Hoho?

Här ekar det!

Känner mig lite...inte helt glad sen jag kom tillbaka till Västerås, så har valt att inte skriva då jag inte vill sprida negativa tankar omkring mig.

Säger inte att det är bättre nu, men humöret är för tillfället godare. Skillnad på känsla i kroppen & humör som ändras varje dag & även under dagen.

Sedan jag kom tillbaka har jag jobbat, tränat, ätit & sovit. I princip. Inte mycket att orda om. Har fått till två bra gympass ändå, & idag har har såå ont i tuttarna-var längesedan jag körde ett bröstpass så det är kanske inte så konstigt :-) ikväll är det som alltid spinning/cirkel på schemat. Börjar bli dags att byta om nu... Upp ur soffan alltså... Men först-kaffet!


kort

om dagen då.

Väskan är packad. Ikväll åker jag heeeem! <3

Gym. Döda triceps. Hem & dusch. Frukost på jobbet. Jobba till kring 14. Till tåget-till Arlanda-kallax-hemma. Jag är glad :-) min mamma ska få världens största kram. Mr: var inte orolig. Du får den längsta.


2,8

grader. Det är vad termometern visade denna morgon. Kylig men frisk luft på morgonpromenaden, solen tittade till och med fram bakom morgondisen. inte så snabba steg, bara voice i lurarna & njutning. Lite störd av en ond nacke dock... Suck. Fan.

Onsdag. Snart har alltså halva veckan sprungit (läs: segat) förbi. dags att börja packa kanske? Men, det får bli ett senare problem. Blandat med vad man ska äta till middag, städning & svettig crossfit. Snälla, låt dessa två kommande dagar gå fort!


Ännu en...

Ny vecka.
Tråkig morgon med avsked av Mr.
Måndagskväll som kommer spenderas på jobbet.
Träningsvecka som ska göras, lika bra som förra.


Fredagsplaner

Äntligen fredag!

Mycket skoj på agendan idag; lite skön morgonträning, utbildningsdag på jobbet (inkl. stor god frulle kl 9!), lunch på stan med kollegorna & sen ska jag stänga in mig i Mr:s armar hela kvällen! Jo, detta ska jag nog kunna ro iland ;-)

Godmorgon alla fina!


dinner

Slängde precis ihop en sjukt god middag från start - på typ 5! Bortsett från risets koktid då, men det sköter ju sig själv så bra.

Skar kassler i bitar, slängde i stekpannan tills de var varmt, krydda med lite paprikakrydda, hällde i grädde, lite sweetchili-sås & tomatpure. Koka en stund & sist på med ett gäng skurna coctailtomater. Servera med ris. (jag tog lite vitkålssallad från gårdagen på sidan om.) 5 av 5 alltså! Tyvärr hann jag inte fota innan jag hade hunnit grylla runt i tallriken för mycket för att det skulle SE aptitligt ut.

Nu kaffe & uppladdning inför instruerande på cykeln. Wohoo!


husmora

Sådärja! Biceps-axlar tränade, tvätten tvättad, middagen tillagad, middagen uppäten, golven dammsugna, sängen renbäddad, golven skurade, dammet torkat, tvätten vikt, tvätten inlagd i skåpen, tjejen duschad - TRÖTT men såå NÖJD!

Längtar tills jag ska krypa ner - går det att inte älska renbäddat?!? :-)

(vet att jag mest troligt får sota för detta ihållande hålligång imorgon, med värk, eventuell skallebank & trötta nackmuskler, men ibland "måste" man ju.....)


RSS 2.0