En kopp te för halsen & en kopp kaffe för ...

img_2711 (MMS)

En kopp te för halsen & en kopp kaffe för att bli piggelin.... Ja, nu borde jag vara redo för en morgonpromenad :-) idag bjuder Västerås på grått väder & kyliga vindar som påminner om hösten - och jag, jag har hemlängtan idag... Nä, dags att ta på windrunner'n, knyta på skorna & plugga i lurarna med bra musik på hög volym i öronen!


Har fredagsmys på ballen :-)

img_4365 (MMS)

Har fredagsmys på ballen :-)


Vilken härlig måndag! På             ett e...

img_4997 (MMS)

Vilken härlig måndag! På ett enkelt sätt :-) klev upp tidigt & tvätta, käka god grötfrukost med min sambo, donade i lägenheten & laddade inför något så himla kul -  nämligen instruerande av spinning! Som tydligen gick vägen, för nu har jag ett nytt instruktörsjobb :-) sååå glad är jag för det, hålla pass är så jätteroligt tycker jag. Hem & duscha, fixa lite käk & så har vi bakat, både fika & bröd, eftersom vi haft middagsgäster i eftermiddag :-) faster med söta lillkusinen min  & syster kom & hälsade på. Mys! Nu ska jag krypa till kojs, eller har redan gjort det. Är så trött & har ont i huvudet... Imorgon väntar förhoppningsvis en lika fin dag, ska ut i jobbsökarträsket lite till! Godnatten


Första middagen i laggen :-) blev den lyxi...

img_3446 (MMS)

Första middagen i laggen :-) blev den lyxiga rätten makaroner & köttbullar - men de var hur gott som helst efter en hel dags konstant rännande :-) nu ska vi fixa & dona med dagens inköp från IKEA. Ska försöka visa lite bilder sen när jag får tid.


Nu är vi på G! Toa & kaffepaus i Skellefte...

img_8521 (MMS)

Nu är vi på G! Toa & kaffepaus i Skellefteå nu. Sen drar vi vidare mot S-vall & hämtar upp vår tredje kompanjon :-)


Dricker något glas rött med mina underbara...

img_7352 (MMS)

Dricker något glas rött med mina underbara vänner! :-)


Försöker förvalta mina sista dygn i Kalix ...

img_9661 (MMS)

Försöker förvalta mina sista dygn i Kalix på bästa tänkbara sätt! Nu en fika med Amanda & Heidi på hennes jobb :-)


när du sitter på uteserveringen där vi satt igen

Sitter & försöker få tag i en massagetid nu under veckan. Måste nyttja mitt friskvårdsbidrag ju, & så har jag såå ont just nu... Inte det optimala att sova på soffa med min nacke kanske. Dessvärre går det inget vidare, verkar som att de personer jag helst går till börjar jobba först nästa vecka. Typiskt.

Idag har jag påbörjat andra & sista arbetsveckan på förskolan här. Endast några dagar kvar nu, innan jag åker. Ja, jag har ju inte berättat det här, men jag ska flytta. Söderut. Bara så. Man måste ju testa sina vingar, så att säga. Mycket blandade känslor kring detta just nu, men inget jag tänker dra här. Det blir nog bra tillslut.

Funderar på att ta en prommis med min nya, braiga musik i öronen men det regnar ju så förbannat. & jag har redan hunnit skicka mitt haglöfsställ till nya boendet... Nåja, får nog leta nå annat som står emot detta regnande & blåsande, behöver rensa systemet lite. Sen gör jag tidig kväll, ligger på stort minus på sovkontot redan & imorgon väntar öppning på förskolan tidigt, tidigt...


-

...ibland är livet inte så enkelt.


lillebror, bli inte som jag när du blir stor



Sitter & leker med lite bilder & försöker lära mig programmet bättre. Roligt är det när man hittar nya funktioner hela tiden. Har haft en underbar dag på jobbet med duktiga, snälla barn & superhärligt väder. Vi har varit på stranden i nästan två timmar. Jag börjar mer & mer se mig själv inom yrket i framtiden. Nu ska jag ta en taktikvila innan jag börjar ladda upp inför dagens träning: IC Burn, på instruktörscykeln. Jag längtar :-)


50 minuters promenad & städning av nästan ...

img_4701 (MMS)

50 minuters promenad & städning av nästan hela förskolan avklarat. Slog mig precis ner med en välförtjänt kopp kaffe. Snart ska jag ta emot de  första barnen :-) ser fram emot en fin onsdag!


det är fest hos mig ikväll & hela världen är min

Har påbörjat mina sista två arbetsveckor på förskolan. Trivs som fisken i vattnet som vanligt :-) Idag har vi varit ute & njutit i solen på gården, imorgon åker vi & badar om det är samma värme.

Ska sticka iväg & träna på en liten stund, blir gym idag. Men kan bjuda på lite bilder från watercrosstävlingen i lördags först








Så jäkla fint vi hade det!

Förövrigt så klippte jag lillebror igår, tuff blev han!




Näe, måste sticka nu.
På återseende vänner!


som en bal på slottet



Fotade Emelie på hennes baldag. Detta är vad jag hann lägga in just nu.
Vad tycker ni?
Sista bilden är definitivt en av mina favoriter.


lilla pippi



Såhär bor vi


RSS 2.0