love is my drug

Ingen större AHA-upplevelse efter chakran denna gång heller... Tyvärr... Huvudet bankar och nacken och axlarna värker fortfarande...FAN!

Veckan har bestått av allt för många sena kvällar och allt för lite träning för min smak, men jag är inte arg på mig själv för det. Istället har jag haft en massa kvalitetstid med mina underbara tjejor ♥ Det är ju faktiskt viktigare. Och mycket, mycket mysigare. Träningen och sömnen kan jag ju ta igen nästa vecka...

...eller föressten kanske inte då heller!
För på söndag kommer ju världens bästaste faster och sötaste lillkusin Jonathan hem, så jag kommer nog i princip att bo hos dem för att hinna vara med den lilla sötnosen så mycket som möjligt. Ser dem ju tyvärr bara någon gång per år... Men veckan efter det, då ska jag minsann träna och sova bättre ;-)

Ikväll blir det ännu mera tjejmys - idoltittande och godissnaskande hos Anna på fredagskvällarna börjar bli lite av en tradition nu. Men det gillas STARKT!

Puss på er!


vatten, vatten...

...bara vanligt vatten

Sitter på jobbet och häller i mig som om jag aldrig sett vatten förut. Måste dricka som en tok innan massagen så att all skit som lossnar har någonstans att ta vägen!


Ska ta några samtal till, sen sticker jag dit och njuuuuter i hela två timmar ;-)

Hörs senare!

since before we were born

Nu är det tredje dagen i rad jag har ont i huvudet. Om det är biverkningar från laserbehandligen hos sjukgymnasten i måndags eller bara min "vanliga" värk vet jag faktiskt inte. Men jobbigt är det, och det blir ju inte direkt bättre av att jag sitter och stirrar in i en dumburk hela dagarna och att folk skriker i öronen på mig. Men det känns inte bra att sjukskriva sig. Jag kan inte säga varför, för det vet jag ärligt talat inte, men så är det i alla fall. Ska försöka kämpa dagen ut, är det bättre imorgon kanske jag måste göra det endå. 

Chakramassage kl 11.00 är vad som står på min agenda för morgondagen. Får hoppas på att det ger en starkare effekt denna gång så att jag kanske till och med kan bli av med den här jävla huvudvärken!

I helgen är det som känt halloween,
och det ska tydligen firas med festligheter, i utklädnadskläder. Har inte ens börjat spåna på vad jag ska klä ut mig till. Är ärligt talat inte alls festsugen... Tror dock att det beror på att jag inte har mått/mår bra men jag tänker som så, att försvinner ondheten - så kommer partysuget! Tror inte ni också det?

Ikväll ska jag eventuellt köpa en ny jacka, ska jag definitivt och kika på modevisningen i Gallerian som bland andra Anna ska gå. Sen så hoppas och drömmer jag om ett besök på Kina och inta god mat innan det. Ska även hinna med att inhandla en färgburk som jag inom kort kan doppa huvudet i (som min pappa så skämtsamt brukar säga) som nästa steg i min hårfärgningsprocess.

Ha det! (med norskt uttal) ;-)



duturuuuu

Godmorgon alla glada!

Så härligt det är att vara uppe med tuppen. Fast ärligt talat var jag ju inte särskilt pigg när klockan ringde 06.20... Men efter ett litet nervöst sammanbrott från min kära mammas sida - så blev jag det i alla fall. Det var nämligen så att Sebastians handbollsknäskydd var spårlöst försvunna, och de var på väg till Boden för att spela cup. Hela familjen var snabbt ute på jakt efter dem och jag hoppas att de har hittat dem nu. Var nämligen tvungen att åka hit mitt i letandet - ja, alltså till jobbet. Ni ska ju inte tro att jag av egen fri vilja lämnade min goa, varma säng imorse... 

Jobb till 14 är vad chefen har sagt och det är väl bäst att lyda. Jag tror att det kommer att gå rätt fort för sedan väntar något spännande - nämligen inspirationsdagen på flow! Två och en halvtimmes träning varav ungefär en instruerandes. Det ska bli så kul! Ni som inte har anmält er kommer verkligen att missa något ;-) Efter det ska vi instruktörer ut och käka god mat på stadens hotell.

Och på tal om äta - ska strax äta frukost, och sedan kommer jag nog fortsätta att äta i princip hela dagen. Måste ju ladda så att man orkar hela eftermiddagen. Har till och med två(!) matlådor med mig hit idag, höhö.





favvosarna är med

Lev väl!

 


FREDAG

Trots att jag ska jobba hela helgen, så känns det skönt att det äntligen är just helg. Ååh helg är ju bara ett så fint ord... Det riktigt smeker öronen... Haha ni får ursäkta mig men jag är lite övertrött idag ;-) Som sagt, trots att det är en jobbhelg jag har framför mig så ser jag fram emot den, för den kommer att bli så bra ändå. Ikväll ska jag till Anna, laga tacos och sedan mysa till Idol och imorgon har vi vår inspirationsdag på flow - och det ska bli så kul! Jag längtar! Söndag kommer nog bestå av en massa film och gotta... Men det gillas också ;-) 

Mina kollegor har precis lämnat mig, sitter här helt ensam och knegar nu. Men det är bara en halvtimme kvar så jag ska nog överleva.

Uppdate på "Projekt hårfärgning" kommer inom kort!



Ha en fortsatt trevlig fredag alla festprissar och soffpotatisar, det ska jag!


kom ihåg...

Ett inlägg sedan i måndags ligger fortfarande i utkastet och väntar på sina bilder... Men det kommer, jag lovar ;-)

En lista med tips från coachen, till coachen:

♦ Ät frukost om du vill överleva hela arbetsdagen
♦ Träna inte rygg dagen innan du ska på massage
♦ Färga inte håret i en ful färg som du inte trivs med

Kort, ointressant inlägg är vad jag har att bjuda på idag, men det får ni ta.

TACK FÖR MIG.

någon som har en nyckel?

...har en sådan oerhört otäck låsning i min högra axel... Eller om den kanske sitter i bröstryggen på höger sida... Ajajaj! Kände av det litegrand på jobbet igår, men när jag var och tränade kändes det rejält. Kunde liksom inte ta normala, djupa andetag ens. Nä, tur att jag har bokat en tid hos Herr Nordmark på torsdag, får då ska den bort! Jag som ska instruera ikväll och allt... Är ju inget bra om jag inte kan göra övningarna ordentligt på grund av en dum låsning! Fast det löser sig nog :-)


är det en vanlig dag?

...nej det är ingen vanlig dag för det är Majsans födelsedag, hurra, hurra, hurra!!


Idag fyller ju nämligen världens bästa MAMMA år! ♥ Stort grattis till henne.


Presenten från oss blev att åka till Luleå och se hennes favoritprogram (enda programmet hon ser på TV??) live. Jippie!






Lite jag kommer dreggla över den här godbiten...

...inte blir du väl avis Jenny?!! ;-)


on the road again

Projekt hårfärgning är igång! Dock är just projekt det rätta ordet för vad detta kommer att bli... Men jag tror att det kommer att bli bra tillslut. Eller det är i alla fall vad Jenny försökte intala mig igår...Hehe. Nä men skämtosido, det ska faktiskt bli roligt att göra någonting nytt och fräscht. Nu när jag har börjat så inser jag att det var dags. Har ju varit vit-blond i snart...fyra år tror jag att det är. Hela processen kommer att finnas på jennifeeerwiklund.blogg.se när det är klart.

Idag är det fredag gott folk! En härlig känsla sprider sig i kroppen bara jag tänker på det... Denna helg är jag dessutom ledig på riktigt och det ska bli riktigt, riktigt skönt. På lördag är det lagfest som gäller, jag tror och hoppas att det kommer bli kanon!

...men först ska jag göra ett försök att övergå från "tant Agda 85" till en lite trevligare nyans i håret ;-)



Ha en bra fredag och en underbar helg alla fina! Det förtjänar ni alldeles säkert ♥

time for a change...

Nu är jag människa igen - med mat i magen ;-)

Eftersom till och med mina vänner (och även en väns sambo!) tycker att det är dags att jag gör något nytt med mitt hår, så tror jag att jag beger mig till frissan idag efter jobbet och inhandlar lite färg. Jag har funderat på att göra någon förändring i flera månader men inte riktigt "kommit till skott". Har skyllt på både det ena och det andra... men nu har tanken liksom hunnit mogna så nu är det nog faktiskt dags! Bäst att passa på innan jag ångrar mig ;-)



Vad tror ni om det här?


Eller kanske såhär?

morgontrött

Jag är så hungrig så jag håller på att dö. Känns det som i alla fall. Det riktigt svider i magen. Måste sluta slarva med frukosten... Men det handlar ju om tid. Tid som jag hellre lägger på att sova än på att kliva upp i tid och fixa frukost.  Trots att jag har en ny, riktig favorit, nämligen mannagrynsgröt och äppelmos! Så jävla gott ;-)

Det tar bara ungefär tjugo minuter att göra iordning samt äta men ändå så är snooze-knappen så mycket mer lockande....tyvärr. Men det är ju hela två snoozningar vi pratar om här! Som för många andra handlar det inte om att jag är vaken för sent på kvällarna och behöver lägga mig tidigare, för det skulle nämligen innebära att jag la mig innan Bolibompa. Nä, jag är bara sjukt morgontrött helt enkelt. Lite mindre enkelt att förstå är att jag är sjukt kvällstrött också... Hur kan man vara det egentligen? Varken kvälls eller morgonmänniska?

Nu spårade det ur lite, åter till frullen, och ett tips till mig själv och alla andra morgontrötta, hungriga människor: Kanske kan det vara en idé att göra i ordning maten kvällen innan? Koka gröten och bre smörgåsarna klart? Undrar om det skulle funka... Men kan man värma mannagrynsgröt i micron tro? Någon som vet hur det smakar?


    

Mmmmmmm.....



Avslutningsvis: Jag längar som f*n till lunchen, ska bokstavligen trycka makaroner och fetaostköttfärsbiffar!

Ha en bra onsdag mina vänner! ♥




I'm a little drunk and I need you now

Gud vad det är KALLT ute idag! Minusgrader redan. Usch! Jag hatar att frysa. Kanske just för att jag gör det så lätt. Hur mycket jag än pälsar på mig så fryser jag...typ.

Jag har träningsvärk idag, lite här och där faktiskt, men det är rätt skönt.
Då vet man ju i alla fall vart man har sina muskler - och att man har några - om man nu var osäker på det innan ;-)

Dagarna består såklart mest av jobb just nu. Inte så kul kanske... Men jag försöker tänka positivt, vara glad för det lilla och ta vara på alla små, fina inslag i vardagen. Dagens sådant blir nog dagens lunch, ska nämligen och hämta lyktans SJUKT goda kycklingsallad och avnjuta den tillsammans med Heidi hemma hos henne. Ska bli skönt att komma bort från jobbet en stund, tror att dagen kommer gå lite fortare då.




Igår gjorde jag om mitt pilatespass lite, la in några nya övningar, så nu är jag taggad inför att köra det ikväll. 18.45-19.45 på flow, kom och prova vettja?! ;-)


rubrik

En lugn och skön men samtidigt givande söndag har snart passerat. Detta är vad jag har fått gjort: 

♦ äntligen sytt in mitt flow-linne så att jag kan börja använda det
♦ betalat räkningar och satt in viktiga papper i "viktiga-papper-pärmen"
♦ fixat och donat i rummet
♦ varit på instruktörsutbildning
♦ myst med tända ljus och sett första avsnittet av Desperate Housewives

Så nu är jag utvilad och redo inför den kommande jobbveckan...eller?!



Hela helgen har gått i lugnhetens tecken. Förutom jobb har jag umgåtts med mina underbara vänner och bara haft det gott. Jag är så glad att jag har er tjejer.

Ska slå igång en film tills jag somnar, jobb 07.00 väntar imorgon.
Godnatt alla fina, och ta hand om er!


mamma mia

Jag måste bara få säga att jag verkligen har världens bästa mamma! ♥ 
Vad tror ni att jag möttes av när jag kom hem, trött från massagen, igår? Jo, nämligen ett nystädat rum! Även fast jag ibland får blir galen för att hon tvättar alla mina jeans som jag inte ens har använt (de blir blekta!) när jag är bortrest, så är hon ju bara för söt. Finns nog ingen mer omtänksam i hela världen! ♥

Jennnnfi, vad tycker du om min användning av utropstecken?!!!! ;-)

När jag kommer hem väntar en kund (jobbar lite svart som frisör ibland, tihi) och efter det ska jag njuta av inbakad fläskfilé. Ikväll blir det ännu mera mys med tjejerna, det gillas!


ren och fräsch - inuti

Jobbelijobbelijobb ♥ ....MYYYT!

Jag har blivit bättre på att hålla det jag lovar här på bloggen märker jag, och det tänkte jag försöka fortsätta med, så därför kommer nu som utlovat en en kort resumé av chakramassagen igår:

Om jag ska vara ärlig så visste jag inte särskilt mycket om denna typ av behandling innan jag åkte dit. Det lilla jag visste var typ att de inte går på musklerna, att det inte gör ont och att det är otroligt bra. Detta fick jag höra av en person som gått på flera behandlingar redan och som fått mycket mindre allergibesvär efter det.

När jag kom dit och träffade Uffe som behandlaren heter, fick jag berättat för mig att skillnaden mellan chakra och "vanlig" massage är följande:
♦ de går inte på musklerna, utan på nerverna och senorna
det är en energigivande massage då alla blockeringar som stoppar energiflödet upplöses
♦ det är en utrensande massage som ska frigöra alla slammprodukter som bildas i kroppen (hos alla människor) och som fastnar kring våra leder och muskler. Detta leder till att blod- och syretillförseln till dessa blir mycket bättre.
(Det var främst det sistnämnda han trodde skulle hjälpa mig med mina besvär.)

Han började med fötterna och fotknölarna, fortsatte med vaderna och knäna, utsidan av låret och höftkulan, magen, händerna och armarna, ryggen och axlarna och tillsist även huvudet. Det var alltså en riktig helkroppsmassage!

Nå, hur kändes det då?
Ja, jag kan ju inte säga annat än att det var otroligt skönt och avslappnande. Samtidigt, kändes det på något sätt lite mesigt. Man är ju van vid att en massör liksom knådar och trycker och att det gör sådär skönt-ont ni vet. Detta var mer som en strykning bara, vet inte riktigt hur jag ska förklara... Han drog med handen över området med ett lätt tryck. Jag tror ni förstår hur jag menar.

Efteråt kände jag mig lite lätt yr men annars inget ovanligt. Jag hade nog förväntat mig en lite större aha-upplevelse faktiskt. Idag känner jag inte heller något särskilt, lite ont i huvudet... Jag hade inte så himla mycket slammprodukter i min kropp, förutom kring ryggraden, tydligen så har unga människor oftast inte det. Men, det är någonting som bildas hela tiden så när man är ungefär dubbelt så gammal som mig har man en hel del... Egentligen borde alla gå på chakra någon gång och rensa ut lite skit ;-)

Jag bokade in en andra behandling eftersom man anses ska prova det fler gånger än en innan man märker någon större effekt. Många märker störst skillnad efter just andra gången. Så vi får väl se!

...visst sa vi väl en kort resumé? ;-)




äntligen fredag!

Dagen har gått relativt fort och smärtfritt hitintills: Två timmar i telefon, tre timmar norskautbildning, lunch som bestod av en supergoood kyklinggryta och nu återstår ungefär en timme i telefon innan jag slutar. Då är det dags för något jag längtat till hela veckan, nämligen att prova på chakramassage! Ska försöka komma med en liten utvärdering efteråt ifall någon undrar hur och vad det egentligen var. Jag hoppas på det bästa!

Som det ser ut nu blir det en lugn helg; Först jobb och sedan filmmys med tjejerna imorgon, utbildning på flow på söndag. Skulle behöva röja upp i mitt bombnedslag till rum också, men får ju se om det hinns med ;-)




Ha en fortsatt bra fredag allihopa! ♥


...






GODNATT ALLA FINA!


önsketänkande?

Jag måste ha befunnit mig i någon sorts adrenalinrus igår när jag skrev - "ledig i helgen" - vad är det för jävla önsketänkande? Kan inte minnas sist jag var ledig en hel helg. Typ.
Nä, 10-17 på lördag är vad som gäller, vilket innebär en sex dagars arbetsvecka. HÄRLIGT!

Nu ska jag käka lite korv och mos och sedan göra iordning det sista inför pilatespasset som jag ska köra ikväll. Ha det bra allihopa!






 

kanelbullens dag...

...har varit en riktigt bra dag! 

Har jobbat dag 1 av 3 på dagis, trivs så otroligt bra där. Personalen och barnen är underbara. Mysigt är vad det är! Tusen gånger bättre än mitt andra jobb... Och tusen gånger bättre för min trasiga nacke. Det var en ovanlig känsla att komma hem från jobbet utan att ha varken huvudvärk eller ont i nacken. MEN DET GILLAS!

Ikväll har jag varit på ett härligt flowpass (body pump för er som inte vet) och trots att jag lastade på som vanligt (om inte mer?) så kändes det ganska lätt. Det är sånna här dagar det är extra EXTRA kul att träna! Jag hade ett riktigt flow om man säger så ;)


Förövrigt, så längtar jag tills på fredag. Inte bara för att det är veckans bästa dag och för att jag är ledig i helgen, utan också för att jag ska prova på nästa metod i ledet av alla jag provat tidigare för att få ordning på mina nack-besvär, nämligen: chakramassage. Det ska tydligen vara superbra och supereffektivt. Det känns jättespännande att få prova på det och jag hoppas verkligen att det hjälper!

"Chakramassage är både en energigivande och utrensande massage. Utrensningen sker både på ett fysiskt och psykiskt plan. Massagen gör det möjligt för enheten "kropp och själ" att läka sig själv. /.../ Balansering i chakrana gör dessutom att kroppens eget imunförsvar på sikt kommer att förbättras. Kroppen kan påbörja en självläkningsprocess allt eftersom den ursprungliga livskraften stimuleras."



Nu ska jag leta reda på betty och sedan krypa ner och sova som en stock. Godnatt!


artonde september tjugohundratio










♥ ♥ ♥


jag lovade ju...

att visa dessa snyggingar! Så varsågod ;)




den som väntar på något gott...

..blir aldrig fet ;)

Hej och godmorgon världen! Hur mår alla denna söndagsmorgon? Är ni bakis och jävliga? Antar att de allra flesta som är det fortfarande sover ganska gott, resterande kanske ligger och myser med någon de tycker om... Jag skulle föredra det ena eller det andra, men om sanningen ska fram sitter jag... jo, just det - på jobbet. Men jag ska inte klaga, nej, jag ska vara tyst och bara gilla läget.


Det har varit lite dött här den senaste tiden. Så, vad har hänt sedan sist? Här kommer en liten sammanfattning för er som är intresserade.

Förra helgen fick jag äntligen lite av det efterlängtade tjejmyset jag tjatat om. Underbart kändes det! Lördag morgon åkte jag, Jenny, Cattis och Heidi till Luleå för lite shopping. Jag hittade otroligt nog litegrand, därav två par jeans (YES!!) och en stickad tröja/tunika lagomt till höstkylan som har börjat smyga sig på mer och mer... Nåväl, på hemvägen bestämde jag och Jenny oss för att stanna till hos Jennipher en sund. Där såg vi ett gäng gamla Desperate Housewives-avsnitt och mös i deras nya, fina soffa innan vi packade in oss i bilen och begav oss tillbaka till Kalix.

Klockan 19.00 infann alla vi tjejer oss på SportCity för relaxing(?), mys och intag av alkoholhaltig dryck. Härligt var det.. tills vi var tvugna att kliva upp ur bubbelpoolen för att börja göra oss i ordning för kvällen. Kan än en gång konstatera att det inte är någon höjdare att sminka sig i fyllan ;) Haha. Sen gick vi vidare till Cattis och fortsätte med fixandet och till sist begav vi oss såklart till Hotellet. Finns ju inte så mycket annat att välja på liksom. För en gångs skull höll vi ihop hela gänget nästan hela kvällen, och det var kul. Är lite trist att man oftast splttras. Sammanfattning: Shopping och party med mina bästa vänner - behöver jag ens nämna hur nöjd jag är? 

Söndagen bjöd på en redig baksmälla, en sjukt god bakispizza, en skogspromenad med mitt lillhjärta Nova som jag varit barnvakt åt och filmmys i soffan. Förutom det förstnämda var det en riktigt bra och härlig söndag också!

Veckan som passerat har bestått av jobb, träning (har haft mitt första pilates-pass och det gick faktiskt över förväntan!) och en massa mys med Novis ♥ Vi har promenerat i skogen, tränat lite lydnad, busat en hel massa och sovit i sängen ;) Igår innan hon åkte hem till husse igen (buhuu) var vi och promenarade med Heidi och hennes Pandora på golfbanan och de små busade som galningar.

Förutom det, har helgen varit rätt händelsefattig. Kort sammanfattning följer: Kvällsjobb till 21 på fredag, morgonspinning, promenaden med Heidi och middagslagning på lördag (köttfärsbiffar med fetaost, MUMMA!), jobb till 14 söndag. Idag alltså. Kanske titta en fotbollsmatch när jag slutar, och förhoppningsvis hinna mysa lite med JO som har vart hos sin far hela helgen innan vi går in på en ny arbetsvecka. Ska jobba på dagis 3 av 6 arbetsdagar nästa vecka - kul! 











Ha det bra alla fina och ta hand om er!



 


RSS 2.0