Söndagsmys

Hoppas att filmen är sevärd! Brukar ofta lyckas hyra dåliga filmer...


Mellis

Sitter & äter ett litet "mellis" i form av en sked jordnötssmör, en chokladboll (ej någon nyttig variant utan en vanlig hederlig med massa socker & smör & gott) & en kaffekopp. Enya står redo & väntar på promenaden som väntar. Solen skiner & det ser rätt varmt ut. Nice. Sen väntar lunch & mera plugg!


Kvällsmat

Kesellafluff med blåbär & hallon. Frusna bär, cocos, goji & mandlar på toppen. endorfinrus i kroppen efter kvällens träningspass. Nu nedsjunken i soffan för kvällsmys. Nöjd & glad.


Mello

Efter en heldag ute i skärgården pågår nu lite möbelbygge & mellotittande med lite smaskigt att smaska på.

Har vilat (läs inte hunnit) från träningen flera dagar, nu längtar jag till gymmet! Arbeta lite med kroppen, svettats lite. Känslan efteråt, ni vet!


Idag

Åå. Idag har jag inte varit mitt bästa jag. Jag vill vara mitt nästa jag, ofta, så ofta jag bara kan. Men man är ju inte mer än människa. Har haft för mycket att grubbla på. Jag blir trött av det, trött & frustrerad & arg för att jag har sådana problem med att bestämma mig. Har sagt det förut men säger det igen. Finns nog inte någon med samma beslutsångest som jag. Ännu ett ganska meningslöst besök på vårdcentralen imorse. Känns som att det inte leder någon vart. Ett långt möte på arbetsförmedlingen. Och näe, jag har faktiskt ingen lust att arbeta varken i Norge, Ukraina, Storbritannien eller på Island heller för den delen. Inte utomlands alls faktiskt. Inte just nu. Syndade på lunchen & tryckte en kycklingtoast (ni som ätit den på myggan vet hur galet god den är!) men vad göra. Det var sjukt gott i alla fall. Grubblat mera. Pluggat ellära tills det stod upp i halsen på mig, Men nu är jag klar med uppgift 1. Av 4. Ja. Alltid nått. Cyklat 45 minuter på en swinncykel & försökt fatta bra beslut. Det gick inte. Ringde min mor & försökte fatta bra beslut. Gick lite bättre. Så nu känner jag mig lite mindre förvirrad. Men ändå förvirrad. Ni förstår inte hur mycket jag kan älta. Måste lära mig att fatta beslut & släppa saker sedan. Kylig kvällspromenad med Enya. Hurrade över hur duktig jag varit som inte ätit godis/fika på TRE dagar! Insåg att det bjöds godis på mötet på arbetsförmedlingen. Jag tryckte såklart i mig två mjuka fruktkolor i fint papper. Fan. Nu ska jag äta en laxmacka. Tvätta mitt smutsiga hår & krypa till kojs. Puss på er.


Såhär trött

Blir man efter en ordentlig promenad på isen med en hundkompis :-)

så himla skönt ute idag, bara man är rätt klädd. Vilket jag lyckades vara idag. Härligt! Nu mat & Vasalopp & bara vara en stund.


Fredagsmiddag

Med my love :-)


RSS 2.0