solen stekandes i ansiktet. Sprang mer, hittade en lagom hög bänk för att köra triceps, & så lite armhävningar & knäböj. Såå härligt!

På tal om träning då. Imorgon ska jag köra pass. Crossfit. OOh, nervöst :-) Men det ska nog gå vägen. Ska sätta mig framför Desperate ikväll & planera det hela. Nä nu, mot kidsen & ut i solen!

Bio

Blev lite ändrade planer för gårdagen. Åkte till "fosterfamiljen" min & vi ungdomar drog iväg på bio. American pie blev det, helt ok var den. Lite roligare för några år sedan kanske. Det var också mysigt. Jag gillar mysiga saker.

Sedan tillbaka hit igen & titta på filmen som filmades i Thai. Suget att åka iväg igen blev ju inte direkt mindre!

Nä nu vankas det träning, lite löpning & styrka ute någonstans. Tur det finns så många bra övningar med bara kroppen när man inte har varken gym eller vikter att tillgå :-) sedan: hälsa på älskade smågrabbarna.


Lördag

Så, helg igen. Faktiskt väldigt välbehövligt, trots den kortare arbetsveckan. Jag jobbade dock i måndags så egentligen bara en dag kortare vecka... Men ändå. Har inte känt mig helt hundra, vet inte vad det beror på.

Funderar på att sticka till mina fina små kusiner (nej det är ingen särskrivning, de är mina kusiner & de är små) & hänga med dem idag. Det vore mysigt. Nå, startar nog med några nödvändiga ting först, som frulle, ett svettigt träningspass, dusch & plock i hemmet. Ha en skön dag!


RSS 2.0