jobbvecka

Två underbart härliga veckor i solen har spurtat förbi. Jag är nöjd.

Startade denna vecka med ett rygg&triceps-pass på SportCity och ett tretimmarspass på Tele innan jag och tjejerna tog igen en massa förlorad mystid ♥ ♥ mitt guld. Underbara tjejor det där!

Åkte på en hel massa jobb i veckan som jag inte var beredd på. Idag på förskolan. Det enda arbetspasset jag fram emot denna vecka! Men men, som sagt så ska man väl vara glad att man har ett jobb att gå till. Oj, såklart ser jag fram emot passen jag ska instruera också. Men det vill jag faktiskt inte riktigt kalla för jobb :-)


Nu ska jag ta tag i min tisdag och göra något bra av den. Vad ska du göra av din?



KRAMIS 


I will be popular

Oj vad dagen blir lång när man stiger upp tidigt! Har hunnit med mycket denna lördag. Tänk skulle man göra det varje dag, så mycket kul man skulle hinna med!

Klockan fem ringde klockan och en timme senare satt vi hela familjen inpackade i bilen på väg mot Luleå och Kallax. Väl framme tog vi bussen vidare till Enköping och storasyster. Här har vi verkligen bara myyyyst! ♥ Åt lite lunch när vi kom fram, vilade en stund, gick ner på stan och kikade i affärer. Sen åt vi glass i eftermiddagssolen innan vi gick hem och började med middagen.

Under tiden de påtade i köket knöt jag på mig löpardojjorna och for ut på en snabbtur för att kolla omgivningarna. Det är verkligen superfint här! :-) Sol och grönt överallt. Av det jag såg åtminstånde.... Fick nämligen ett knott i ögat efter halva turen! Och det just efter att jag råkats logga ut från Spotify i telefonen... Som jag givetvis inte för mitt liv kunde komma ihåg lösenordet till! Det var mycket därför turen blev så kort, tappade lite av den lusten jag faktiskt hade. För det hade jag verkligen, var oerhört skönt i början. Att kunna springa i T-shirt alltså - vilken frihet! ;-)

Nyligen har vi varit på en kvällspromenad och kikat på kanalen och i parkerna och sett lite Saade på TV. Nu ska jag krypa till kojs - klockan ringer ännu tidigare imorgon, 04.00 för att vara exakt, för avfärd mot Arlanda.


SO LONG KALIX, HELLO SPANIEN ;-)

Ha två undebara veckor här hemma - det ska jag!

GOOIS ♥

måndag

Helgen var som väntat lugn och skön. Efter avslutat arbete på lördag körde jag ett pass med mina kompisar nere i källaren. Molgan 1 var där, Molgan 2 också, och Molgan 3 och 4... ja, ni förstår. Med alldeles för hög musik och svett sprutandes från pannan - man måste ju passa på när man är ensamen ;-) - tog jag mig ett par kilometer på cykeln. Sen på eftermiddagen åkte jag ut till "bodan", blev bjuden på god mat och trevligt sällskap och ett glas vitt, fast jag föredrar ju egentligen rött. Satt ute på verandan nästan hela kvällen och natten och bara mös och njöt.

Söndagen bjöd på väder precis i min smak - strålande sol! Tog en mysig morgonpromenad, solade och åt nygräddade våfflor utomhus. Hann svära åt mig själv ett par tusen gånger för att jag glömde kameran hemma... 


Måndag idag, ny vecka med mycket som händer. Eller ska hända rättare sagt. Jobb på förskolan hela veckan och till helgen: äntligen. Spanien, sol och bad, stränder, hyrbilar, resturanger, marknader, bruna ben och solblekt hår. Jag längtar. Men det är mycket som ska ordnas innan dess.
♦ Måste besöka bibblo, både svenska och engelska böcker ska lånas hem. Klart jag ska utnyttja strandtimmarna lite smart. 
♦ Ljudböcker ska laddas hem, ifall armarna dör sådär som de gör ibland när man ligger på rygg och läser för länge.
♦ Apoteket ska besökas - lite solskydd måste man väl endå ha...
Kläder ska tvättas och väskan packas
♦ ...säkert något mer viktigt som jag har glömt bort!

...kanske dags att börja nu då...ska leta fram bikinisarna och se om de fortfarande passar!


KRAMIS


aj aj....

...min stackars mage :-( Det är inte alls kul att ha ont, det påverkar verkligen hela kroppen, och inte minst humöret! Förstår verkligen inte vad lingonveckan ska vara bra för... Helt totalt onödigt enligt mig. De borde ha kommit på en bättre konstruktion, en som inte gör så oooont!

Har blivit tomt med inlägg senaste dagarna, jag vet. Men jag måste få skylla på att jag har haft fullt upp. Har jobbat hela veckan på förskolan. Kul kul tycker jag att det är . Mina dagar har sett ut ungefär såhär: vakna - jobba - träna - äta - sova eller möjligtvis vakna - jobba - äta - träna - äta - sova. Varierande och bra ;-) Men jag trivs med det, i alla fall på veckorna. Det är ju faktiskt jag själv som väljer att ha det såhär.

Nu är jag på mitt tredjehandsjobb. Fast det törs jag inte säga högt. Så vi säger på mitt tredje jobb istället. Ska riva av ett tretimmarspass innan jag fortsätter denna trevliga lördag, som än så länge står helt öppen för aktivitetsförslag. Mina enda planer är svänga förbi hos kusin Samuel som fyller 20 år idag (GRATTIS till dig! om du nu mot förmodan läser min blogg ;-)) och trycka lite go-fika. Och på tal om trycka - ska nog försöka trycka in någon form av träning under dagen också. Me like.



Trevlig helg vänner och ovänner!


RSS 2.0