morgonpromenad

3+, sol, roligaste promenadsällskapet. Vad mer kan man önska? :-)


+&-

Dagens positiva: klarade kemiprovet (med bra betyg dessutom:-)) mina fina sambos, laxen till middag, det fina vädret.

Dagens negativa: resten. Ontet. Som jag blev tvungen att ställa in mitt pass jag skulle köra på grund av. & inte kunde njuta av vädret på grund av. Skitnacke! Skitaxlar. Skitvärk.


Söndag i bilder

1. Solskensprommis 2. Pizza nr 1 vi bjöd m&p & syskon på ikväll 3. Pizza nr 2 4. Kvällsmys; film & smågodis.


Tataaaaa!! :-D


Väntar ivrigt på dagens middag...


Kvällis

Hade några viktiga rader att skriva men jag orkar inte just nu. Idag har bestått av matteplugg, lunch med Emma, ett misslyckat försök att söka jobb, kemiplugg FAST solen sken som tusan utanför & in genom fönstret & in i mina ögon (hemskt egentligen men va har man för val) lagat hemgjorda biffar & brunsås, fyspass, senaste Die Hard på bioduken & prommis med Enyabebis med bästa vännen i lurarna. Fient. Jag är nu nöjd, tackar för idag, stänger de bruna & sover förhoppningsvis som en stock. Nattinatti!


Min söndag

Myshund. Äckelkemi.


Snabbmat, in a good way

En grillad kyckling från Ica, ris från middagen igår, massa grönt, kesella+vitlök, lite rostade frön, mitt eget fröknäcke... Vips så stod lunchen serverad! Mums!


Drömmar

Jag drömmer så mycket & så sjukt nuförtiden. Varje natt! Inatt skulle Mr. tatuera mig men när han tränade på instrumentpanelen i bilen började det istället brinna i hela bilen mitt på en stor fest. (?!?)

Ligger vaken efter morgonkissen, kände inte för att somna om. Ska snart tassa upp & äta någonting & koka massa kaffe. Tror det blir en tidig sväng på gymmet idag.


Fredag

Såhär ska jag ligga hela kvällen! Helst med en gottapåse att trycka ner handen i. Idag gjorde jag matteprov. Det gick bra! Jag är glad.


Atlas

- inte bara en gladiator.

Utan även en, närmare bestämt den sista, kotan i människors nacke.

Denna lilla kotan kan (enligt företagets broschyr) skapa enorma problem för en person om den ligger felplacerad. Yrsel, värk, spänningar, tinitus, höftproblem, knäproblem etc. etc.

Så. Efter mitt lilla ihopbryt förra veckan fick min mor nog & bokade en tid för att kontrollera om denna kota låg i fel läge även på mig. (Tack världens bästa mamma. You know I love you!)

det gjorde den, vet jag nu. igår baxade vi (jag, mamma, lillasyster) iväg till Haparanda för en behandling. Jag säger en sak: ont. Nu hoppas & hopas & hoppas vi alla att detta skall hjälpa mig. Kände mig lite mindre spänd i axlarna igår kväll, men vill inte säga mer om hur (&om) det har hjälpt innan jag vet vad som är massagens förtjänst. Man måste ge det någon vecka eftersom kroppen arbetar för fullt med att vänja om sig just nu.


Som sagt: vi håller alla tummar & tår.


Fröknäcke

Igår kväll gjorde jag en sats med fröknäcke. Mitt recept innehåller massa frön, pumpa, linfrön, solroskärnor m.m, & majsmjöl & så är det flingsalt på.

Galet gott till dagens kopp grönt te vid frukosten!


IKEA

Har spenderat dagen i Haparanda. Fått med oss rätt mycket både fint & nödvändigt hem. Det bästa; helkroppsspegeln till hallen! Har varit utan i flera, flera veckor. Man fattar inte hur jobbigt det kan vara när man har en själv. Köpte även en ny sportbh, blå & fin var den. Alltid kul med nytt i träningsgarderoben.

Ligger på soffan & tar igen mig lite innan middagen - oxfilé på menyn idag!


Off to school!

Fick bli dessa lite somriga jeansen idag med boyfriend-fit då jag inte kände för att sitta i tighta byxor hela dagen. Nu ska jag ta mitt te & kila iväg, 2 lektioner sen helg :-) ska åka & hälsa på morfar i em. älskade lilla morfar <3

(Förra inlägget var från igår, såklart. Bloggappen är då lika dålig som förut..)


Gym

Matte, möte på AF & lunchdate med finaste Emma. Nu borde jag vara redo för dagens träning.. bara att ta mig själv i kragen & gå. Nu!

Sen ska jag & lillasyster sola faktiskt, gör det inte ofta men nu är mitt skinn så vitt så jag måste faktiskt.


Högljutt!

Enya ogillar höga ljud. Dammsugaren är inte populär (men det går bra), lastbilar tycker vi inte om & skotrar, det går inte alls. Hon blir livrädd! Något vi sakta men säkert börjat försöka jobba bort, men jag inser att det kan ta sin tid. Hon är ju liten än, så det kan ju växa bort med.

Körde iallafall en övning idag som ska vänja hundar vid höga ljud & göra dem mindre obekväma när det låter. Satte godis i en kastrull som hon sedan fick "söka". Det gick bra faktiskt. Provade att lägga på locket lite på sne & det gick också bra efter en stund. Idag gjorde jag det på mattan för att det inte skulle låta för mycket när locket åker av. Senare får vi prova på golvet med :-)


Vitaminer

Kände nån skit i halsen när jag vaknade... Så jag gjorde en riktig vitaminbomb till frukosten! Finns de nå godare än egenpressad apelsinjuice? Tror inte det alltså. 1/4 grapefrukt (allt jag hade hemma) & 3 blodapelsiner hade jag i. Sen kiwi & banan på gröten för lite extra vitaminer. Perfekt kokta ägg med lite örtsalt på smörgåsen. Nu kaffe på detta!


Depp

Har jag varit idag. Vet inte riktigt varför, eller jo jag vet varför, men inte varför det kändes så extremt jobbigt just idag. har ju mer eller mindre lika ont varenda dag. Men, det är ju så att det går i vågor & då & då rinner det över & jag blir ledsen, arg eller bara deppig över min situation. Önskar så oerhört att bara kunna vakna en morgon & inte ha ont, värk, känningar, kramp eller vara stel någonstans.

Önskar även att någon bara kunde hitta vad det är för fel på mig, ett namn, en diagnos, det skulle hjälpa mycket... För ofta är det ju så, ställs en diagnos-så finns hjälpen. Ingen diagnos-ingen hjälp. Det är vad jag har upplevt iallafall.

Har varit & haft pass ikväll trots allt & det var nog väldigt nyttigt, glömma det tråkiga en stund & göra en av de roligaste saker jag vet. Så nu känns det lite bättre. Mr. har varit en ängel & gjort allt för att jag ska må bättre; lagat god middag medans jag vilade, diskat undan allt, bjudit på semla efter lunchen.. & när jag kommer hem från passet står en skål färdig med kesella, nötter & frukt i kylskåpet & väntar <3 guld!


mitt hjärta


Det rör på sig

Kan man säga. Har hänt lite i mitt liv sen sist :-)

Jag har flyttat. Ny lägenhet-ny stad. Hem. Ja, jag har flyttat hem till hålan igen. & hur det känns? bra. Jag stormtrivdes i Västerås, men några viktiga saker i livet fattades mig.

Äntligen, äntligen har jag tagit klivet & blivit "mamma". Lugn-jag är inte preggo :-) Det är till en liten hundbebis. Jobbigt, ja kanske, men så jävla värt det. Min skrutt <3 har även -ÄNTLIGEN- tagit tag i att läsa in kurserna jag (kanske) kommer att behöva inför eventuella högskolestudier. Det känns bra, vill inte vara hindrad från att söka något program för att jag inte har det som krävs. Kanske att jag också tar tag i mitt liv & utbildar mig så småningom :-)

Ja, då har ni lite bättre koll på läget om jag nu lyckas förutsätta skriva. Nu ska jag återgå till räta linjens ekvation. Kul va?

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/1890733/images/2013/pic_510b89c3ddf2b30a3866e8af.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/1890733/images/2013/pic_510b89c3ddf2b30a3866e8af.jpg" class="image">


RSS 2.0