Ensam

Förstår inte varför jag har så svårt för att vara ensam. Alltså, som i ensam hemma, gå själv på stan, laga mat ensam, äta själv... Näe fy! Så tråkigt, ingen att prata med, fråga om råd, diskutera med... Ja inte är det heller det viktigaste, jag & Jenny kan gå hemma båda två en hel dag (nåja, eftermiddag åtminstone) utan att ens samtala med varandra.

Tror att det handlar om känslan. Känslan när jag veeet att ingen är hemma eller kommer hem när jag är på väg hem från jobbet. Huuu. Nä, jag är verkligen en flockmänniska :-) men som mamma alltid sagt- det måste alltid hända något runt mig annars blir jag uttråkad- stämmer nog bättre än jag trodde.

Så, nu är jag ensam hemma, men med syster på väg hit & Jenny på väg hem från Stockholm-jag känner mig ändå rätt lugn ;-) i helgen blir det träning, flytt & flyttstäd.. Det börjar röra på sig :-)


Sjukstuga

Somnade med hemskt huvudvärk, vaknade inatt med ännu värre & när jag skulle upp imorse så bara snurrade det framför ögonen... Så det blev sjukskrivning idag, vilket jag hatar. Men, hälsan måste få gå först. Så idag har jag bara sovit, släpat mig när till Apoteket & sovit lite till.

Hoppas jag mår bättre imorgon, har inte direkt tid att vara sjuk nu, mitt uppe i flyttpackningen & allt.


Monster

Känner mig på uselt humör idag! Allt känns piss, som att allt & alla är emot mig, köksbordet jag hittade & föll för som en fura blev sålt.... Vill bara lägga mig och dra täcket över huvudet.

Nåja. Tog mig till gymmet i alla fall. Ska försöka träna bort alla surkänslor nu!

Då vet ni att jag inte heller alltid är glad. Hur har eran måndag varit?


Onsdag

Sådär! Några timmars skön sömn, sen var kroppen ivrig att köra igen :-) haft svårt att sova på morgonsidan. Antingen, så var jag helt enkelt utvilad, eller så hade jag för mycket att tänka på... Och det hade jag... Mycket som händer nu, många förändringar som väntar runt hörnet. Lite ångestladdat, men samtidigt längtar jag.

Lite mer triceps-bröst-hopp-puls då! Det bästa med morgonträning är ju att man får vara hur ful & svettig man vill ;-)


hola

Mina ben gör sååååå ont... Buhuhu... Körde ett hårt benpass igår-känns så innåt skogen i rumpan idag! Och jag vet att jag kan förvänta mig ännu ondare imorgon. Tur att man har ett jobb där man sitter på golvet typ 100 gånger per dag ;-) tog mig knappt upp idag. Skönt!!

Idag blev det biceps-rygg. Härligt, förutom att jag smällde ner en vikt 15-kg vikt på lillfingret... Fick en cool blodblåsa! Nåja, sånt är livet. Nu soffan och TV till sängdags.


helg

Imorgon får jag äntligen träffa Mr. igen, jag längtar :-) även om det bara handlar om en kort stund efter hans match så blir jag varm av tanken.

Kvällen har bjudit på ett roligt, härligt spinningpass med partytema, kul! (Synd att det var så få deltagare bara... Antar att det är många som är iväg på höstlovet) Efter det middag med sambons familj, alltid lika trevligt. Nu väntar sängen, imorgon pilates, spinning & bandy på schemat. Mot kvällen-oklart, men en trevlig middag med gäster lutar det åt. Godnatt!


RSS 2.0