Midsommardagar

Blev en lugn afton igår, men trevlig. & god. Vilken buffé vi fick ihop! Löjromstoast till förrätt (bästa!!)-fransk potatissallad, sallad med fetaost&vattenmelon, 2 sillar, gravad&grillad lax, kall fläskfilé mm.-gelehallonpannacotta till dessert. Mumma! Spel & krocket på det. Hemma innan midnatt. Så ovant, men skönt!

Idag kickade vi igång med tidig träning på strandängsbadet. Svettigt & kul! Vi fick njuta av solen & hann precis hem innan det började droppa från himlen. Snacka om tajming :-)

Idag står inte mycket på schemat. Just nu är vi på väg & hälsa på en pyttepytteliten bebis på sjukhuset.


Heja, heja!

Har köpt en ny bok. Heja, heja! av Martina Haag. Har inga förväntningar alls på boken faktiskt då jag varken läst recensioner om den eller fått utlåtande av någon jag känner. Såg den i butiken & fick ett infall helt enkelt. Den handlar i alla fall om löpning. Intressant....att se när jag hinner börja läsa den.

Igår var jag på 3:e behandlingen av atlaskotan i Haparanda. Den här gången känns det faktiskt som att det hände någonting med kroppen! Återkommer om detta.

Imorgon midsommarafton, som nog aldrig varit så oplanerad som i år. Men jag är lugn, det slutar nog som vanligt med en miljon myggbett ändå gissar jag :-)

Godnatt! ❤

Ps. Är det inatt eller imorgon natt man ska ha blommor under huvudkudden? Ds.


JAG LEVER!

Man skulle ju kunna misstänka att jag gått & dött. Men så är inte fallet! Tjoho sikken tur va!? Är ju bara det att livet rusar på så fort & jag hinner inte riktigt med.

En sådan städdag detta blev. Förutom en promenad & en löptur samt lite matlagning har jag gått an, städat & donat, tvättat & fejat sedan jag slog upp ögonen imorse banne mig! Nåväl det var välbehövligt. Nu kan man säga att stora vår/sommarstädningen är avcheckad & vi kan njuta av lata sommardagar & nätter i lugn & ro. Typ :-) & förutom städet här hemma har jag även varit & städat trapphus några timmar. Det är mycket tråkigare, men i ärlighetens namn väldigt mycket bättre betalt än att städa lägenheten måste jag erkänna.

Nä nu är det söva som gäller. Är rädd att det blir en ond-dag imorgon, men jag hoppas att jag slipper. Vill kunna njuta denna lediga vecka innan sommarjobbet drar igång.

Bild från i lördags! Är tyvärr inte såhär snygg när jag städar.


Måndagsbarn

Ja, ja jag är vaken. Vänta, ska bara gräva ett ton grus ur ögonen först.

Denna morgon är det jag och pensiosarna som kör på gymmet. Åkte på em. jobb och jag vet hur segt det brukar vara att ta sig iväg & träna efteråt så jag passar på att köra morgonträning. Det är ju himla skön start på dagen men det allra bästa är att man kan hoppa & fara mellan olika övningar utan att någon bryr sig. De äldre håller sig på sin kant, jag på min.


Yesterday


Chock

Chockartat uppvaknande denna söndagsmorgon. Ett ovant ljud letar sig in i sovrummet utifrån. Det droppar. Det kan väl inte vara....regn? REGN?!! Vaaaa?!! Jag hade nästan hunnit glömma bort vad regn var för nått.

Så, vad hittar man på när man är ledig & INTE kan ligga i en solstol? Ja, lite bortskämd har man hunnit bli. Jag tror det får bli 1. Tvättstuga (håller tummarna att det är ledigt!!) troslådan gapar skrämmande tom... 2. Städning av lägenhet 3. Plugg 4. Innemys. Det låter väl som en bra plan trots allt :-)

Så till dagens fråga. Rent hypotetiskt, om någon skulle ha råkats missa att besiktiga sin bil i tid, liksom glömt bort & skjutit det framför sig, är det ok att fortsätta bruka bilen ifall en tid finns bokad inom närmsta tiden? Någon som vet? Tacksam för svar den som glömt boka tid i tid vill väldigt gärna veta.

Bilder från igår, hade en mycket trevlig kväll hos vänner!

https://cdn1.cdnme.se/1890733/7-3/pic_51ab18a9ddf2b33b27fcdb46.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/1890733/7-3/pic_51ab18acddf2b3234f1f53a4.jpg" class="image">


Fin vecka!

Vilka helt underbara dar vi har haft de senaste dagarna! Sol & riktig sommarvärme. Helt fantastiskt, maj månad och sommar. Det gillas!

Dagen har spenderats i stugan med en god bok i solstolen. Är på sista delen av Katerina Janouch's berättelser om barnmorskan Cecilia Lund som jag skrev om tidigare. Efter ett par kapitel och jag är redan fast, vill inte sluta läsa :-) dessutom har Enya simmat för första gången idag! Så häftigt, tycker jag, stod på stranden & hoppade som en stolt morsa, enligt T iallafall ;-) jag tyckte väl inte direkt att jag hoppade, men näst intill. Hihi. Min duktiga lilla hund.

Nu snabbyte till nå snyggt & sen iväg på en sommardrink hos vänner. Bra dag.

https://cdn2.cdnme.se/1890733/7-3/pic_51aa2935e087c31ed7423d06.jpg">https://cdn1.cdnme.se/1890733/7-3/pic_51aa2935e087c31ed7423d06.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/1890733/7-3/pic_51aa2936ddf2b33b8ba8d6bc.jpg">https://cdn3.cdnme.se/1890733/7-3/pic_51aa2936ddf2b33b8ba8d6bc.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/1890733/7-3/pic_51aa2a319606ee51694a310e.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/1890733/7-3/pic_51aa2a34ddf2b33aebc2056b.jpg" class="image">


RSS 2.0