Sälen

Anlände för en stund sedan till den otroligt fina stugan vi ska spendera helgen i. Wiiihoo :-) har sett fram emot detta så länge, ska bli superkul!! Nu längtar jag bara till imorgon bitti då vi ska ut i backen & åka en massa snowboard. & så afterskin då såklart... ;-) hoppas & tror på en toppenhelg!


Jag hade fel

Suget efter en god våffla försvann visst inte alls. Särskilt inte när jag hittade ett nyinköpt våffeljärn i köket när jag kom hem från jobbet. Så, de fick bli gårdagens middag. Hade ingen bra dag alls, mycket värk & var såå trött, därför låg vi bara i soffan & mös hela kvällen. Det behöver man också ibland.

Typ som bryt ihop & kom igen. Vilket jag också gjorde idag. Kom igen alltså. Sju km löpning direkt efter jobbet blev det. Gick lite trögt stundtals men hade ändå en fin tid jag är nöjd med. Hade bra draghjälp ;-) Jag tog mig ju ut & det är det viktigaste.

Nu är vi på väg tillbaka till Västerås, har varit till Tyresö & hämtat bilen vi ska ha till fjällen. På torsdag bär det av - ska bli så roligt! Eftersom jag vanligtvis redan sover vid det här laget, finns det en risk att jag blundar lite snart....bara en liten stund ;-)


dagens middag..... ;-)


Soool

blir så himla glad av detta fina vädret :-)

Har varit ut på en långpromenad & njutit av det. Sedan plockat, & plockat, & plockat här hemma.... Hur mycket grejer man har! Herregud. Nu ska vi se lite bandy & sedan blir det en (förhoppningsvis) god söndagsmiddag: köttfärsbiffar, egna såklart, potatis, en god sallad & tzatziki. Enkelt & så gott.

På tal om god mat, var igår kväll ut & åt middag. Mycket god mat var det men nästan ännu godare var det röda vinet till. Mmm. Får bli sådant nästa helg i Sälen framför brasan.

Ja, det enda som fattas mig idag är ett träningspass & möjligtvis två stycken våfflor med hallonsylt & grädde. Har inget järn så kan inte äta några ens på självaste våffeldagen... Nåja, är nog bara sugen för att man ser att "alla" äter det & det görs extra mycket reklam om det. Imorgon är det nog bortglömt :-)

Näpp, dags att gå & röra ihop lite middag!


kalas

De fina blommorna jag fick på min födelsedag står fortfarande & pryder vårt kök. Det gör mig glad :-)

Hade en trevlig födelsedag med festligheter på fredagen & fikakalas på söndagen. Fick en extra rolig present, något ovanligt för mig - ska få gå & se Dirty Dancing-musikalen i April. Det ser jag fram emot! Något mer jag ser fram emot är nästa helg. Då drar vi till fjällen! Har varit sugen på en skidresa sen tidigt i höstas. Nu ska vi snart äntligen åka. Men först ska jag njuta av denna helg. Så, bäst att hoppa upp ur sängen & göra det bästa av denna dag!


godmorgon gott folk

-let's svettas lite! ;-)

Mellofavoriterna på repeat, då kör vi. Frukosten kommer smaka gott sen.

Trevlig onsdag!


fika

Ja, nu har vi bakat ännu mer fika. Hoppas verkligen att vi får många gäster till helgen så vi slipper äta upp allt själva! Slängde även ihop ett matbröd, Anna skippers recept som jag hittade på internet, det blev jättegott :-) nu ska vi dessa om & gå ut i solen. Prommis eller löpning är ju då frågan... hmm... Fick nog blodad tand på löpning igår när det gick så lätt för att vara säsongens första tur. Har skön träningsvärk både lite här & där sen gårdagen ;-)


Ni som inte gillar skryt kan sluta läsa här.

Men huuur duktig jag (VI) varit idag! Vaknade som vanligt alldeles för tidigt, verkar inte kunna sova på helgerna längre... Tvättstuga, & så en prommis i solen under torkningen. Hem igen & så satte baket igång! Två sorter blev det idag, & jag ska göra två till imorgon :-) så ut i solen igen, en jogg till gymmet där vi blev kvar nästan två timmar. Mina stackars bröstmuskler & triceps kommer nog kännas imorgon ;-) hem & städa, renbädda sängen & så laga lite käk som vi precis avnjutit. Ni kan ju gissa vart jag landat nu & inte kommer få upp rumpan ur mer ikväll! Eventuellt en gång för att hämta karra-påsen i skafferiet....

Igår var vi & storhandlade på både IKEA & Ica maxi (frågan är ju vilket som var roligast ;-)) så nu måste jag ta & beställa framkallning av foton att sätta i de nya ramarna. Sånt är himla kuligt tycker jag.

Go Loreen! Hon måste ju bara vinna. Trevlig lördagkväll!


nu brinner din tavla

Brukar ju utnyttja mina "sena" arbetsdagar & köra ett träningspass på morgonen innan jobbet - & så även idag. Jag är så glad att jag tvingade mig ur sängen tillslut, har varit pigg & glad hela dagen efter det. Ibland önskar jag att jag alltid hann träna på morgonen, man får sån skön känsla i kroppen!

Trevlig arbetsdag, varit ute i solen & njutit en stund som vanligt. Jag älskar att våren är på väg. Man blir så glad & pigg & skön av solen. Sedan har jag vinkat av mor, far & lillebror som åkte hem idag. & sett bandy, som tyvärr inte gick så bra. Nåja.

Imorgon nya tag, först jobb & sedan instruerande. Dags att sova nudå så man orkar! Sen ännu en helg att njuta av. Behövligt. Puss & godnatt!


helgen

Lördagen bjöd på helt underbart väder. Efter en en & en halv timmes promenad på strandpromenaden med min sambo dressade vi om & åkte iväg till Sandviken för att titta på Nyborgs match. Som gick bra, de spelade oavgjort & gick upp i allsvenskan :-) kul!

Söndag gjorde vi stan & så kom min familj till mig. Så roligt! Vi mös på hemma på kvällen. Utnyttjade pappsen som fick hänga upp hatthylla & spegel i vår hall så nu är den klar också.

Är just nu i Bromma & busar med mina småkusiner & tittar på fasters hus som de håller på att bygga ut & om. Längtar redan till nästa helg, de går alldeles för fort!


längtar

Godmorgon gott folk! Vet egentligen inte vad jag gör vaken redan. Hade ju tänkt sova så länge som det bara går innan jobbet idag. Men jag känner mig piggare än på hela veckan så det känns skönt. En liten skål fil & müsli för att stilla hungern. Fattar inte att jag alltid är så hungrig när jag vaknar. Nåja. Redan torsdag igen! Skall & jobba med barnen först, skridskoåkning står på dagens schema, skoj! Sedan instruerande. Mat någon gång däremellan. I form av blodpudding. Det blir nog bra :-)

Var & fyndade på stan igår. Gardiner, som skall pryda vårt köksfönster, & något jag skall pryda mig själv med i slalombacken när det är dags. Jag är löjligt nöjd.

Två dagar kvar bara, sedan kommer mina hjärtan hit. Så jag längtar! Ska bli så roligt att visa dem mitt hem. Pusshej!


RSS 2.0