sol

Äntligen en dag med fint väder! Solen har visat sig till & från under dagen, helt underbart. Sjukt egentligen hur mycket energi man kan få bara för att det är fint väder, eller tvärtom då för den delen. Nå det passade ju riktigt bra då jag var hundvakt. Så, en hundpromenad i hamnen på morgonen (ja runt 12 då när jag orkade upp ur sängen ;-)) & en mitt på dagen tillsammans med Emilie & hennes fina fralla Enzo. Tyvärr har jag inga bilder från det :-(

Sen fick jag sällskap av Ella som hjälpte mig att laga palt. Hade lovat E&Es respektive en paltmiddag, & så fick det bli. Det uppstod en krissituation kort innan gästerna skulle dyka upp så jag var nära att springa till närmsta pizzeria & köpa hem mat, men det löste sig lyckligtvis tillslut (phuuuuue!)

Nu ladda inför en 4-dagars arbetsvecka med the kiddos & den sista med bara vuxna, lite utbildning & annat trix. 6 pass ska också hinnas med, & så förhoppningsvis ett tokmysigt veckoslut på det!

Hejpa!


Bakis?

Känner mig nästan bakis idag. Vet inte riktigt vad det beror på, men kanske har jag sovit för lite & inte så bra... Mitt sovsällskap väckte mig när posten kom, kan ha varit runt halv 7 kanske? Kunde inte somna om men det gjorde hon, & sover fortfarande... Skithund ;-) ja det beror då inte på fest i alla fall, hade världens lugnaste fredagskväll igår. Jag & Ella bakade en god pizza, såg tv & käkade frozen yoghurt (som förövrigt var sjukt god!)

Nu är frukosten intagen, på med lite färg i facet då så man ser lite mer levande ut & ut med vovven & så iväg & leda dagens pass! :-)

Ps. Jag saknar Mr. lite extra idag. <3

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/1890733/images/2012/pic_50669b049606ee422b4aeacb.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/1890733/images/2012/pic_50669b049606ee422b4aeacb.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/1890733/images/2012/pic_50669b1eddf2b327b40028e5.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/1890733/images/2012/pic_50669b1eddf2b327b40028e5.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/1890733/images/2012/pic_5066a142e087c3107e6ccbe6.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/1890733/images/2012/pic_5066a1479606ee41c273f536.jpg" class="image">


love(a)! (....igår kl 22)

nu har hon anlänt, min helgunderhållning :-) så mysigt vi ska ha det! hoppas på fint väder också så vi kan gå ut & njuta i skogen tillsammans. men, nu börjar vi med att sova ;-)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/1890733/images/2012/pic_506572adddf2b313b000233b.jpg" class="image">


myskläder & mörker

Har vickat för en kollega på hennes klasser ikväll. Afro & spinning sa schemat... Dansinspirerad pilates & spinning sa jag! Två härliga klasser med härliga kunder, jag kände mig pigg & fräsch efter två vilodagar.

Efter duschen kröp jag i mysipysi-kläderna (långfillingarna åkte fram idag!) & cyklade i sakta mak hem genom mörkret med full ventilering i hjärnkontoret.

Mr. åkte imorse & lämnade som vanligt ett tomrum efter sig. Längtar redan galet till nästa träff, hoppas den infaller snarast...

Nu har jag krupit upp i soffan med del 2 av min middag. Brukar äta en liten middag innan träning om det är nära inpå & en efter. En kopp te på detta & sen sängen!


25-års firande & kärt återseende

Efter träning, en lång dusch, mat & en kort taktikvila var det systers 25-års fest som stod på schemat igår. Trevligt folk & god mat samt efterrätt bjöds det på. Mycket trevligt! Tack för det!

Sedan var det dags för mig & min trygga co-driver att ge oss ut i regnet & mörkret mot Arlanda för att hämta hem någon mycket efterlängtad (& brun!) efter dennes långa härliga resa i Brasilien :-)


let's do some

pilates! & spinning då såklart ;-)

godmorgon alla pigga, nu gör vi det bästa av denna regniga lördag!


farligt, farligt men härligt, härligt

ja men typ. att baka bullar. de är ju så ofantligt, galet goda precis när man drar ut dem ur ugnen. ja, runt 40 bullar blev min kvällssyssla igår kväll. MEN man kan ju inte sluta äta! vill inte ens tänka på hur många jag tryckte i mig... well, well, det ger nog bra med energi till dagens kvällsaktivitet, nämligen: spinning & cirkelträning. uppladdning nu får bli kesoröra med lite frön & nötter & en stor kopp kaffe!


skallebank

hade en skitdag igår som ni säkert märkte. vaknade med huvudvärk & den höll i sig precis hela dagen. sov en & en halv timme mitt på dagen i hopp om att den skulle ge sig (som den brukar) men icket. släpade iväg mig på föräldramöte på jobbet på kvällen ändå, det gick som tur var OK, & sen hem & sova igen. sådana dagar skulle helst inte få finnas. allt, precis ALLT, känns jobbigt & tråkigt. tur att dessa hemska dagar inte infaller lika ofta nu för tiden.

imorse vaknade jag & kände samma känsla som igår. fan, tänkte jag, inte en dag till... som tur var kändes det bättre efter en stunds arbete, & det har inte kommit tillbaka under dagen. åå så glad jag är för det! pallade till och med med en löptur efter jobbet som i jämförelse med i förrgår gick riktigt, riktigt bra & lätt. härligt! nu ska jag sova gott :-)


idag har jag lust med

....








(hade helst dragit täcket över huvudet, legat kvar i sängen halva dagen & lyssnat på regnet. men mest av allt hade jag velat gosa med mannen. en vecka kvar...)


eftersvettningar from hell

landa just på tåget mot Enköping, ska & hälsa på samt fira syster som fyllde 25 förra veckan :-)

7 km löpning (5 på spåret + 2 hem) som faktiskt gick ganska tungt, en stressdusch, stressminkning samt en snabb vända in på coop för mellisinköp resultera i eftersvettningar utan dess like! men men, vad gör det om hindra år liksom? jag hann ju träna i alla fall.

skyr plus banan får bli melliset idag... Arla borde ta efter & också lägga en sked i locket på kesellan. supersmart & perfekt när man är på språng!


instruerandets glädje, shopping & filmmys

morgonpass i pilates & spinning igår morse, så himla skönt & roligt. tycker verkligen om att instruera min (power) pilates, det är så galet kul! att motivera deltagarna till att ta ut det där sista när man egentligen inte orkar något mer, & se hur nöjda de blir efteråt. snacka om att det ger mig ny energi!

samma med spinningen, helt nya deltagare som bara vill kliva av cykeln för att det är så jobbigt, jag vet hur det känns för jag har också varit där, men de stannar kvar, & kommer tillbaka nästa vecka - då blir jag lycklig :-) när man sedan ser att tekniken har förbättrats på bara två pass, ja då blir man också glad. de lyssnar faktiskt på mina mig & mina instruktioner når fram! jag har motiverat dem & puschat dem framåt i sin träning. glädje för mig!

efter dusch & mat gick vi ner på stan & jag shoppade lite nya höstplagg, två stickade tröjor blev det. skönt & snyggt nu när det börjar bli svalare ute. tog en smaskig smoothie med passionsfrukt & gled runt i det finfina vädret.

avslutade med att bli bjuden på god grillad kyckling hos Ella, gick över & kollade på "the lucky one" (som var helt klart sevärd, om inte annat pga. skådisen;-)) hos Emilie med lite gotta & så tillslut hem & Skype & sedan sova. jag var helt slut.


freeeeedag

galen träningsvärk i axlarna efter chinsen på onsdagens crossfit. kanske även de handstående axelpressarna som jag försökte mig på... rörde väl kroppen ca 5 mm. eller nått, men ändå. det var ju mitt första försök så det är ju inte fy skam :-)

hade tidig fredag idag så nu har jag kommit hem & druckit en kanna kaffe. typ. funderar på om jag ska dra ut & springa eller besöka gymmet. borde springa tycker jag, är ett tag sedan, men det stormar ute så lite motigt känns det... vi får helt enkelt se vad jag kan övertala mig själv till.

ikväll blir det att göra så lite som möjligt. jag är trött. tack för att det är fredag!


dinnertime

my fäääbjulus dinner. intas i soffan. nytränad, nyduschad. helt slut - men samtidigt fylld på energi. underbara känsla som inte går att slå.

torsdagar är väl fattigmannamatsdagen? eller? det blev i alla fall blodpudding & lingonkeso idag. gott, mättande, billigt, helt ok näringsinnehåll, & såklart: snabbt & enkelt. så.

spinning & gym utfört. jag är nöjd med min dag. ska varva ner i soffan, ladda för öppning på jobbet imorgon (igen) & bara njuta av tanken att helgen är här.


listat

dagens...
 
- utmaning: chins utan assistans på Crossfiten. måste tränas mer på!
- kallaste: händerna. på cykelstyret. på vägen hem från gymmet (det räckte inte med pannbandet, vantarna ska också fram!)
- förvåning: ingen hungrig skrikande mage under, ELLER, efter träningen. skumt, då jag bara ätit en 1/3 banan & druckit kaffe sedan lunchen.
- godaste: korvstroganoffen till lunch på jobbet. yammie!
- kaos: vårt kök! (eller kanske hela lägenheten vid det här laget... halva köket har just nu vi i ena sovrummet, diskar i badkaret, äter vid TV:n....ja, ni fattar)
- happy moment: jag känner mig frisk!!!
- svettigaste: intervallerna på crosstrainern
 
- note to self: ät dina vitaminer, drick ingefäravatten, ha mycket vitlök i maten, sprita händerna 10000 gånger per dag, kort & gott; HÅLL DIG FRISK!
 

det är dags

för veckans första träningspass. tror & hoppas att sjukan jag hade har flytt sin kos, bort från min kropp. jag har längtat efter att få svettas lite :-)


vakna! med the voice


hur kul är de inte?! lyssnar alltid på mina morgonpromenader. skön musik & kul prat. perfekt! har alltid kännt att radiopratare vore nått för mig, jag menar, stå & snacka skit & garva hela dagarna? ;-)

tisdagsmys

Eftermiddagen/kvällen har bestått av mys, kycklingpasta, surr, kaffe, brownie med glass till efterrätt, lite mera surr, lite mera mys, gos i soffan & film med två fina vänner. Passar på nu när jag ändå inte vågar träna. Regnet smattrade (läs: DUNDRADE!) på marken utanför. Själterapi!

Vågar jag träna imorgon tro? Lite lätt? Halsen känns faktiskt ganska normal nu.

Nu godnatt, prick en timme försent. Nåväl, det var det värt, & jag överlever nog alldeles säkert. Puss på er!


framtid

idag när jag har varit hemma & tagit det lugnt, vilket jag oftast har lite svårt för i vanliga fall, har jag hunnit tänka en hel del. på mycket. på framtiden, på nuet, kärlek, jobb, bostad, utbildning, träning, ja allt. om jag kommit fram till något? inte direkt. jobb & utbildning - fortfarande väldigt svårt att känna "det här vill jag bli" eller "det här ska jag göra med mitt liv". det enda som egentligen är återkommande i mina tankar, känslor & planeringar är att jag behöver landa lite. i alla fall för ett tag. känns som att jag hela vägen är på väg, jag menar, som att jag väntar på att nästa "period" i livet ska börja. lite som att stå på stand-by-läge. hur jag ska ådstakomma detta? det däremot, har jag inte kommit fram till. än.
 
har vart på jobbet & haft månadens kvällsmöte. givande, & trevligt efter en hel dag med bara mig själv att prata med. nu blir det lite film, skype med T & sussa kudden. nattinatti!

sjukling & byggarbetsplats

tog beslutet att stanna hemma idag. halsen känns fortfarande som ett rivjärn & kroppen är inte sitt vanliga jag. har dessutom får förkylningsblåsor i munnen som gör halsontet ännu värre & några konstiga pyttesmå prickar/utslag på händerna. någon som vet vad det kan vara?
 
hade tänkt passa på att baka bullar när jag ändå är hemma & bara ska ta det lugnt, dock är hela köket för tillfället utrivet... har nämligen fått vattenskada där & nu ska det åtgärdas. ganska omfattande arbete, inbillade mig nog att de bara skulle riva bort mattan, torka, lägga på ny... snart är hela golvet bortrivet. nåja, det blir nog bra när det är klart.
 
tror jag drar på mig lite varma kläder & går ut i friska luften istället. det brukar vara skönt när man är krasslig. vädra ut lite bakterios.

 jag saknar mitt promenadsällis....

helgen

 

har sett ut ungefär så här. lägg till en karta ipren så har du en komplett bild. jo, jag åkte på en rejäl förkylning i fredags, lagom till helgen sådär. eller förkylning är väll egentligen fel ord, men fick döont i halsen, feber, ont i hela kroppen & frös & svettades om vartannat. idag kollade jag upp detta hos läkaren (för en mindre förmögenhet! Shit, de kan att ta betalt på jourtid) men inget halsfluss vare i alla fall. skönt, & jobbigt på samma gång. med antibiotika brukar det kunna gå över snabbare, eller det känns så i alla fall.

 

har inte bestämt om jag blir hemma från jobbet imorgon än, får känna hur det känns när jag vaknar imorgon helt enkelt. svårt att känna efter när man knaprar piller; är det så att man faktiskt mår lote bättre, eller är det verkan av medicinen som gör det?


Testar

Kollar lite om appen förbättrats något, annars funderar jag på att byta portal. Bloggar ju oftast med mobilen. Varit sugen att skriva nu ett bra tag men strulet med blogg.se dödar det, tyvärr, lika snabbt.... I'll let you know :-)


RSS 2.0