14 december - dagen D

Sitter i det största flygplanet jag någonsin har sett, rätt häftigt faktiskt :-) lyfter om några minuter. Ville bara passa på att hälsa er alla en alldeles underbar jul med alla era nära & kära & givetvis ett gott nytt år! <3

Kommer sakna alla mina nära & kära, men vi får ta igen det nästa år!

Så denna jul ska jag inte äta pepparkakor - siktar in mig på att bli brun som en istället! ;-)

Puss & kram på er!


3:e advent

3:e & sista för mig! För jag gissar att det inte blir så mycket adventsfirande på stranden nästa söndag ;-) firade denna med en stor, god frukost. Sedan lite förberedelser inför resan, har till exempel tömt kamerorna på bilder & laddat batterierna, laddat in ljudböcker på ipoden, kollat att vi har tillräckligt med solskydd.... Ja lite småsaker sådär.

Har även avverkat ett superhärligt gympass - med massa utfall (kommer ha oooont i rumpan imorgon!) marklyft & löpning på bandet. fast jag föredrar ju egentligen att löpa utomhus, men underlaget tillät inte riktigt det idag. Ikväll har vi haft julmys här hemma tillsammans med syster & Carolina. Mycket trevligt!

Helt sjukt att det bara är två dagar kvar tills vi åker! har inte fattat det än, & kommer väl förmodligen inte göra det förrän vi redan är där :-)


glitter & glamour

Såhär glammig var jag på julbordet igår! Hade en supertrevlig & inte minst rolig kväll. Maten var bra, showen var bra, drinkarna var goda & sällskapet fantastiskt! :-)

Tvättmaskinerna rullar nere i källaren & jag har satt igång med städningen i vad som tidigare imorse inte liknade annat än en riktig ungkarlslya! (eller som jag inbillar mig att en sådan ser ut i alla fall) Hade tänkt laga någon sorts pastagratäng med keso snart, trodde vi hade allt till den hemma, men insåg att så var inte fallet... Jag som hade tänkt slippa visa mig ute bland folk idag, men det verkar som att ett besök på affären är ett måste!


fredag

Vart ska jag börja?

Mycket blandade känslor kring närmsta framtiden, & tiden efter det. Jag ser fram emot att åka bort, men samtidigt vill jag ju åka hem. Jag har väl aldrig firat jul ensam förut? Eller ensam är jag ju inte, men utan min familj. & andra personer som betyder mycket gör mig. Nå, jag tänker som så att jag ska försöka att inte tänka på det, att det är jul & mellandagar & nyår & allt vad det är, nej bara tre vanliga veckor. Då hade jag ju inte brytt mig om att vara borta speciellt mycket. Nåja, Så fort vi landat i Thailand kommer det nog bara kännas helt underbart :-)

Idag vankas det jobb som vanligt, trivs så oförskämt bra på mitt jobb med både barn & personal. Efter det något kul - nämligen julbord med kollegorna. Det ser jag fram emot! Kommer dock att få göra mig fin i rekordfart då det var jag som åkte på stängningspasset idag, men det ska nog gå bra. Har väl hänt förr ;-) på med glittret bara!

Jag hatar att drömma att jag försovit mig. Vakna med panik i bröstet. Samma att drömma att man bråkar med någon man tycker om. Fy. Nä, nu en kaffekopp innan jag traskar iväg.


ANDRA DECEMBER

& detta är vad jag ser på min promenad ner till stationen! Snacka om att någonting är fel... Min kollegas rosor blommar fortfarande & det är ju snart jul för tusan :-) nä, någon cm snö skulle vara mysigt....

Kompade & gick tidigare från jobbet idag, är nämligen på väg hem till Kalix över helgen. Myyyys! Jag längtar, fast det bara är en arbetsvecka sedan jag åkte därifrån.


RSS 2.0