värk

Jag har ONT. Så jävla ont. Hur ska jag få detta att försvinna?

dålig dag

Jag tror att mitt lilla utbrott här på bloggen igår missuppfattats lite. Jag hade en dålig dag och som jag skrev så var jag sjukt trött, vilket för mig alltid förvärrar saker och ting. Jag tål inte att inte få min sömn, och inte heller att slarva med maten - och det hade jag gjort igår. När jag slarvat med sömnen eller maten gör jag väldigt lätt en höna av en fjäder. Så ta mig inte på för stort allvar i dessa situationer :)

Dock vill jag påpeka att det jag skrev om att jag vill flytta så snart som möjligt inte var någon överdrift. Inte heller att jag saknar tjejkvällarna med mina favvobrudar ♥

Nu ska jag jobba vidare de minutrarna som återstår och sedan beger jag mig nog till flow för att gå igenom mitt pass ett varv eller två inför premiären på tisdag ;)



..och imorgon kommer systeryster hem! ♥


Ps. Jag kanske slänger in en bild på mitt senaste inköp senare idag, är såå nöjd! Håll utkik ;)


fyyy...

Jag vill inte känna såhär. Jag vill inte vara på ett sånt här uselt humör. Jag menar, kom igen - det är ju fredag! Är sjukt trött, less och grinig. Vill ju vara glad och ha roliga planer att se fram emot hela helgen. Men icket. Anna skrev tidigare idag att jag verkar har tappat livslusten. Jag tror fan att hon har lite rätt. Haha.

Nej, jag säger bara en sak - jag ska bort härifrån, och det ska ske snart. Har fått ett vik på jobbet till jul, men sen är det färdigt. Jag vill flytta.

Kanske att lite kinamat efter jobbet hjälper mot mitt griniga humör? Jag hoppas på det. Och jag har hört att hoppet är det sista som lämnar en människa...  


Gud vad jag låter tragisk.

Trevlig helg!



ordning och reda, löning på fredag

Hela veckan har jag varit helt dagvild. Idag var jag bombsäker på att det var onsdag. Vilken lycka det var att inse att det faktiskt är torsdag, och en dag närmare helg! Frågan är ju dock om man kan kalla det helg när man bara är ledig EN YNKA dag...

Jag är trött och less. Tror att jag skulle behöva en kram. Och en riktig tjejkväll med mina brudar. Träffas och göra något roligt, eller helst av allt - inte göra någonting alls. Bara vara, snacka skit och umgås. Jag saknar det.
 
Ikväll ska jag i alla fall försöka klämma ur mig det dåliga humöret genom att köra dubbelpass på flow. Blev ingen träning igår så då blir jag ju tvungen att köra dubbelt idag. Helt logiskt, eller hur?

 
Bring....me.....back... Snälla?


tisdag

Nu återstår ca två timmar av arbetsdagen och jag hoppas att jag överlever dem också... Sedan beger jag mig till SportCity för att köra ett härligt IC/Center pass. Hoppas att det är av den tuffare sorten, känner mig nämligen riktigt taggad idag! Ska spinna till svetten sprutar ;) Haha... Idolmys efter det blir en fin avslutning på dagen.

Nu måste jag återgå till telefonen, vi hörs!

Ha det bra ♥


lugna gatan...

Gårdagen bjöd varken på något speciellt eller spännande, men lika skönt var det. Vaknade tidigt först, van att måsta tvinga sig iväg till jobbet, men bestämde mig för att försöka somna om eftersom huvudet bankade. När det sedan, vid tio-tiden, var dags att kliva upp tog jag och Jenny en härlig morgonprommis i solen av det längre slaget. Redde ut några världsproblem. Sedan intog vi en stadig frukost/lunch bestående av gröt och smörgåsar med keso. Mumma.

Efter några timmar framför datorn där vi diskuterat framtidens planer fram och tillbaka många varv åkte vi till Kalix för att hämta lillasyster samt handla till kvällens middag som för övrigt blev SJUUKT god - grillad kyckling, "potatisskruvar", sallad, vitlöksbröd och beasås ;) Sedan fick jag beskedet att jag skulle jobba idag vilket reulterade i att vi kastade oss i soffan för att se "The proposal" - jag såg nog HELA tio minuter innan jag slockande... Haha.

Så nu sitter jag som sagt yrvaken och med en sjukt snygg morgonfrilla på jobbet och försöker få tiden att gå. Men jag bryr mig inte. Det är rätt skönt att jobba helg för det är så lugnt och skönt att man faktiskt kan höra vad man själv tänker. Det är nämligen ingen självklarhet på vardagarna.

Nu ska jag leta vidare efter en internetsida som man kan beställa nikes kläder ifrån. Det verkar ju vara stört omöjligt.



Ta hand om varandra ♥


den som inga byxor har...

Ibland (läs: oftast) känns det som att man bara precis hinner ut ur denna byggnad innan man ska tillbaka igen... Men jag gissar att det är det som kallas jobb och att detta är real life.

När vi kom hem från Turkey och jag packade upp väskan så passade jag även på att rensa ur garderoben lite. Det resulterade i att jag nu endast har fyra(!) par jeans kvar i den. Lillasysters jeanshög däremot växte med en sex, sju par... Några helt oanvända. Ibland tycker hon nog att det är rätt bra att ha någon att ärva av ;) Hon brukar fråga mig ungefär en gång i veckan om jag inte ska städa garderoben snart...

Det jag försöker säga är att jag nu behöver köpa lite nya jeans, vilket jag hatar. Men det är ett ont måste, kan ju inte gå med rumpan bar... och inte heller i mjukisbyxor varje dag, även om jag inte skulle ha någonting emot det. Haha.



Ha en bra fredag allihopa!


torsdag...

Hej alla glada! Fast så skrev jag enbart för att jag själv är på ett hemskt humör. Trött, hungrig, ont i magen och bara jävligt less. Ingen bra kombination vill jag lova.

Är inget vidare på att uppdatera, men det var ju heller inget jag lovade när jag bestämde mig för att dela med mig av hela mitt liv till alla och börja blogga.

Nu är fotbollen slut för denna säsong och jag har kommit igång med inomhusträningen. Har varit på tre pass denna vecka - och fler ska det bli. Spinning, body pump, pilates, center - jag bara älskar all typ av gruppträning! Det är så himla roligt och jag kan ta ut mig så mycket mer än vad jag gör när jag exempelvis gymmar. Ibland behöver man faktiskt någon som skriker åt en för att man ska kunna ta ut det där sista lilla ;) En annan rolig grej är dessutom att det snart kommer att vara jag som står och gapar för att pusha folk att ta ut sig till max. En härlig utmaning och riktigt roligt ska det bli!



Nä, nu är det dags att återgå till arbetet. Imorgon är det fredag och då ska jag ta nya tag innan helgen kommer så man kan vila upp sig ordentligt. Ikväll blir det långprommis med Jenny, känner att jag behöver prata av mig.


Alanya 2010

(Observera att alla dessa bilder är från min digitalkamera, ska lägga in från den andra kameran senare)


















Dags att återgå till det "normala"...

Nu är jag tillbaka på svensk mark. Tyvärr. Resan har, precis som jag trodde, varit helt underbar. Hela dagar av sol och bad, goda middagar på kvällarna, drinkar, party, dans och marknader. Kunde knappast bli bättre.

Vädret har dessutom varit helt och hållet på vår sida - har varit strålande sol och närmare 50 grader varje dag. Har varit moligt max 2 timmar på dessa 2 veckor.. och för att dämpa åka-hem-ångesten lite så gjorde det ingenting att det regnade dagen vi skulle åka hem ;)

Så det var min chans att vila upp mig inför resten av detta  år, nu när vi är hemma blir det ingen rast eller ro. Började jobba igår, jobbar hela helgen samt nästa vecka... Men jag antar att jag ska vara glad för allt jag får (för det betyder ju pengar) och att jag överhuvudtaget har ett jobb. Ska försöka få med mig kamerorna hit imorgon så jag kan lägga in bilder från resan, har fått order om att jag MÅSTE göra det.

Sitter och tittar på "Fångarna på fortet" och är sådär lagomt nostalgisk just nu - kommer ihåg när det sändes förut, när jag var liten. Fredagskvällarna betydde alltid att hela familjen trängde ihop sig i våran lilla TV-soffa för att se programmet och äta chirre och dirre. Allt som oftast somnade jag efter halva programmet (vilket jag fortfarande alltid gör när jag ser TV) men det spelade ingen roll. Det var så mysigt att trängas i soffan och somna i mammas eller pappas knä...



Nåja, dags att återgå till arbetet och att se klart programmet. Ikväll blir det filmmys med min favorit ♥

Ha en bra lördagskväll allihopa!


RSS 2.0