kontring

Negativ tjej kontra (stavas det så?) positiv tjej. Då kör vi!

Jag är glad för att...

...när man jobbar så får man pengar. Och det är ju bra och roligt att ha pengar för då kan man köpa och göra roliga saker!
...det inte ser ut att bli regn ikväll som vi befarat. 
...jag ska tillbringa Valborgsmässoaftonskvällen på bästa tänkbara sätt med god mat, gott vin och utomordentligt trevligt sällskap ♥
...jag har tryckt kyckling-cashewnötter-grönsaker-ris, MIN FAVORIT, till lunch. Mmmm....
...jag har kommit igång med träningen på riktigt igen efter en tids vila pga sjukdom (lunginflammation & latmasken). I veckan har jag hunnit med flera härliga pass i blandad form.  
...jag har ett glas nypressad apelsinjuice att smutta på...gottigott...
...jag har en riktig bästa kompis, trots att jag är vuxen (nästan i alla fall)
...jag ska jobba på förskolan hela tre dagar nästa vecka, och två dagar veckan därpå.
...jag trivs så väldigt bra på två av mina arbeten
...jag förmodligen har gjort min söta vän Jennphiii glad när jag har lagt till en backyard babies-låt i min spotify-lista (?) ;-)
...jag snart ska åka utomlands!

...Jag fick så fin respons av de söta kunderna som var på mitt pass igår. Det betyder väldigt mycket ♥ Man blir så glad när de är nöjda och man får höra att det man jobbat för faktiskt lyckats!

Jag skulle kunna fortsätta länge till men stannar där. Det mesta handlar om att se saker från rätt sida, den ljusa sidan, och att vara glad för det man faktiskt har. Lätt att glömma det ibland. Det hade alltid kunnat vara mycket värre, tänk på det!



KRAMAS MER! PUSS PÅ ER

I can see it in you'r eyes

Det ringer så mycket så jag får ont i huvudet. Hinner inte göra det jag vill, läsa det jag vill läsa. Solen skiner och jag sitter instängd. Ursäkta min negativitet, men jag är bara så jävla trött på mig själv för att jag inte kan säga nej när det gäller vissa saker. Som jobb tillexempel. Ibland alltså. Jag önskar att det växte money på mormorstungan i den genomskinliga blå krukan i mitt sovrumsfönster. Jag visste att det skulle bli såhär redan när jag fick förfrågan.

Det finns för många idioter i den här världen. Tror att jag frivilligt skulle välja att vara i närheten av dig. Nä fy. Dessutom har jag tappat bort mitt träningsband för femtioelfte gången i ordningen. Slarvmaja.


Slutar här, återkommer senare med posivita tankar!


ic burn

Har suttit så länge (närmare två timmar) och pysslat med mitt nya spinningpass att jag nog har missat solen :-( Just nu ser jag den ingenstans.... fy tusan vad dumt. Jag hoppas att den kommer fram igen snarast, för den vill jag ju ut och njuta i!

Har alltså fixat ihop ett lite lugnare spinningpass eftersom vi har endel pass som är riktade mot 1. Nybörjare som vill prova på spinning, lära sig tekniken och bygga en grund inför våra tuffare pass samt 2. De som vill gå på ett fettförbränningspass, då vi ligger kring 70% av maxpuls hela passet - alltså fettförbräningsnivå.

Givetvis kan man komma som van cyklare och ta ut sig också, man tränar ju alltid efter sin egen förmåga - induviduell träning i grupp! 

Detta pass heter alltså IC Burn/Basic och det ska jag köra ikväll kl 17-18.
Ett utomordentligt sätt av avsluta veckan och påbörja helgen på.
Jag tror att det finns någon enstaka plats kvar... Varmt välkomna! :-)






Nu lite mellanmål, och kaffe. Sedan tror jag att jag ska unna mig kinamat som en sen lunch. Mmm, mumma!


TREVLIG FREDAG!

en liten detalj...

Jag tror faktiskt att jag har glömt att informera er om den lilla detaljen att jag, om 17 dagar, åker utomlands!!! :-D Till Spanien närmare bestämt. Det kommer förmodligen att bli en riktigt hälsoresa då jag denna gång reser med familjen som sällskap. Men lugn är inte mig emot, jag ska bara sola, ta det lugnt och vila upp mig i två hela veckor. Härligt härligt!




Alanya 2010

Nu ska jag ut och rasta mattes lillhjärta :-)


VI HÖRS!

you'r lifting me up up up

Efter en sen middag bestående av grillad kyckling, sallad, pastasalld och vitlöksbröd (gudomligt gott!) igår så åkte jag iväg till stan och Anna. Där pågick full aktivitet kan man säga. Tjejerna räfsade för fullt, halva deras stora bakgården var redan tömd på löv. Grabbarna de fixade och trixade, kapade och la sten. Så nu har A&J en stor, fin "stenterass" bredvid altan. Superfint blev det. Och vilket teamwork sen! Hur fort det går när man är många som hjälps åt. Och så har man ju trevligt under tiden :-)

Idag har jag planer på att städa mitt rum grundligt och att bränna av ett spinning/center-pass mot kvällen. Men nu ska jag bege mig ut i garaget och tillsammans med pappa fixa igång min bil. Nu tappade ni hakan va?! ;-)

Nu känner jag för att bjuda på en ful bild:

Ful bild


KRAMIS


you know I'll do anything for you

Ledig måndag för många, men inte för mig. 09.00 öppnade jag telefonen med sju arbetstimmar framför mig. Nu är det fyra kvar. Men jag klagar inte. Visst hade det varit trevlig att vara ledig med de andra, men det blir ju fint på papperet den 25:e i alla fall. Tihi.

Dessutom får jag oftast gjort lite nytta när jag jobbar helg, idag har jag tillexempel äntligen beställt ett "skal" till min lur, och nu ska jag installera färdigt min nya pulsklocka. Om jag lyckas får vi se.



Garmin FR60


Fortsatt trevlig dag!


påskafton

Känner mig som sju svåra år. Ska uthärda arbetsdagen och sen tänkte jag försöka skaffa lite färg på kroppen genom att ta igen förlorad sömn på altanen hemma. Om nu solen håller sig framme vill säga. Japp, så får det bli.

Påskmiddag med familjen ikväll, sen får vi se. Borde städa rummet ordentligt idag... Skulle vilja orka ta en löprunda också. Allt känns lite difust just nu :-)

Hade inte så mycket spänning att bjuda på idag. Men jag ska skärpa mig, det är sant. Och jag måste börja använda min fina kamera!


Jag vill vara brun!!.....och blond...


Åter igen önskar jag er en GLAD PÅSK! Ta hand om varandra ♥


Oooh, she's a little runaway

Skäms på mig och min otroligt dåliga uppdatering!

Vad har då hänt sen sist?
Inte speciellt mycket faktiskt. Har hunnit med både lunginflammation och öroninflammation & penicillin på det såklart. Sen har jag jobbat varje dag de senaste två veckorna, trots att jag är "arbetslös". Växlat mellan de två förskolorna och tele. Kul kul. Har även varit på det årliga födelsedagsfirandet i morbrors stuga. Lunch ute i solen, go-fika, tävlingar; skytte (kom TVÅA!) tipsrunda, pilkastning. Hur mysigt som helst. Särskilt då solen valde att visa sig nästan hela dagen. På tal om solen -vi går utan tvekan mot ljusare tider nu. Och jag älskar det.

Påsken då. Startade den med spontandrickande igår som "slutade" på stadens folks hus (bortsett från efterfesten) Det var liveband och det var mycket folk och det var faktiskt riktigt trevligt. Jag gillar mitt umgänge väldigt mycket måste jag säga. Vänner, bekanta, bekantas bekanta, bekantas flickvänner & pojkvänner... ja, ni förstår. Det brukar bli ett härligt gäng. Jag är glad att vara en del i det. 

Dagen idag har jag startat upp med mat, ett härligt spinningpass lett av min duktiga FLOW-kollega Emma (du rockar tjejen! :-)) och nu sitter jag på jobbet med kaffe och en banan och hoppas på att bli mer människa igen. Härligt. Ikväll ska Amanda firas, ska skynda mig dit när jag avgår mitt pass kl 21.00.






GLAD PÅSK ALLA FINA MÄNNISKOR DÄR UTE!

driving one of you'r cars

Hemma i verkligheten (som faktiskt inte kommer att vara min verklighet så himla länge till) igen efter en härlig lång-weekend hos syster och hennes sambo i Enköping. Riktigt skönt med ett miljöombyte har det varit.

Igår jobb på förskolan, om man nu kan kalla det jobb ;-) Var nämligen väldigt lite barn så vi tänkte att vi måste hitta på något kul - vilket resulterade i att vi åkte in till stan och gick på bibblo, åt lunch på lyktan, lekte på klätterväggen i Gallerian och sen fick de små givetvis äta glass. Riktig mysdag med andra ord!

Dagen idag har jag startat med en morgonprommis i duggregnet och nu pågår operation städning av hela villan. Lillebror ska nämligen ha barn-kalas imorgon så det måste ju vara fint - för småpojkar i 9-10-års åldern tänker säkert på om det är nystädat eller ej!?!

Min hals/luftrör är inte i ordning. Tror en förkylning är på G. Eller man skulle nog kunna säga att den redan är här. Det stör mig oerhört mycket! Jag vill INTE vara sjuk! Nä, ignorera och gå vidare är vad jag tänker göra. Förkylningen, du kan dra dit solen aldrig skiner.

BTW så fick jag precis ett väldigt roligt besked; bästaste Anna har fått körkort idag!
GRATTIS VÄNNEN!!! :-D Du är grym.


Nu ropar mammsen att jag ska komma och dricka kaffe med henne så det är väl bäst att lyda.

Osammanhängande inlägg? Nejrå ;-)

KRAM PÅ ER


från och med du

Sitter i systers lägenhet och tar igen mig lite efter dagens shopping i Västerås samt väntar på att de andra ska komma hem från Coop. Då ska vi laga middag och jag längtar, börjar bli sjuuukt hungrig... Så jag hoppas att de skyndar sig! Visste ni att det är ganska jobbigt att gå på stan dagen efter? Så är det i alla fall. Och man är hungrig hela tiden. Magen är som ett svart hål.

Igår kväll (innan vi hällde i oss en dunk rödvin :-O :-P) var vi på bio och såg "Hur många lingon finns det i världen". Riktigt mysig film måste jag säga, skratten och tårarna avlöste varandra.

Tydligen så råkades jag lova min syster att jag skulle diska när vi kom tillbaka från Västerås... Fan att man ska lova sådana saker när man är pigg och på städhumör! Men det är väl bäst att hålla det så man inte blir utkastad... Har dessutom lagat deras dammsugare och dammsugit nästan hela lyan på morgon - fantastikt vilken snäll lillasyster jag är!

Nä nu ska jag sluta skryta och ta tjuren vid hornen.

FORTSATT TREVLIG LÖRDAG!

RSS 2.0