barn är rara

Hört på förskolan: 

-Kom nu! Skynda dig!
 -Men vänta, jag måste klä av mig, jag blir så varm när vi springer!
-Ja, du kan ju ta av dig din lev älska rock tröja.

Va?
tänkte jag, och plockade upp den avkastade tröjan från golvet. Kan ni gissa vad det stod på den?

Live.
Love.
Rock'n'Roll.

Hur söt kan man vara egentligen? ;-)


På tal om söta barn. Imorgon kommer min lilla prins till stan! Det ska bli sååå mysigt.
Är (som vanligt) och jobbar. Har jobbat varje lördag i typ 7 veckor nu. Lite frustrerande kanske... Men får försöka fokusera på att det blir liiite mer cash i plånboken.

Ikväll drar jag och min vapendragare till grannkommunen på ett litet uppdrag. Och jag åker inte därifrån förrän en stor portion kinamat ligger i min mage ;-)

Lite virrit inlägg kanske. Men jag hinner inte ändra det nu, telefonen går varm!

KRAM

run away, I've got to run away

Har visst haft en liten bloggtorka. Men jag tycker inte att jag har så himla mycket spännande att skriva om faktiskt. När jag är ledig ser dagarna ganska likadana ut. Det blir en hel del städande och diskande och bakande. Och en och annan prommis när vädret tillåter. Som igår till exempel. Det utnyttjades till max: jag, Anna och hennes fyrbenta promenerade på isen i närmare två timmar. Solen sken hela tiden. Hur härligt som helst! Det enda jag har att klaga på är mig själv - eller närmare bestämt mitt val av kläder. Då det ändå var ganska så många minusgrader så jag tyckte jag att dunjackan kunde var ett bra alternativ. Det, mina vänner, var det INTE. Ni kan ju gissa hur skönt det var att ha en jacka som aldrig hört ordet ANDAS, man har lätt för att svettas, solen sken och i rask promenad...


Åter till min tråkiga vardag: Idag har jag städat heeela nedervåningen, städat+möblerat om i systers rum (är man inte världens snällaste storasyster så säg), sökt en massa ny musik & börjat sätta ihop ett nytt pass. Eller tre rättare sagt. De som har provat att lägga ihop ett pass vet att det tar sin tid! Sen ska man ju klämma in ett ocn annat mål mat på det också.


Nyligen har jag varit och tränat. Ett härligt kombinationspass blev det - först styrka i funcgym-banden och sen hoppade vi på spinnincyklarna så konditionen fick sig en omgång den också. De där banden är verkligen en riktigt fin uppfinning måste jag säga. Kom och prova vettja! :-)

Nu ska jag hoppa i duschen och njuta.
Sen ska jag tömma BUS-flaskan över min kropp. Typ. Är vit som ett lik! Usch och fy det gillar jag inte. Imorgon jobb på den "vanliga" förskolan, sen instruerande. Wiiiiihoo vilken torsdag! :-D


 


ett mysterium

hur fan jag kan känna mig bakis idag när jag var nykter som en spik igår?


Middagen, PLANKSTEKEN, igår var helt underbart god. För att inte tala om beasåsen... M-m-m! Slickade typ tallriken... eller jag mena plankan ;-)

Jobb till 13.30 och sen raka spåret till kyrkan för dop av kusinbarn med efterföljande dopmiddag. Ska därför sätta igång med sminket nu. Bara det kan sluta ringa någon gång!

Kvällen är ännu oklar.

Hade inte så mycket mer att tillägga.
Bjuder på en snygg bild:


PUSS

raise you'r glass

Blev väckt av att telefonen ringde imorse. Och det var inte alarmet jag hade ställt igår som störde min skönhetssömn, utan ett samtal om jobb. Som jag tackade ja till. Så det var bara att skynda sig upp, göra sig någorlunda i ordning, leta fram telefoniströsten och sticka iväg.
9-15.30, ändå helt ok med tanke på hur lite jobb det blivit senaste tiden.

Tur säger jag bara att jag tog tag i städningen igår och lagade (fett god!) palt till middag så jag hade en matlåda redo. Utan lunch blir jag ett monster.

Ikväll ska pappsen bjuda familjen annorlunda på middag på stadens hotell. Det blir nog mys! Sen drar jag till Sandra och sluter upp med resten av brudgänget. Det blir nog en hel del vin för deras del, men för mig som ska jobba och på dop imorgon blir det nog mest vatten. Fast det gör mig faktiskt inget, var ändå inge sugen på fest. Har varit i dålig form i veckan så det är nog lika bra - man får ju inte äventyra hälsan.

Imorgon väntar partaj i L-town. Jag vet inte ännu om jag kommer att delta, det får vi se.

Nu jobba vidare och massera geniknölarna så jag blir av med denna hemska huvudvärk.
TREVLIG HELG!


if it makes you happy

Hej hopp!

Sitter här nyduschad med täcket virat omkring mig och sneglar på sängen som ropar på mig. Ska ta och krypa ner alldelens strax, men först så måste jag ju bjuda på en liten dags-uppdate. Varsågoda:

Efter morgonpromenad (i -30 grader!), fix&trix och grötfrulle rullade jag och mammsen iväg mot Luleå, eller närmare bestämt Sunderbyn. Eftersom både jag och hon är världssämst på att hitta (har inget lokalsinne över huvud taget, kan till och med ha problem att hitta i lilla Kalix ibland) och inte heller är världens bästa bilförare så var vi båda lite smått nervösa över hur det skulle sluta och hur många felkörningar vi skulle hinna med innan resan var över. Kryssen som fanns på kartan låg alltså på Sunderby Sjukhus, Storheden för matintag & en snabb shoppingsväng och Kallax Flygplats där vi skulle hämta upp syster som var på väg hem till oss.

Jag förstår om det är många som skrattar åt detta nu och tycker att det är huuuur lätt som helst att hitta och inga som heeelst problem att köra där... Och så kanske det är - för alla andra. Men inte för oss. Om sanningen ska fram så är det faktiskt SVINjobbigt att fan inte hitta någonstans. Alla mina vänner vet hur uruselt mitt lokalsinne är och just på grund av det så överlåter jag alltid körningen till någon annan vilket, givetvis, leder till att jag aldrig heller lär mig. För det gör man inte om man bara sitter bredvid - pillar på stereon, pillar på telefonen eller som allra oftast; SOVER.  

Hur som haver så gick det faktiskt över förvantan och jag är riktigt stolt över oss - endast EN ENDA felkörning gjorde vi! Och det var en riktigt liten en. Fan vad vi är bra mammsen! :-D

Nu tänker säkert ni: MEN VA FAN, ANVÄND GPS! Men nä-e-då, det är fusk. Den låg i tryggt förvar i handskfacket hela tiden, jag lovar. Annars hade det väl inte varit någon match ens för oss! ;-)

Nåväl, till det viktiga
♦ Läkarbesöket gick bra (orkar inte gå in på vad det gällde just nu)
♦ Shoppingen gick rent ut sagt skitdåligt (skulle ha något fint till dopet på lördag, men icket)
♦ Syster är hämtad och hemkörd
♦ Jag och mamma har haft en riktigt, riktigt mysig mor&dotter-dag ♥

Nu måste jag krypa ner och samla krafter inför morgondagen, här ska nämligen storstädas.
DRÖM SÖTT!


nu blev jag lite sur

kan man inte ha lösenord på bara vissa inlägg??! HJÄLP någon. Snälla.


Annars ville jag bara säga godnatt.
GODNATT!


måndag

Usch vilken dålig dag. Vaknade med samma hemska huvudvärk som jag somnade med igår. Fyyy... Tur att jag är ledig så jag bara kan ta det lugnt och kurera mig.


Jag funderar på att lösenordsskydda min blogg. Eller i alla fall vissa inlägg. Det finns nämligen, tyvärr, personer som verkar läsa min blogg av fel anledning om man säger så. Det känns som att jag vill kunna påverka vilka som tar del av vissa saker jag skriver. Så om du vill ha lösenordet när det i framtiden dyker upp sådana inlägg kan du maila mig på [email protected] eller skriva och fråga :-)



Vill passa på att skicka en alla ♥-dag hälsning till alla underbara människor i min närhet. Tack för att ni finns!

 
PUSS&KRAM


minus på kontot

Jobbelijobb till 14.00. Wihioo! :-(

För allas vetskap (så ni kan hålla er utom räckhåll) : Jag har sovit sammanlagt ungefär tre-fyra timmar inatt. Trött Jennifer KAN eventuellt innebära sur och lättretlig Jennifer. I enstaka, bättre fall kan sömnbristen dock innebära super-duper-mega-GLAD Jennifer som skrattar åt precis allt. Jag hoppas att jag ikväll blir som i den senare beskrivningen, det är så himla roligt ;-) 

Jag är tlööööött....





Nåväl, till något relevant. Spenderade hela gårdagen med mina ♥-an. Först en prommis, sen bandy (men jag och vovvarna smet i pausen... alldelens för kallt för vår smak!), handlade/lagade mat/åt och sedan drog tjejerna fram rödtjutet och killarna ölflaskorna. Men jag var duktig och höll mig till vatten hela kvällen! Fast egentligen hade jag ju inte direkt något val när jag skulle upp och arbeta 06.30... 

Hur som haver så var det en mycket trevlig kväll där vi, ett helt gäng, tillsammans konstaterade att hemmafesterna faktiskt är allra bäst.

Ikväll blir det förhoppningsvis bus&mys på samma gamla vanliga gata...med samma galma underbara umgänge.


Ha en bra söndag, och KOM I HÅG: Solsidan, TV4, 20.00.
KRAM

 


du är min vän i livet

Jag har gett mig själv tillåtelse att sitta till kl 12.00, max.

Har startat dagen med en härlig morgonprommis i det underbara vädret tillsammans med J. Sen åt vi gemensam grötfrukost på det. Myspys! Vet inte än vad jag ska sysselsätta mig med resten av dagen, men någon form av träning ikväll borde det i alla fall bli. Ska försöka ta mig ut i solen en stund till också. Imorgon blir det jobb på den "nya" förskolan igen.

Snygging

Nä, nu ska jag gå och (försöka) göra en brasa samt kolla om kaffet är klart. Ni ser ju hur bra det gick att hålla tiden!

HA EN BRA DAG

min måndag

Vaknade. Snoozade. Sov vidare. Vaknade igen. Gjorde ett försök att söka lite arbeten. Åt frukost. Färgade systers hår. Plockade på diskbänken. Mer dator. En kort promenix med min fyrbenta vän. Lagade middag. Åt. Ett snabbt axelpass på gymmet. Spinning. Idag har jag verkligen inte varit effektiv.

Ska krypa ner under täcket med mitt snoss nu ♥ Glo på ett avsnitt tre kronor och vakna imorgon med ett leende.

ibland...


Ibland ångrar man att man inte tog vara på det man hade.
 Men då är det oftast redan för sent.


sjuk...

Ja, det är sant. Jag har gått och blivit sjuk.
Det är nog bestämt H som har smittat mig.
Jag försökte hålla mig utom smittavstånd, men lyckades nog inte så bra...

Jag har fått den svårbotade VALPSJUKAN! 


H's fina Pixie





Yorkshireterrier
eller
"Tant-Berg-hund" som Anna kallar dem :-O


Har länge varit sugen på en "yorkie". Tycker det är en väldigt fin och behaglig ras som nog skulle passa mig ypperligt då en av kriterierna för min framtida hund är att den inte fäller. Sedan vet jag sedan tidigare att jag gillar terriers tuffhet och temprament.
"En stor hund i ett litet format" som man brukar säga.


bloggläsande

Nu har jag läst så många bloggar så intensivt att det svider i ögonen. När jag är hemma och ledig försöker jag sitta så lite som bara möjligt vid datorn vilket leder till att jag har en hel del läsning att ta igen när jag är tillbaka på jobbet igen. Men det gillas - måste ju fördriva tiden på något sätt! 

Om några timmar ska sminket på och partyhumöret förhoppningsvis infinna sig. När jag slutar sticker jag till Heidi för hårfix och sen drar vi vidare till Cattis på förskiva. 

För ikväll ska vi som sagt bli galna....eller jag menar på gala ;-)

KRAM PÅ ER


I want you to be the air that i breathe

Nä, nu är det fan färdigt. Måste fixa mina matvanor NU! Det här funkar inte. Har ont i magen var och varannan dag. På måndag är det jag som skippar mjölken för ett tag så får vi se om det hjälper...

Bye bye...

Godmorgon föressten!
Härligt med fredag igen. Tiden bara rusar iväg, var ju nyss söndag??
Idag ska jag som sagt på massage och förhoppningsvis göra mig av med knuten/låsningen som har plågat mig alldeles för många veckor nu. Det kommer säkerligen att göra vääääldigt ont, men efteråt kommer jag att vara som ny! ;-)

...och det skadar ju inte, för på lördag är det dags för galan med jobbet. Det kommer nog bli riktigt roligt. Eller det vet jag att det kommer bli. Bara jag hittar någonting att ha på mig! :-O


Produktionsgalan 2009

ÅTERKOMMER

the only thing I want from you, is for you to stay away

Har agerat "städtant" (förlåt Anna) på en ny förskola idag. Inte ny som i nyöppnad, utan ny för mig. Det är alltid lite spännande att komma till ett nytt ställe, men det gick jättebra och alla var verkligen supertrevliga. Hann vara i barngruppen en del också och bekanta mig med barnen ifall att det skulle bli aktuellt att jobba där någon mer gång. Kul kul!

Detta är vad jag har roat mig med tidigare i veckan:


Varit ute i finvädret



Bekantat mig lite med min kamera



Hälsat på Heidis nya stjärna



och bakat bröd...


Ikväll ska jag försöka göra kväll tidigt.
Imorgon väntar nämligen en mycket efterlängtad massage! (Ajajaj)
Men först lite instruerande på FLOW.
Känner för att köra hårt med dem ikväll...
Som alltid! ;-)

Kram på er! ♥




RSS 2.0