I know you are there, smilin' back at me

Måndag. Ny vecka, nya möjligheter. Känns väl helt okej, de som säger sig kunna något har lovat fint väder och jag arbetar ännu en vecka på förskolan. Jag trivs så bra. Möjligheten finns ju att jag utbildar mig inom området i framtiden, men jag vet inte än. Det finns ju många saker som jag tycker om och vill göra :-)

Nu sitter jag här: nöjd & glad, nytränad & nyäten. Det är ju nu man mår som allra bäst och har den där underbara känslan i kroppen. Har varit på spinning först och sen gick jag & Emma ner på strandängarna där jag testade på Zumba för allra första gången. Alla skryter ju så på det så var tvungen att prova... Tyckte det var roligt. Tror man måste ge det några chanser för att det ska bli sådär riktigt, riktigt kul. Men så är det ju i och för sig med det allra mesta man tar sig an här i livet. Ledaren Emma Rydberg var i alla fall superduktig och jag gillade verkligen musiken! Riktigt bra gung.  

Nu ska jag alldeles strax krypa till kojs så jag orkar med morgondagen också. Mera jobb väntar - och så eventuellt, förhoppningsvis, lite volleyboll. Skojsigt.


men ändå, du min vän i livet, se hur sommaren blir höst. en enda sak är givet, du bär min luft i ditt bröst


♥ ♥ ♥


man blir lätt yr i huvudet när man har sovit för lite


I will speak of you gently...

Slog just ner rumpan på jobbet. Är inte alls bitter för att det ser ut att bli skithärligt väder idag och jag sitter instängd här. Får dra för persiennerna, låtsas som att det regnar (i dubbel bemärkelse) och fokusera på att det kommer en 25:e denna månad också...

Hade en härlig midsommarafton i goda vänners sällskap. Blev rätt sent innan vi tillslut tog oss tillbaka till Annas stuga där vi skulle sova, men hela tre timmars sömn har jag nog lyckats skrapa ihop.... Hur vi tog oss dit är ju då en annan femma. Kan säga så mycket som att mina byxor var blöta upp till knäna! Fotade endel (hör och häpna!) men har ingen sladd här så att jag kan lägga in bilderna nu, men det kommer. Och denna gång menar jag det ;-)

Nu ska jag drömma vidare om mat, klicka igång något program & försöka skynda på tiden lite.

vi är dom som kan skratta åt allt

Sitter på jobbet och nu, en och en halv timme sedan jag öppnade telefonen, har jag precis fått upp ögonen känns det som. Råkades försova mig lite imorse kan man säga, vaknade 15 min före arbetsstart! Därav den snygga sovfrillan, slappa kläderna och hungriga magen. Som tur var lyckades jag slita med mig ett paket riskakor i farten, hur mycket nu de kan mätta...

Var ledig igår vilket var otroligt skönt. Njöt i solen hela dagen - läste min bok "Flyga drake" (som äntligen börjar bli bra!) i solstolen på dagen och på kvällen var det kusins fotbollsmatch i Risön som gällde. En mycket bra match var det. Skulle egentligen ha varit ledig på onsdag men som tur var bytte jag till torsdag eftersom det var mindre barn då. Alltså lyckades jag byta till mig en solig dag - det måste vara första gången! Var lite sjuk på onsdag natt också så det var tur att jag inte skulle jobba torsdag, jag gillar inte alls att sjukskriva mig.

Som det ser ut just nu kommer jag att jobba 12 dagar i rad - denna vecka måndag-onsdag på förskolan, fredag-söndag på Tele. Nästa vecka måndag-fredag på förskolan och lördag på Tele. Tur man är ung liksom! Kan ju faktiskt behövas lite extra klirr i kassan med tanke på att jag är på vippen att boka en resa just nu... Thailand tre veckor över jul och nyår med min vapendragare. Nä, jag är fan inte på vippen till någonting, jag SKA boka!
Snacka om velig tjej alltså...


Turkland förra hösten.

Nu ska jag leta någonting att roa mig med resterande arbetstid.

Ha en superfin midsommarafton kära läsare,
det är du värd! ♥ KRAMIS


got that glitter on my eyes

Slog mig just ner för första gången idag känns det som. Är sådär lagomt trött i både kropp&knopp efter en rätt så hektisk arbetsdag och ett härligt tungt träningspass. På grund av det dåliga vädret har vi hållit oss inne med barnen och för er som inte vet det så kan de bli ganska vilda av att bara vara inne. Hoppas verkligen på bättre väder imorgon så vi kan gå ut och springa av oss ordentligt.

Fick ett väldigt roligt samtal igår som jag är så glad över! Hoppas bara att det leder hela vägen dit jag vill... Men men den som lever får se!

Annars då; jobb imorgon igen och sen en ledig dag på torsdag innan jag fortsätter med helgarbete på mitt andra jobb. Midsommar ser ut att bli rätt lugn med en massa god mat och sådär. Lördag - rövin i trevligt sällskap. Det blir nog kanoners. Hade gärna sett att vi hade en massa utomhusaktiviteter, så som kubb, på agendan. Men man törs ju inte planera nått sånt i detta pissväder... Återigen, jag hoppas verkligen att solen hittar fram igen snarast!

På tal om kubb... Såhär glad kan man bli om man lyckas välta en såndär pinnjävel:


....?!?


TACK OCH GODNATT!


my heart is refusing me


Hej på er denna regniga måndag!


Har precis kommit hem från jobbet. Har börjat på förskolan idag och ska vara där två veckor framöver så nu ser jag faktiskt fram emot att gå till jobbet. Kulkul. Nå, trots att jag trivs på jobbet jag ska jobba på nu så gick helgen som vanligt alldeles för fort. I fredags efter att jag hade haft mitt spinningpass lagade jag och tjejerna middag tillsammans. Kycklingtacos blev det och gott var det! Åkte ut och ragga en sväng med Annas nya bil och hamnade utanför folkets hus, tittandes på Markus Fagervall. Han var här eftersom det var något kallat "kulturnatta" på stan. Jag hade inga förväntningar på uppträdandet men blev ändå besviken. Trist.

Lördag kikade jag fotboll, mitt gamla lag hade match. Det var roligt att se. Kvällen bestod av grillat, hyrd film och en stooor godispåse i sängen. Återhämtning och uppladdning inför sommaren skulle jag vilja kalla det :-)

På söndag joxade jag mest på här hemma, gjorde bort lite sånt där som man lätt går och skjuter framför sig. Typ söka jobb, sortera i datorn, ordna bilder till annonser som ska läggas ut... Ja ni vet. Joxa på.


Nu ska jag mysa ner mig i soffan en stund, smälta mellisen och invänta middagen. Skulle ha pass ikväll men de ser ut som att ingen riktigt vågar sig ut i regnet... Tror att jag far och cyklar lite själv annars, var så sugen. Eller själv och själv - jag och spökena i källaren då ;-)




PUSS

morgonblogging

Har legat i exakt samma ställning hela natten och inte vaknat en enda gång. Kände mig lite som en sten när jag vaknade (hur nu de känner....) men ändå utvilad på något sätt. Dessutom har jag drömt om svamp. Men de skulle vara färska, INTE konserverade. Tror bestämt att jag var ganska tlött igår.

Sitter och smuttar på en blandad kostersättnings & prottedrink och tänkte ge mig ut på en morgonprommis strax. Vad dagen har att erbjuda beror helt och håller på vädret. Är solen inte är på min sida så ska jag banne mig ta tag i att sortera alla hundratals bilder på min dator. Frågan är bara hur man gör det smartast?! Tips är varmt välkomna!

Om ni har tur så kanske jag bjuder på en liten bildbomb sen.



TREVLIG LÖRDAG OCH PÅ ÅTERSEENDE!



du är bäst nu, men du var bättre förr


TODILOU! :-)

Sitter på jobbet och försöker hitta något att fördriva tiden med mellan samtalen. Oturligt nog så verkar alla TV-kanaler ha tappat stinget. Inte ett enda bra program att glo på. Trist. Har varit på massage idag igen. Det gjorde ont och var skönt på samma gång. Som det brukar ungefär. Sen var tanken att jag skulle sola tills jag började jobbet kl 17.00 (tog till och med ledigt en timme för att kunna vara ute längre!) men det gick ju som det gick när solen bokstavligt talat sken - med sin frånvaro...  Jag är så sjukt godissugen nu så det är jobbigt.

När jag slutar ska jag bara ta det lugnt. Kanske lyxar till det med en bastu, hårinpackning, skrubb och min nya hudlotion. Ett avsnitt desperate. Det vore guld för själen.

spanien, torrevieja, maj 2011


Några dagar av vår första semestervecka hade vi lite sämre väder än vi (läs: jag) hoppats på. Men istället för att ligga inne och tjura över det så hittade vi på diverse aktiviteter....

Vi gjorde stan...







Hittade en kyrka där vi roade oss en stund...



    



Åkte på en biltur (där vi ungdomar fick underhålla oss själva lite...)....
   


...som slutade på en vacker plats högt uppe i bergen.


Och så åkte vi till ett stort, stort nöjesfält i Benidorm.





Undra varför hon ser så nöjd ut..??


Jag tror minsann att det vankas kinamat & .....


tihiihiii ;-)




...givetvis blev det en hel massa fotboll, sol och bad på resan också!






DE BJUDER VI PÅ! ;-)


Tack min underbara, älskade, löjliga familj för denna fina resa tillsammans! ♥

Ps. Hade bara ett litet urplock av alla bilder som togs på denna dator. Kanske kommer några fler, någon annan dag. I mån av tid.


GODNATTEN!


you'r gonna make me stay

OJ vilken sovmorgon jag råkades ta mig idag! Inte visste jag att jag var så trött... Nåväl, skönt var det, säkert välbehövligt också, och ni vet väl att den som sover syndar inte? ;-)

Nu har jag hunnit dammsuga och plocka ihop i rummet. Tänkte fortsätta plocka lite och inta någon sorts föda innan jag gör någonting kul av denna lediga måndag! Hade helst sett att det var strålande sol så jag hade kunnat pressa lite, men än så länge ser det inte särskilt lovande ut. Här hemma varvar det mellan sol och moln och är inte särskilt varmt... Men det kan ju bli bättre under dagen. Ja, jag hoppas på det!

Helgen har varit rolig, orkar inte dra hela historien. Igår kväll mös jag och min vapendragare och såg filmen "Life as we know it", en mycket bra och sevärd film som jag verkligen rekomenderar!


Hela syskonskaran i Spain.

Ska försöka få in lite bilder från Spanien samt balen inom kort.

ÅTERKOMMER!

fri-day

VOI SAAATANA VILKET VÄDER!!

Man blir så lykklí när solen bara steker. Helt underbart!

Har varit på stranden idag med Anna och hennes Lova som tyckte att det var superskönt att få bada lite. Vi tvåbenta tyckte däremot att det var liiiite väl kallt... Men jag doppade mig ändå till midjan ;-)

Nu sitter jag på jobbet och ska göra det i en timme till. Sen får man väl försöka hitta på något skoj, det är ju trots allt fredag - & en ledig helg väntar! :-) Yiiihooo

GLÄDJE.



PUSS O KRAM


a king with no crown, king with no crown

Sommaren är här och solen skiner


Hur underbart är det inte?! Sol och värme, varje dag. Helt underbart. Och inte blir det sämre av att jag hinner ut och njuta i den också! Wiihoo.

Mitt beslut att jobba deltid är nog det bästa beslut jag tagit på länge. Jag hinner, och orkar, vara människa också.

Bal igår och de var så underbart fina allihop. Är på jobbet nu så har inga bilder men det kommer. Efteråt mös jag och tjejerna vidare till stadens onsdagshak, before, i hopp om att få oss en god matbit. Det lyckades vi med. Jag åt en supergod laxfile med pastawok innehållande grönsaker, svamp och cashewnötter som jag älskar. Speciellt i mat. Mums.

Nästa gång ska vi prova på det nya stället i stan som de flesta skryter så på - Lilla Grand Hotell. Spännande!


Nu ska jag jobba på de tre timmar som återstår av min arbetsdag, sedan skynda ut i solen. Funderar på att dra med mig Anna till något trevligt ställe för sol och bad.



TREVLIG TORSDAG ALLA FINA!
 


I just wanna be with you...

♦ Jag har sovit dåligt inatt. Vet inte varför men har vaknat flera gånger och inte kunnat somna om. Jag som alltid brukar sova en stock... Det kan bero på att det är så ljust ute nu och att jag inte har någon rullgardin, så att min kropp och knopp helt enkelt trodde att det var morgon? Eller att jag la mig i så god tid att jag sovit färdigt redan vid fyra?!?

Nåväl, känner mig inte allför trött och grinig idag. Inte än i alla fall ;-)

Känner mig ganska mör i kroppen efter en härlig massage hos Ida Nyman igår. Superduktig tjej det där, verkligen! :-) Dock tror jag tyvärr att låsningen jag haft i närmare sex månader bakom skuldran fortfarande sitter kvar :-( skiiiit...

Idag är det onsdag och för många en ganska stor och speciell onsdag. Den stora balen går av stapeln i våran lilla stad ikväll. Det ska bli roligt att se. Kommer ihåg hur roligt det var med alla förberedelser och planering, hur kul det var att äntligen få ta på sig sin fina klänning och hur nervös man var när det började närma sig. Skulle inte tveka att gå igen, men chansen att bli tillfrågad nästa år är nog inte alltför stor? ;-) Vilken osis.

Kommer fota en hel del så om ni har tur kommer det kanske upp lite bilder här på bloggis någon gång i framtiden.


♦ SEN ETT TIPS TILL ALLA BALKILLAR OCH BALTJEJER DÄR UTE: Kom ihåg att fota enskilda bilder! Också. Jag vet endel som liksom har glömt att fota sig utan sin partner och inte varit så glada över det sen... Speciellt ni som går med eran hjärtevän. Bara i fall att... Någon gång i framtiden kanske ni inte vill ha honom/henne hängande på vardagsrumsväggen. Då kan det vara bra att ha bilder på bara sig själv.

 

TACK FÖR MIG!


boyfriend fit

Funderar på att köpa mig ett par slitna, ljusa, stora jeans. Tycker det är sjukt snyggt! Särskilt till sommaren när man är lite brun... Med ett pastellfärgat linne till... Ja, jag måste nog nästan klicka hem dessa! Från H&M.






 


du får passa dig som satan, för jag glömmer aldrig bort vad du gjort...

Ibland måste man ta svåra beslut. Eller jobbiga beslut rättare sagt. Och ibland är det väldigt påfrestande. Jag är en oerhört velig person. Har oftast väldigt svårt att bestämma mig, oavsett om det gäller vilket godis jag ska köpa, vilken film jag ska hyra eller något viktigt beslut som påverkar hela min livssituation.

Oftast när jag äntligen har bestämt mig så känns det skönt. Som att en sten lyfts från mina axlar. Men samtidigt kan jag fortsätta grubbla och få lite "ångest" över det beslut jag faktiskt tog. Jag måste lära mig att bestämma mig! För det är oerhört dyrt att alltid grubbla på saker, stora som små. Och då menar jag inte dyrt som i pengar utan dyrt som i att det tar väldigt mycket energi.


Nu har jag precis fattat beslutet att bli en fattigare människa - när det gäller pengar. Men en såå mycket gladare, nöjdare, piggare och framförallt friskare människa. Mindre jobb helt enkelt. Punkt.



En stunds arbete kvar, sen väntar instruerande. Dagen kommer att avslutas med mina favvotjejer och ett glas rött. Härligt. Puss på er!



RSS 2.0