well, well, well...

Har någonting som man kanske skulle kunna kalla min första bloggtorka.

Har liksom ingen vidare motivation just nu. Jag tror all energi och alla mina tankar just nu går åt till det nya P-P-P (power-pilates-passet) som jag håller på att pussla ihop... Och ikväll sätts det på prov! Fullbokat är det dessutom. Faktiskt första gången det är HELT fullt. Känns både kul och spännande, och jag är redan nervös. Blev lite fladdrig redan igår kväll ;-) Haha. Önska mig lycka till!

Helgen blev som jag trodde rolig. Dock är All Star inte mitt favoritställe då det bästa jag vet när jag är på fest är att kunna dansa loss som en tok. Det är lite svårt till rockmusiken de spelar där. Har tyvärr inga egna bilder från i helgen då min söta lillasyster hade slarvat bort min kamera. Turligt nog (heter det så?) för henne så är den återfunnen nu. Jag antar att ni har hunnit se mina vänners bilder redan.


(snodde av Sandra)

Nåja, arbetet kallar, endast 1,5 timmar kvar nu - det gäller att kämpa!


klantighet

Imorse hände något ganska kul. Mamma kom in på mitt rum med ett brev jag hade fått - från kommunen. Vad är nu detta? tänkte jag, och funderade på om jag hade lånat någon bok från bibblo på senaste tiden, eftersom det endast är då jag får en påminnelse på en bok som kommunen skickar post till mig. Insåg ganska snabbt att det vore ganska omöjligt, eftersom det är minst fem år sedan jag senast lånade en bok. Efter lite mer trixandes framför spegeln och funderingar på vad tusan det kunde vara för någonting så kunde jag inte hålla mig längre utan öppnade brevet. Kan ni gissa vad det var för någonting?! Nä, klart ni inte kan. Det var....en lönespecifikation! På ca 7000 kronor! Haha, den hade nog kommit liiiite fel. 

Nu ska jag jobba vidare, har tagit en timme kompledigt i eftermiddag så slutar "redan" 15.30. Sköööönt! Lite mindre stress innan vi sticker iväg till Luleå. Kanske. Förhoppningsvis.


Trevlig helg alla fina! ♥

torsdag

Sitter på jobbet och har gjort det sedan klockan sju. Har precis ätit frukost och nu står jag och suger på ett glas nypressad apelsinjuice. Vääldigt gott ska jag meddela. Telefonerna har precis börjat gå varma, men det gör inget. Idag är en bra dag. Det enda som fattas nu är mina kära kollegor H och S som börjar halv tio. Jag längtar efter dem, vill ha någon att jyra med. Dessutom är det den tjugofemte idag, och alla vet väl vad det innebär om man har jobbat flitigt? ;-)

Efter jobbet sticker jag till sjukgymnasten igen, som för övrigt börjar känna sig ganska handfallen. Jag verkar vara ett omöjligt fall. Har provat alla behandlingar nu, flera gånger, men utan framgång. Det är uselt.

Imorgon vankas det fest i L-town, är ett bra tag sedan sist faktiskt. Så det ska bli kul. Är också ett bra tag sedan jag träffade tjejen som gjorde mina dagar under i princip hela gymnasietiden. Jag har saknat henne ♥




vilken lycka!

Wiklunds-släkten har fått tillökning inatt! Ett underbart litet gossebarn.
STORT GRATTIS till Bella och Jim!

http://bellaw.bloggagratis.se/2010/11/23/4014348-mms-bloggning/

gnäller av mig lite...

Jag är så trött.
Och less.
Och irriterad...

Men hej på er!
Hoppas att alla har en bättre dag än jag idag.
Mina bästaste kollegor är lediga allihopa, det är väldigt tråkigt. Det är ju de som gör att man utstår dagarna här på jobbet...

Jag känner mig som en dålig instruktör. Har lovat mina kunder att "ny musik kommer, ny musik kommer snart!"... Men icket. Igår kväll när jag äntligen tog tag i det, hittade lite ny musik som gillade och som kommer att passa i mitt pass, vad händer då? Jo, nero FUCKING burning room fungerar inte. Sen verkar det till och med så jävligt att inte ens laser-grejen som läser CD-skivan fungerar heller. FAN! Var vaken långt efter min "absolut-senast-att-gå-och-lägga-mig-gräns" och ändå har jag ingen ny musik att bjuda på på pillen ikväll. BLÄ för teknik. BLÄ för toshiba. BARA BLÄÄÄÄ!




Sådärja, nu känns allt mycket bättre....eller så inte. Lika bra att jag slutar här, så ni slipper mitt gnäll. Tack för idag.


because I'm leaving, on monday morning

I helgen har det städats en hel del, så nu skiner hela huset. Vi fuskade lite och hängde upp julgardinerna och julstjärnorna en vecka tidigare igår. Så hilma mysigt blev det! Julen är en riktig mystid.

Helgen i övrigt då? Ja, jag har varit ovanligt trött faktiskt. Både lördag och söndag eftermiddag slumrade jag till en stund i soffan. Det brukar jag inte göra, inte när det är en så lugn helg som denna som har passerat. Annat är det ju om man har varit ute på galej... Men då är det ju förståeligt. Nåja, skönt var det i alla fall, och det är väl det helgen är till för, också? Att bara ta det lugnt, slappna av, vila... Sådant man inte hinner med under veckan.


(bilden är googlad)

Nu ska jag strax stänga ner för dagen och bege mig till mina söta farföräldrar. Hoppas att de har någon god middag till mig idag... Men det brukar de ju ha :-)


-

Idag är ingen sån där underbar fredag som de brukar. Jag är aldelens för trött, hungrig och på för dåligt humör för att det ska kunna vara det. Som tur är så slutar jag nu, kanske känns lite bättre när jag får komma hem och mysa lite med min tjej.


Sen kan det inte bli annat än bättre när jag senare ikväll får krypa ner i soffan hos finaste Anna och bara mysa resten av kvällen.

how could the silence be so loud?

Godmorgon torsdag! Arbetsveckan börjar lida mot sitt slut, och det är någonting jag tycker om ;-) Ska alldeles strax kila upp till andra delen av detta bygge för norskautbildning. Idag ska jag svara på norska, önska mig lycka till! Det kan behövas...

Sen pyser jag iväg till sjukgymnasten. Hörs senare, om jag har något att skriva om vill säga.


Bjuder på den!


rackel

Nu vet jag varför jag är så dålig på att lägga in bilder här. Andledningen kan skrivas med ett enda ord, nämligen: R-A-C-K-E-L. Nu nyss när jag skulle föra över bilderna från kameran så fungerade inte kort-läsar-saken som man sticker in minneskortet i. Sen när jag skulle köra direkt från kameran istället så var givetvis sladden spårlöst försvunnen. Inte undra på att man blir tokig ibland! Fast jag híttade den, som tur var, tillslut.



Foto: Big sis

Nattelinatt, sov så gott!

-

Endel människor är så jävla tröga så jag blir tokig. Lär dig vad som är ditt eget bästa någon gång! 

Jag kan inte hjälpa dig att få ordning på ditt liv, det är något du måste klara på egen hand.


Dags att sätta ner foten ordentligt nu känner jag.

I could really use a wish right now

Sitter på jobbet och suckar och stönar. Är måttligt less kan jag lova... Huvudet bankar. Hade detta varit en vardag hade jag redan varit sjukskriven och legat hemma i sängen med täcket över huvudet. Men eftersom det är helg, ringer lite och förmodligen är svårt att få ut någon ersättare, så sitter jag kvar. Nu återstår endast 30 minuter innan jag får åka hem. Att ha ont i skallen och ändå sitta och stirra in i en dataskärm är ingen bra combo. 

Hade planer på att göra bort lite av varje nu när jag ändå sitter vid datorn, som till exempel att skriva ett CV och göra lägenhetsansökningar. Men jag orkar bara inte. Tankarna står still. Det enda jag har fått gjort är att skriva ut papper så att jag kan ansöka om inträde i A-kassan, BARA ungefär åtta månader för sent... Tur att man är en hejjare på att ta tag i saker! Eller?! Jag önskar att jag var det...

Så var helgen snart slut IGEN, kan inte förstå att det alltid går så fort. Fredagskvällen och halva natten spenderades (kan jag säga "som vanligt"?) hos Anna. Vi såg Idol, åt en massa gotta och bara mös på. På hemvägen åkte jag om och hämtade mitt lillhjärta som fick följa med hem.

Vaknade tidigt på lördag, fixade och donade lite hemma och sedan drog jag och Novis till kalix, hämtade upp Heidi, Pandora och Sandra och for till slalombacken och promenerade. Var riktigt, riktigt härligt! Jag märker hur mycket mer jag uppskattar att vara ute nu när jag sitter instängd på jobbet hela dagarna. Efter det följde jag med Mari och Sanna till Nyborg och såg på bandymatch. Inte för att jag är så jätteintresserad kanske men det var bra träning för Nova att vara bland en hel massa människor och hundar.

Efter matchen åkte jag, Jenny och Anna till henne, beställde hem kinamat och låg sedan på soffan resten av kvällen och mös och njöt. Nova och Annas lilla Lova busade på en hel del och det gick riktigt bra faktiskt vilket var kul. Hade en känsla av att Nova kanske skulle vara lite för "hårdhänt" mot henne innan, men det gick bra.

Idag har jag varit ute med vovvarna på en tur i skogen, vilket underbart väder det har varit! Sen har jag plockat lite, tagit en lååång dusch, ätit resten av kinamaten till lunch och nu sitter jag här.




Ha en fortsatt bra söndagkväll alla fina!
 


förlåt!

Måste ha varit något fel nyss, såg inte kommentarerna... Ber om ursäkt för att jag klagade på er och tackar så mycket för tipsen!

..fast några fler skulle ju inte skada ;-)




Varmt välkomna att träna med mig, Power-pilates tisdagar 18.45-19.45 på Flow.


idol 2010

Värst vad ni var tjuriga då, inte en endaste kommentar... Kom igen nu!

Idag är den här, dagen som vi alla längtar efter och älskar. FREDAG och givetvis även det stående fredagsmyset! Ååh det ska bli så härligt, är helt slut efter denna arbetsvecka.

Idol igår var super, kul att se hur det går till "på riktigt". Eftersom det var genrepet så var det lite småsaker som inte riktigt klaffade perfekt men det var faktiskt bara kul! Sedan fick ju juryn inte ge sitt utlåtande redan igår så de frågade en massa andra frågor istället, och idolerna hade faktiskt svar på tal, trots att de verkade oförberedda på frågorna. Var en slags programvärd (förutom snygg-Jihde då) som var en hejare på att underhålla. Fick skratta en hel del.

Nu ska jag jobba vidare, innan jag tar en välförtjänt helg ledig dag. Jobb på söndag igen...
Kram på er!

 


hjälp!

Snälla, söta ni,
kan inte ni skicka lite låttips till mig?
Musik som ni själva älskar att träna till,
eller bara era egna favoritlåtar.

Gärna något med lite fart i! ;-)



Tips lämnas i kommentarsfältet nedan.
Tack på förhand!


tisdag

Mycket funderingar idag...och många av dem dyra sådana. Jag som hade tänkt spara pengar, inte slösa...


Jag funderar på att köpa en ny telefon. Har länge tänkt att min fina T700 duger bra och att en med touch inte är någonting för mig. Men jag börjar faktiskt känna mig lite utanför med min fina rosa som man knappt kan ta emot MMS med,  när mina kompisar med nya, fina telefoner sitter bredvid och surfar runt obehindrat... Fast i och för sig är det ju snart jul, kanske vore en bra idé att önska sig en ny lur av tomten. För jag tror bestämt att jag har varit en ganska snäll flicka i år ;-) 




Jag funderar på att köpa nytt hår. Eller inte bokstavligt talat. Men en ny hårfärg. För som det ser ut nu, hade jag inte ha det länge till. Det är nämlingen ingen vacker nyans som pryder mitt huvud just nu. När jag hade gjort avfärgningen (har jag berättat om det?) så sa Elin att jag måste låta håret vila ett tag. Och det förstår jag. Men nu står jag inte ut länge till, så blir noga att boka klipp och färg under nästa vecka.




Jag funderar på att börja köpa julklappar inom en snar framtid så att det inte blir panik dagarna innan julafton som det har tendens att bli.

Jag funderar på att byta ut delar av musiken i mitt pilatespass, men det är ju så svårt att hitta något som passar! Vet inte riktigt vart jag ska söka, känns inte så kul att ta de som är helt sönderspelade på radio. Övningarna ska också bytas ut, men det är ju inte heller helt lätt när man är relativt ny i branschen.

Jag funderar på att åka in till stan på lunchen, har nämligen en timmes idag. Men det verkar svårt att få med sig någon, och jag föredrar att ha någon att surra med.

 



summer lovin' happened so fast

-15 visade tempmätaren imorse. Kan säga att jag längtar efter mina vinterskor nu! Hoppas att de dimper ner i postlådan snarast, klarar inte av att gå omkring och frysa i mina gympaskor längre. Huvva, jag hatar verkligen att frysa.

På grund av det dåliga vädret så blev det aldrig att jag hämtade Novis i lördags. Kände att jag ville vara ute på vägarna så lite som bara möjligt. Eftersom det till och med var besvärligt att ta sig fram på de "stora" vägarna, kan ni säkert tänka er hur det var efter skogsvägarna. Fick köra typ 40 hela vägen hem från jobbet, oplogat var det och så snöade det så mycket att man såg max 3 meter framför sig. Man ska inte underskatta moder natur... Får hoppas att hennes  husse släpper iväg henne till mig en annan gång ;-)

Vilken härlig träningsvärk jag har i ryggen sen! Ajajaj. Frågan är om den kommer från comben eller från all snöskottning igår? En blandning skulle jag gissa på. Kände mig faktiskt rätt så duktig när jag skottade nästan halva gården för hand igår. För er som inte vet det så har vi inte en liten gård.



Nu ska jag jobba vidare. Hoppas att ni får en bra måndag, trots att helgen som vanligt gått alldeles för fort. Kram!


you are amazing, just the way you are

Jag trodde inte att jag skulle säga detta, men guuud så mysigt det är med lite snö på backen! Eller det var lite, tittar ut genom fönstret och ser att det fortfarande öser ner, så snart kanske man kan kalla det mycket... För min del kan det gärna hålla sig så här hela vintern - ett lätt snötäcke och en 2-3 minusgrader. Det vore perfekt! Dagarna med 30 minus eller snöstorm klarar vi oss lika bra utan... Brrr....



Sitter och grunnar på vad man ska hitta på ikväll. Hälften av min kompis-skara har ju tänkt partaja men det är det sista jag har tänkt göra. Min vapendragare har ju som känt lämnat mig för att spendera helgen hos sin far i den södra delen av landet... Nåväl, det löser sig nog, blir hur som helst en lugn och skön lördagskväll.

Jag börjar ångra att jag lämnade mitt godis hemma...

Ha en fortsatt bra lördag mina vänner (och alla andra)!


nothing compares to you

Hej mina fina läsare. Haft en bra fredag?

Nej det är klart att ni inte haft, inte än! Det fina med fredag börjar ju nu - efter jobbet! (Det vill säga klockan HALV SEX i mitt fall...) Pest och pina. Men det är bara att spotta i nävarna och kämpa på!


Helgen kommer att se ut på följande vis (med reservation för ändringar):

Fredagkväll... Kan ni gissa? ;-) Jo just det, idolmys hos bästaste Anna!

Lördag har jag dumt? SMART nog tagit på mig jobb. Är ju trots allt röd dag vilket innebär mer klirr i kassan och det är ju helt okej för mig. Dessutom får jag då vara ledig nästa lördag istället när jag egentligen skulle ha jobbat. Jag ser detta som ett mycket bra byte och beslut. Punkt. Efter jobbet ska jag mest troligt hämta mitt hjärtegull och vara barnvakt åt henne resten av helgen. Wihoo!

Söndag
blir det nog (beroende på vädret) att ta en långpromenad med Heidi och vovvarna i skogen. Kanske ett träningspass också, beroende på vad jag känner för. Jag ska helt enkelt bara göra det jag känner för! 



Lillgumman

Puss och kram!




fel och brister har vi alla

Ååh, vad arg jag blir när någonting man verkligen vill ha är slut i ens storlek! Synd att man alltid är så seg och lider av sjukdomen beslutsångest.

Igår kväll blev det som sagt att åka en snabbsväng till Luleå. Efter många om och men så fick jag med mig resesällskap så att jag skulle klara hela hemresan. Tur var ju det, annars hade jag nog kunnat vara i Stockholm vid det här laget... Mitt lokalsinnne är nämligen så pinsamt dåligt att jag får skämmas ibland. Eller rätt så ofta om jag ska vara ärlig! Så att jag kom hem i tryggt förvar kan ni tacka Mari och Linus för.

När jag slutar åker jag raka spåret till sjukgymnasten, känner att det verkligen behövs. Efter det ska jag nog till Farfar och tigga middag och sen är det flow comb-pass (♥) och spelarmöte med fotbollen som står på agendan. Bäst att jag rycker upp mig lite om jag ska orka!

Sen, mina vänner, ska jag sova som en STOCK.


Puss och kram!


I got locked up, they wont let me out

Gooodmorgon godmorgon!

Så var man återigen instängd mellan fyra väggar
på grytnäs, och då menar jag inte hos min vän som bor där, utan på jobbet såklart. Idag är verkligen en sådan dag då det känns som att jag knappt hunnit ut härifrån, innan jag var här igen. Som att jag bara hunnit ta ett steg på asfalten utanför, innan jag rycktes tillbaka. Vände i dörren. På vägen hit i pappas fina, vita, oerhört varma bil (han eldar som tusan på mornarna, fråga mig inte varför) så skickade jag iväg ett meddelande till min kollega Heidi och frågade vart vi kunde tänkas hitta oss nå platser idag. Det är nämligen alltid ett jäkla sökandes efter två lediga platser i samma bord. Hur som helst, så slog det mig kort därefter att den lyckans osten är ledig idag, och ska till Luleå och shoppa istället. Det här kommer att bli en låååång dag...

Kemikalier är mycket spännande, men inte alltid så roliga. En färg som heter 9,0 på frisörspråk och "Extra ljus blond" på amatörspråk har nu gett mig en, ja vad ska man säga....ljusbrun? brun? guldbrun? silverbrun? grå? färg i håret. Hur det kunde ske tycker jag är rätt så spännande, men som sagt, inte så väldans kul. Jag börjar bli lite smått less detta nu...

En snabbvisit till Luleå för att lämpa av tjejen som står mig närmast om hjärtat på flygplatsen är mest troligt vad jag ska sysselsätta mig med ikväll. Någon som vill hänga med? Känner inte för att köra hem ensam i mörkret sen... Och om det nu vore så att du är sugen på att svänga förbi max på vägen så kan det nog gå för sig, inte för min skull utan bara för att jag är så himla snäll ;-) 



Ha en bra onsdag alla fina!

ur barnmun

Jonathan plockar fram några kuddar och lägger ut på golvet framför "scenen" som han ska visa en teater på. Jag sätter mig på en av dem.

Jonathan: "Känns det underbart?"
Jag: "Jodå, det känns bra"
Jonathan: "De här kuddarna var skönare än jag trodde!"

"Jag är så hungrig på glass att jag skulle kunna äta hur många jag vill" 


Lillhjärtat, så söt ♥ ♥


RSS 2.0