många bollar i luften

Ja, så är det faktiskt. Tiden går så himla fort. Redan oktober, snart november(!) & halva december är ju vi bortresta. Innan resan är det mycket som ska hinnas med - jag ska börja på mitt nya jobb, vi ska ordna allt inför resan, får några besök hemifrån (som jag längtar!) samt flytten till vår nya lya. (Som förövrigt är såååå jäkla fin ;-) en 4:a i stan, så nu är det bara komma & våldgästa hur mycket ni vill!) Men det ska nog gå bra, bara ta en sak i taget...

Nåväl, nu ska jag fortsätta det jag höll på med, nämligen - INGENTING! Jenny ligger & sover mot min axel så jag vågar inte flytta på mig. Dessa underbara helger :-)

Funkar inte att ladda upp bilder, så roligare än såhär blir det inte! PUSS


som jag har längtat

nu är den äntligen här - FREDAGEN!! :-D ser fram emot denna helg, trots inga särskilda planer. ska nog försöka ta det lugnt & vila bort den lilla förkylningen jag känner vill bryta ut i min kropp. börjar vilan med att bli bjuden på middag hos syrran ikväll! :-) ps. jag saknar er där hemma. PUSS


då var det dags igen...

fyller på med lite ny energi i form av keso, solroskärnor, frukt & lite protte. är jättetrött & seg just nu, men det brukar ju vända så fort jag kliver upp på instruktörscykeln. får hoppas det gäller även idag :-) annars så längtar jag bara till heeeelg! även denna vecka har varit en tuff en... kanske startar helgen med fredagsmys hos syrran, de vore nått ;-)


På IKEA kan man kissa ikapp - bokstavligt ...

img_2790 (MMS)

På IKEA kan man kissa ikapp - bokstavligt talat!


ibland måste man bara tänka att man inte ska tänka alls...

som jag gjorde i fredags tillexempel. var supertrött efter en intensiv arbetsvecka, men hade bestämt mig redan på morgonen för att åka & träna efter jobbet. hann tänka "jag åker hem & bara dör i soffan istället" hur många gånger som helst innan jag ens hade slutat för dagen. men på bussen hem bara bestämde jag mig för att inte tänka, inte känna - bara åka till gymmet, byta om & se vad som händer typ. & det gjorde jag. det slutade med att jag brände av ett helt underbart skönt cyklingpass plus några ryggövningar innan jag tillslut började promenera hemmåt. hur PIGG & glad som helst! eller inte pigg kanske, men på ett superbra humör & med en skön känsla av trötthet. inte den där jobbiga, negativa tröttheten som jag hade innan. helt otroligt hur det kan vända bara av en liten adrenalinkick ;-)

helgen i övrigt har varit jättehärlig. jag & min sambo har varit riktigt duktiga. lördag morgon efter mysfrukosten gick vi iväg & tränade: först spinning 40 minuter & sedan gym. vi handlade, lagade lunch, slappade lite, lagade middag & sen gick vi på bio. så nu har jag äntligen fått se Järarna 2! & bra var den! (fast jag blundade nog nästan hela sista timmen ;-))

söndag skulle det tvättas & städas, bytas i sängen osv osv. så allt det gjorde vi, plus ett gryyymt benpass! sedan kom syster & gjorde oss besök under kvällen & natten, alltid lika trevligt.

nu har jag faktiskt redan krypit ner under täcket. börjar så tidigt som sju på måndagar vilket innebär väldigt tidig uppstigning då jag ska hinna gå den 40 minuter långa promenaden till jobbet. kanske orkar se en filmsnutt innan det är dags att sova för natten!


Fyller på depåerna! Ikväll vankas det, som...

img_9451 (MMS)

Fyller på depåerna! Ikväll vankas det, som vanligt på torsdagar, kvällsjobb på gymmet. 60 min härlig spinning samt 60 min cirkel/styrketräning. Givetvis är detta bara ett "mellanmål", två smörgåsar kan man ju inte leva på - framför allt inte en träningsdag! Nä, jag hoppas det väntar en stor bit lax på mig när jag kommer hem.... ;-) fortsatt trevlig kväll!


Längtar tillbaka till sommaren. Till allt ...

img_9857 (MMS)

Längtar tillbaka till sommaren. Till allt roligt vi gjorde, alla tokigheter på Videvägen, alla sommarfester, båtturer & bakismyset med hela gänget.... Jag saknar min mamma som är världens bästa & mina vänner som också är det. Jag tänker tillbaka på senast jag såg Winnerbäck & är såå nära att boka två biljetter till ikväll.... Ska jag? ;-) Nu rasta klart & sedan två timmar med barnen innan hemgång!


Har storasyster här på besök, mysigt :-) v...

img_4403 (MMS)

Har storasyster här på besök, mysigt :-) vi har käkat torskgratäng & surrat av oss & nu ska vi krypa upp i soffan & kika film, "step up 3" blir det ikväll! Annars har det varit en bra dag med barnen & två sköna promenader i det fina höstvädret. Fortsatt trevlig tisdagskväll vänner! Ta hand om er!


du fråga vem som förstört mig, men jag gav dig inget svar



Ju mer det händer i livet - desto mindre bloggande, helt enkelt. En rätt enkel matematik egentligen :-)

Har haft fullt upp sedan jag kom tillbaka från min "semester" hemma i Kalix: påbörjat vikariatet på förskolan vilket innebär att jag jobbar heltid nu & mer än det tillsamans med instruerandet & så dansen på det. Det leder till att man inte hinner så mycket mer än "måstena" på veckorna, dvs. middag, handling, städning, träning samt lite vila & återhämtning. På helgerna sen får man försöka ta igen lite roligheter man missat. Denna förgylldes med fint besök, fotboll (var ju såklart tvungen att heja på ASSI-damerna som spelade i stan), goda middagar & vin, en spontanutgång, bakispizza & en heeeeel massa mys. Precis som jag vill ha det!

Idag har min andra arbetsvecka rullat igång, trivs jättebra & de är så fina alla barn. Jag tycker verkligen om mitt jobb. Trots att man får pröva på sitt tålamod både en & två gånger ;-) 

Sitter nu & funderar & dividerar för fullt. Alldeles för mycket, men det är sån jag är. Någon gång kanske jag också lär mig att bestämma mig. Men när man ska ta beslut om sin framtid, då får man faktiskt vela lite. Ett beslut skall tas, snarast. Jag måste överlägga med mina egna små psykologer lite till.

Nu skall middag värmas (fint att ha rester i kylen ibland) & sedan vill jag göra någoting som jag gjort mindre de senaste månaderna än på flera år - närmligen träna.

PUSS & KRAM!


RSS 2.0