att vara, eller inte vara...

Det är mycket tankar som snurrar i skallen på mig just nu. Mycket frågor som man ibland önskar att någon annan kunde svara på åt en, för man finner inga svar själv. Man har bara ett liv, och man måste göra någonting bra av det. Frågan är bara vad. Vad VILL jag göra med mitt liv? Inte bara just nu utan hela livet. Vad ska jag utbilda mig till? Vad vill jag jobba med? Vad kommer min kropp att klara av i längden? Vad brinner jag för?

Jag tror att det bästa jag kan göra just nu är att sova på saken. Måste ta igen lite sömn då en hel veckas jobb på förskolan väntar. Kulkul. Sedan blir det mest troligt en tripp ner till södra Sverige för att hälsa på syster och försöka hitta lite motivation. Hon brukar kunna ge mig det ♥

Bara några kvällstankar som avslut på denna underbara helg.

GODNATT PÅ ER!

e de en vanli da?

nej det är ingen vanlig dag för det är MIN födelsedag, hurra, hurra, hurra!

Grattis Jennifer! Tack tack.

Jag kände mig ganska huslig, duktig och effektiv när jag drog igång ett hallonmuffins-bak klockan sju imorse. Efter sång och frukost på sängen såklart. Det blir man aldrig för gammal för, inte sant? Inte ens när man blir så gammal att man får köpa sin egen sprit. (Bara en parentes.) Muffinsarna var till mina fina kollegor på flow så nu står de där i vårt lilla kryp-in och väntar på att bli uppätna ;-)

Trevlig helg mina vänner, känner på mig att det kan bli glest med inlägg under helgen.
PUSS&KRAM

typiskt!

att man alltid får jobberbjudanden på flera ställen samtidigt! Som idag till exempel. Fick besked igår om att jag fick jobba på tele idag och idag på morgonen ringde de från förskolan och ville att jag skulle jobba där. Så typiskt! Sen går det i regel flera dagar då är helt tyst i telefonen, och sen samma igen - flera erbjudanden samtidigt. Störande. Men jag har bestämt mig för att följa "regeln" att jag alltid tar där jag får först, jag menar, hur ska jag annars göra? :-O Nog för att jag jobbar på förskolan 1000 gånger hellre, men jag kan ju inte tacka nej till andra jobb "ifall" att de skulle ringa. Ni förstår mitt dilemma va?!

Igår gick mitt andra spinningpass som instruktör av stapeln, och jag är nästan lika nöjd som förra gången. Mest nöjd är jag över att jag förra gången över huvud taget klev upp på cykeln så otroligt, sjukt nervös som jag var. Och att jag dessutom gjorde det så jävla bra! ;-) Man får vara stolt över sig själv ibland, visst får man?

nothing compares to you

Det är så otroligt skönt att kunna göra precis vad man vill ibland, utan att ha en massa
(jobb)tider att rätta sig efter. Dagar som den som just har paserat i ett rasande tempo klagar jag faktiskt inte över att vara (nästan) arbetslös. Igår kväll bestämde jag mig för att stanna kvar hos Anna över natten - bara för att jag faktiskt kunde. Och ville givetvis. Och kanske lite för att jag inte vågade sätta mig bakom ratten så otroligt trött som jag var ;-) Men allvarligt talat, jag gjorde precis det jag kände för. Utan måsten. Så otroligt skönt ibland.

Idag har vi fortsatt på samma, underbara, bana - mös på där hemma på morgonen, åt en lång och god frukost, tog en härlig promenad på isen & sen satte vi oss med varsin kaffekopp på deras altan och bara njöt av solen. Loovely ♥

Förövrigt så bakade vi ett helt gäng förjävla goda kanelbullar igår kväll, gick inte att sluta äta ;-) Jimmy åt åtta(!) stycken, minst!

Morgondagens agenda ser ut som följande - klippning & färgning av håret, möte, instruerande. Sen hoppas jag kunna klämma in en mumsig lunch på myggan och en solskenspromenad också!

Nu ska jag krypa ner bredvid den här lilla sötnosen

GODNATT PÅ ER

sweet dreams

Hör och häpna; Jennifer Wiklund har knappt varit bakis idag! :-D Wohoo!
Det händer typ en på........aldrig. Skönt som tusan har det varit i alla fall och jag har hunnit med en hel del. Kan säga att rummet skiiiiner nu - till och med i hörnen ;-)

Bilder från gårdagen följer nedan:






Slut.

Imorgonbitti ska jag och köra morföräldrarna till Kallax och mig själv till S-byn. Ännu ett läkarbesök väntar, sista gången innan utskrivningen nu. Det blir nog bra.

Jag känner mig laddad och förväntansfull inför den kommande veckan, har en hel del roligheter att se fram emot. Träning, instruerande, bli snygg i håret (om jag får mig en tid), jobba, baka tårtor, ha kalas för släktingar och en tjejmiddag. Det är ju nämligen en väldigt snygg tjej som fyller år på fredag ;-) Sen ska jag banne mig söka lite jobb också. Måste styra upp mitt liv lite nu.

Nä nu ska jag gå och fräscha upp mig innan söndagsmys i någon form väntar!

PUSS&KRAM


in the club

En vecka full av aktiviteter, såsom läkarbesök, träning, instruerande, umgänge, shopping och jobb har bara svischat (stavning?) förbi. Har inte alls haft tid för att blogga faktiskt. Och inte heller någon större motivation till det...

Nu sitter jag på jobbet och längtar ut... Är världens finaste väder ute och här är man instängd :-( Hoppas verkligen att vädret håller sig fint heeela veckan så att jag också kan få njuta lite av solens strålar.

Ikväll ska jag dricka vin. Det är ganska länge sedan sist faktiskt. Så det ska bli trevligt. Ja, alltså att umgås med tjejerna. Inte själva vindrickandet i sig. Eller jo, det också, men det hade det ju inte varit om jag skulle ha gjort det ensam. Ni förstår vad jag menar.

Vi ska i alla fall se Mello, käka ost&kex och så dricka vinet förstås. Det blir nog riktigt mys. Sen väntar halligalli ;-) Jag är såååå danssugen alltså!

Men först ska jag och världens bästa mammi käka middag tillsammans bara vi två ♥ Det blir min favorit: kinamat.

Nu har vi äntligen rullat in på min sista arbetstimme, yeeehaa!


Trevlig lördag på er.
PUSS!


taken

Jag försökte med alla knep: tvättade händerna tills de blödde, smorde handsprit som en besatt, var till och med på väg att dricka det... men jag lyckades inte. Jag blev tagen. Av magsjukan. Usch och fy och blä. Tur att spyandet bara höll i sig en natt...

Otur att jag hade flera läkarbesök i S-byn både torsdag och fredag som jag missade.... Nåväl, man kan inte rå över att man blir sjuk. Fick nya tider inom mars månad i alla fall så det var ju bra. Kommer ränna mellan Kalix & Luleå många gånger denna månad och om någon vill sällskapa mig någon resa och ta en vända på stan eller så så skulle jag bli glad.

För övrigt så är jag sjukt (bra ordval ;-)) sugen på bio. Kalix utbud får dessvärre sämre än underkänt - två barnfilmer är det enda de visar just nu. Inte för att jag inte brukar se barnfilmer, de är ju de bästa filmerna som finns, men inte på bio kanske. Tycker att Black Swan verkar spännande. Någon sugen? Brudar? ;-)


RSS 2.0