Våffelbrunch på balkongen :-)

solen värmer riktigt gött idag!


Aj!

Min kropp! Har ond-skön träningsvärk jämnt fördelat över hela kroppen. Det betyder nog att jag kört på bra i veckan. Så det är jag nöjd med :-) ikväll ska dock musklerna få vila lite, för ikväll är det spinningcykeln som gäller.

Sitter & laddar om efter en intensiv arbetsdag. Känner att energin är på väg tillbaka. Skönt! Kan nog tacka celsiusen i min hand lite för det. Nä, nu byta om, & ikväll tänkte jag köra hårt med dem! För jag vet att de kan! Fast idag fuskar jag & tar bussen dit, regnet öser ned utanför...


godmorgon onsdag

Träningen rullar på bra just nu. Riktigt bra faktiskt. Det är kul. När man känner suget, är motiverad & pigg på att åka & köra passen. Kör för tillfället på kortare, högintensiva pass med hög puls. Nästan enbart triset, med fokus på en till två muskelgrupper per pass. Så håller jag uppe motivationen, & svetten sprutar kan jag meddela!

Ja. Sugen på gym alltså. Med undantag för denna morgon. Hade för dålig fantasi & ork för att få ihop nått bra pass. Tror att det beror på en sak....sömn. Fått för få timmar inatt, o det visar sig direkt. Fick bli en powerwalk i morgonsolen istället. Vilket inte heller är fy skam :-) Får se om jag känner mig mer manad ikväll, annars är det viktigt med en vilodag ibland också.


Pluggsugen

Hade som sagt så kallad stängningsdag på förskolan i fredags, vilket innebär inga kids utan pappersarbete. Gick igenom papper & diskuterade en massa viktiga saker. Nästan som i skolan. Nå, det fick mig i alla fall att tänka tillbaka på när jag gick skola sist. & inse att det ju faktiskt är roligt att plugga :-) saknar det lite. Att lära sig en massa saker. Tur att jag sökte några intressanta kurser på högskolan till hösten så jag kan lära mig nya spännande grejer. Bara jag kommer in så. Avslutade dagen med lite after work med min fina, roliga kollega som åkte till solen igår. Kommer sakna henne på jobbet i veckan.

Denna söndag har gått fort. Som vanligt när man har mycket att göra. Tränat, tvättat, städat, lagat en god middag, bytt i sängarna...jag vet en som kommer sova gott inatt! Älskar att sova i en renbäddad säng. Hade det inte varit så jobbigt hade jag bytt varenda kväll ;-)

Ps. Jag saknar min finaste Anna. Hon är så fin & bra!


Frukost

Sitter & käkar frukost efter dagens styrkepass. Tränar mig på att äta makrill - går rätt bra faktiskt! & så min underbara smoothie till. Mmm...

Onsdag. Jobb med kidsen, & sen ska jag mest troligt & bli snygg i håret ikväll.

Passar på att säga: GRATTIS till världens bästa Flisan som fyller 15 år idag! Puss på dig!

Nå nu. Mot jobbet!


tisdag

Så var tisdagen nästan slut. Vi går mot helg, & det gillar jag. En massa tid att göra vad man vill på. Så skönt. Vakna, äta, träna var & hur man vill. Fast det är ju tur att man har bestämda tider de andra dagarna, så man verkligen uppskattar fritiden. Ja. Två dagar till med barnen & sedan en med endast kollegor. Lite pappersarbete åså. Det blir nog också kul :-)

Ligger nyduschad i soffan & tittar på desperate. Så bra serie. Har varit & aktiverat muskler ikväll, det var skönt. Käkat rotmos till middag. Ja jag är nöjd.

Ska titta klart nu, sedan krypa till kojs. Ny dag imorgon!


pigg

Har legat & läst bloggar i över en timme. Klockan är ju faktiskt kvart över åtta nu så jag borde väl våga kliva upp utan att få skäll? Eller hur? (Finns nämligen några i min omgivning som tycker att jag har lite myror i brallan å måste lära mig att sova ut & ta det lugnt... Förstår inte vad de menar ;-))

Gårdagens middag. Kycklingfilé, stekta grönsaker & avokado. Enkelt, men känns ändå lite lyxigt. & så gott!


nöjd

Dirty dancing var suverän! Är så glad & tacksam att jag fick se den. Någonting annorlunda mot vad jag brukar göra & se. Det är roligt. Föresten så var hela kvällen finfin.

Stannade över hos faster så på fm. har jag bara myst med mina underbara kusingrabbar. I Sthlm var det snö"storm" så vi gick ut & hade lite snöbollskrig :-)

Em har jag ägnat åt en sak. Träning. Så skönt. Gym & löpning i solen. Gick lite tungt, men det gjorde inget, njöt bara av vädret & att vara ute.

Morgondagen är helt oplanerad, & det känns bra. Ska fylla den med bra saker hade jag tänkt. Synd bara att min fina inte är här.


spinning

Ligger på sängen & tar igen mig efter arbetsdagen & försöker hitta ny energi till kvällens träning. Idag är det instruerande som gäller igen efter två veckors uppehåll. Men det ska nog gå bra ändå :-) hoppas att mina deltagare hittar tillbaka ikväll, är ju som roligast när det är mycket folk.

Sedan blir det att så snabbt som möjligt hoppa i säng. Är så trött! & imorgon väntar en fullspäckad men rolig dag så då vill jag vara pigg. Först arbete, sen direkt hoppa på tåget till Stockholm, möta upp faster, käka nått & sedan: Dirty dancing-musikalen! Spännande :-)

Föresten. Fan vad det suger att sakna!


Påskhelg

Inser för varje dag jag är hemma hur mycket mer man uppskattar allt som finns här när man bor någon annanstans. Att bara kunna åka ut med skotern & grilla till exempel. Har alltid tyckt om att göra det men nu uppskattar man det på ett helt nytt sätt. Eller mer, rättare sagt. Njuter av varje sekund. Särskilt nu då det varit så väldans underbart väder också.

Påskhelgen so far... har varit jättebra! På dagarna skoterturer & mys i skärgården & korvgrillning, & på kvällarna, lite festligheter. Skippade dock skotercrossen på skärtorsdag i år & körde hemmafest istället. Ett bra val känns det som.

Idag är man trött efter två helkvällar. Strax väntar årets påskmiddag med familj & far-&morföräldrar, grillat, mums! Sedan blir det bara mys med min fina. Kanske drar ut i skärgården. Imorgon hade jag tänkt leta fram skidorna & se om man tar sig fram på dem nu för tiden...;-)


Påsk

Är hemma & har det gott med mina älsklingar!


Har varit på stan idag efter min kortare a...

img_1675 (MMS)

Har varit på stan idag efter min kortare arbetsdag & äntligen hittade jag skålarna jag velat ha så länge. Köpte även en skinnjacka, så nu får det gärna bli varmt här igen. Idag har det varit ruskigt & kallt. Fy.  Nu ska jag sova. Godnatt!


Helgen

Här kommer lite bilder från helgen. Kan inte klaga på någonting, är helnöjd! Tackar sällskapet & hoppas att det inte var sista gången.

Nu efter närmare 6 timmar i bil börjar jag bli liiiite less. Har precis lämnat av grabbarna på Arlanda & nu åker vi sista biten hem. Då ska jag försöka packa upp & fixa i ordning inför kommande arbetsvecka. Risken finns dock att jag stupar i soffan...

På tal om kommande vecka; tre arbetsdagar, sedan fem lediga dagar hemma i sköna norr. Fantastico! :-)image descriptionimage descriptionimage description

 

 


RSS 2.0