godmorgon onsdag! startar dagen på bästa sättet att starta en dag på


monday

har haft en inte så bra dag idag. men det kanske måste komma sådana också för att man ska uppskatta de bättre.

jobbat, legat i soffan & dreglat över paul walker & varit less över att man inte föddes i jessica albas kropp. sovit. käkat & sedan tvingade jag faktiskt iväg mig till gymmet. har blivit förkyld, men det var skönt att köra lite ändå.

Ge. Mig. Sommar. NU!


soliga söndag

har spenderat större delen av dagen hos syster, promenerat runt i det fina vädret & kikat lite i affärer :-) mysigt! Nu väntar vi med spänning på dagens middag.

Hoppas kommande vecka går fort fort fooort!!


efter jobb

Japp, det var jag på igår. After work alltså. Duojag spelade, & de var faktiskt skitbra :-) ibland är känsla & framträdande viktigare än en fantastisk sång (om ni förstår vad jag menar:-)) kan jag tycka. Var tillsammans med finfint sällskap dessutom, vilket gör allt ännu bättre såklart :-)

Innan de trevligheterna, en annan sorts trevlighet, just av samma sort som jag precis utfört, nämligen: träning. Just precis. På tidiga morgonen innan jobbet gjorde jag ett bra & svettigt pass. Åå så roligt det är när man liksom hittar flowet, man vill aldrig gå hem :-) så även idag, triceps & så det där härliga hopp- & studsande som får pulsen att höjas & svetten att rinna. Det gillar jag!

Nu vankas det snart middag & idag ska vi äta från havets guld. Vilket för mig är något annat än för många andra. Lax :-)


Min torsdag

Trött & segstartad imorse. Känningar av förkylning. Vet inte varför jag är så trött på mornarna nu igen... Utevistelse med barnen - i sol & plusgrader. Kände mig glad när jag såg solen titta fram. Mera jobb, hem för middag, & så instruerande. Spinning & cirkelträning. Som gick bra, fast var mycket få deltagare... Kanske var alla ute & njöt av promenad i plusgrader istället. Vem vet.

Pratat med farfar som fyller år, det är då man inser att man saknar dem. När man ses/hörs av igen. För mig i alla fall :-) nu ser jag fram emot helg, vila, men också träning. En bra blandning. & jag längtar såå tills nästa helg, då kommer min älskade familj på besök!

Ja, det var min dag det. Inget speciellt. Godnatt på er!


bara regn hos mig

Blev ingen semla idag då min date tyvärr blev sjuk :-( istället slängde jag ihop en äppelpaj såhär på kvällskvisten när sötsuget i vanlig ordning satte in... Till detta mixade vi ihop en egen vaniljsås på vaniljprotte, kesella, mjölk & lite annat smått & gott - blev helt okej faktiskt :-)

Ja, det är sant. Det regnar ute. I februari. Tråkigt! Snön vi tillslut fick är snart borta, gatorna som isbanor. Grått & trist. Jag som ville åka pulka med kidsen i alla fall några veckor till! Nä nu får det gärna bli bar mark, vår & soligt så fort som möjligt.

Ps. Jag längtar hem & saknar er alla där hemma <3


fettisdag

Varit & fikat gofika på stan efter jobbet idag med min sambo & syster. Semeldagen (semladagen?) till ära åt jag........en biskvi. Kände att jag ville vara lite wild & crazy ;-) (& sen ska jag & en kollega & käka semla på stan imorgon, känner att en på en vecka räcker) så, detta fick bli uppladdning inför dagens träningspass - fyrtio minuter cykling + marklyft + axelövning. Skönt!

Nu sitter jag i TV-soffan & varvar ner & luktar gott av min nya body lotion :-)


måndag

Ja som ni kanske förstår skrevs föregående inlägg igår kväll. Gick inte att ladda upp tidigare... Är ganska ofta det inte går att lägga upp bilder från telefonen faktiskt. Skumt.

Nåväl. Gjorde ännu en sån där fantastiskt god smoothie till frukost idag. Hallon, banan, kesella, lättmjölk & proteinpulver mixas länge så det kommer in luft & den blir sådär härligt krämig... Mmm, jag skulle kunna leva på dem :-)

Ligger i soffan & tar igen mig lite efter jobbet nu, tänkte rycka upp mig & promenera iväg till gymmet på en stund. Ska ändå dit & få instruktörsfeedback så jag tänkte passa på & köra lite när jag ändå är där :-) men jag tror det blir mest cardio idag. Vi får se.


söndagsmiddag

Prövade oss på en (nästan) vegetarisk gratäng till middag idag. Blev....sådär! Hade säkert varit jättegod med lite mera krämig gegga i ;-) gjord på rotfrukter; potatis, kålrot & morötter, gröna linser, keso, färsk svamp & lite annat smått & gott. Ska ge den ett till försök någon annan gång.

Träning, mat, bandy & nu tv-tittande - härlig söndag! Synd bara att helgerna går så fort....


Just nu på Vasagatan...

Vaknade återigen tidigt när jag tänkt sova ut, idag var det förmodligen för att magen skrek efter mat. Händer då & då att jag vaknar & är sådär tokhungrig så det gör ont i magen. Särskilt dagar jag tränat. Måste nog bli bättre på att käka något litet kvällsmål innan jag lägger mig, kroppen måste ju få bränsle så den kan arbeta fullt ut med att återhämta sig :-)

Dagens frukost då, var jättesugen på grahamsgröt igår när vi handlade så jag köpte hem det så en portion sådant fick det bli, med kanel i & äppelmos på (såå gott) lite kesella & bär, en knäckemacka med kalkon. Mums! Älskar helgfrukostar :-) då kan jag bestämma själv vad jag ska äta. På veckorna äter jag på jobbet & visst det är supersmidigt & jag spar en massa tid hemma på mornarna, men valmöjligheten är inte fullt lika stor.

Dagen då... Tänkte sticka iväg & träna, dock vet jag inte riktigt vad jag ska köra. Får kolla igenom veckans pass & se om jag hittar några stackars muskler som behöver få sig en eller en extra omgång ;-) i em. ska vi & titta på bandy, våra Kalixkillar ska hit & spela. Kul! :-)


Ha en fin söndag alla :-)


lördagseftermiddag

Fyrtiofem minuter cykling & fyrtio minuter gym, biceps & mage samt ett gäng pulshöjare blev det. Jag är nöjd :-) lunchen intagen, smuttar nu på en god kopp kaffe & slötittar på TV. Funderar på att läsa något kapitel i min braiga bok "hittebarnet". Om jag orkar ska jag baka bullar senare :-)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/1890733/images/2012/pic_189991400.jpg" class="image">


HEJ KOMPISAR!

Funderar på att börjar skriva igen... Mer än en gång i månaden menar jag :-) inte minst för min egen skull, är så roligt att kunna gå tillbaka & läsa vad man har gjort, hur man tänkt & känt. Tror jag ska göra ett försök åtminstone.

Hade planer på att sova ut lite idag, gick sådär... Vaknade första gången halv sju, hade svårt att somna om, men fick mig nog nästan en timme till i alla fall. Tänkte att jag efter frukosten skulle ta mig an gympasset jag missade igår... Var nämligen så att jag kände mig ovanligt fräsch efter jobbet & bestämde mig för att åka iväg & cykla samt köra lite styrkeövningar. Laddade upp mentalt, blev riktigt jäkla sugen på att hoppa på spinningcykeln, bytte om & åkte iväg för att mötas av.......... - en låst dörr! Det var stängt!!! Sååå sur jag blev.....hrmf..... Var alltså bara att vända hem igen. Körde lite hemmaträning & tog en fyrtiofem minuters promenad i det härliga vädret istället, vilket var ruskigt skönt & jag hann reda ut lite funderingar som snurrade uppe i huvudet på mig, men det var inte tillräckligt när jag var så sugen på att bara ösa på i spinningen med hög, musik.... Nåja, ska försöka hitta samma känsla idag & köra ett härligt pass!

Nä, nu kurrar magen. Dags för frulle!


RSS 2.0