jag vill önska alla

ETT GLATT NYTT ÅR!


 
Vi ses nästa år! ;-)
Puss på er


-


Jag skulle ge allt i världen för att slippa ha ont.


Det är allt jag har att säga idag.

baby you rock my world

Jag tänkte slänga in ett inlägg men min hjärna står helt still.
Jag är i alla fall ledig imorgon, och det känns oerhört skönt. 

Ska passa på att nämna hur mycket jag hatar att ha ont,
och hur mycket jag tycker om mina vänner också ♥


you don't know what you got 'til you're missing it a lot

Jag tror jag blir tokig! Förkylingen som jag trodde att jag äntligen hade blivit av med verkar vara på väg tillbaka. Snuvig, slemmig, hostig och jävlig imorse när jag vaknade. Fan. Jag orkar inte! VILL INTE! Ska inte. Punkt.

Igår efter jobbet blev det inte mycket gjort - såg SOV hockey, åt middag med farmor och farfar + efterrätt med mormor och morfar. Plockade lite bland julklapparna jag fått. Provade, funderade, provade igen. Städade i rummet. Sorterade bilderna i datorn. Tog en lång, varm dusch. Gjorde en hårinpackning. Mös i mina nya, fina, rosa skinntofflor. Lovley sunday.

Har fått order om att visa min nya kalufs, så varsågoda:



Nu måste jag jobba vidare! Ha en bra måndag mina vännner ♥


mitt hundrade inlägg

Wohoo! Det trodde ni inte va? ;-)


Så har julafton (och snart även julhelgen) med allt vad det innebär passerat för detta år. Lite tråkigt faktiskt. Som vanligt var det mysigt, det var klappar, det var tomtar och såklart en massa frossande av all god julmat. Mmm.... Jag längtar redan till nästa år!

Nu sitter jag på jobbet och letar någonting att sysselsätta mig med. Ringer inte särskilt mycket så jag har redan hunnit igenom alla bloggar, facebook en 10 varv samt att se klart "Morden i Sandhamn". Bra serie det där! Ett varv på blocket nu då? Och sen kanske jag tar tag i det där förbannades CV:t som måste skrivas...

Så om någon där ute är bra på sådant så mottages hjälp med öppna armar!




*Bild




På återseénde mina vänner!


bättre sent än aldrig

♥♥ GRATTIS PÅ 20-ÅRS DAGEN (i efterskott) MIN ÄLSKADE VÄN! ♥♥

Vad skulle jag göra utan dig?


hemvändaren

Dan före dan före dopparedan. Även den så kallade "hemvändaren". Även kallad en helt vanlig onsdag. Än så länge.

Sitter för tillfället på jobbet och är väääldigt nära att skicka iväg en förfrågan om att gå hem en stund tidigare idag. Att göra sig i ordning för en galen festkväll på bara en timme är ingen enkel match... Inte för mig i alla fall. Alla som känner mig vet att jag inte är världens snabbaste på den fronten... Men hallå, man kan ju inte vara bäst på allt! 

Ikväll ska alltså min fina vän Heidi ♥ firas med pompa och ståt. Jag tror, hoppas....SKA SE TILL att det blir en riktig höjdarkväll! Kan ju eventuellt bli min sista fest för detta år, jobbar ju nämligen resterande "festdagar", så då är det bäst att göra någonting riktigt bra av den.



I övrigt så ligger jag bra till vad gäller julplaneringen: (nästan) alla julklappar är inhandlade, rummet är städat.....och det var nog allt jag skulle göra också ;-) tihiihi

Kram på er alla glada!


HURRA!

...för SVT som i år äntligen har lyckats knåpa ihop en BRA julkalender! En som även vi "vuxna" vill se och tycker är bra. Ja, i alla fall vi som har lite barnasinne kvar. Årets "Hotell Gyllen Knorren" är faktiskt både rolig och underhållande på något vis.

Inte riktigt i klass med de julkalendrar som vistas under min uppväxt kanske, som till exempel Pelle Svanslös och Sunes Jul - ja, alla dessa som man kan se både om och om och om igen - men än dock en stor förbättring om man jämför med det skräp som visats de senaste 4-5 åren.

Hurra, hurra, hurra!



Mamma Rantanen är ju bara för härlig! ;-)



omega 3

Orkar inte dra någon lång berättelse om vad jag har haft för mig de senaste dagarna. Helgen har i vart fall varit mycket mysig och rolig. Det var oplanerat och spontant när det är som allra bäst.

Igår var jag på massage hos en ny "behandlare". Kändes som att hon verkligen hade koll på vad hon sysslade med. Fick inte mindre än tre burkar med olika piller med mig hem. Så nu ska "magnesium plus", omega 3 och "seda plus" hjälpa mig med mina kroppsliga (och psykiska, om jag nu har sådana) besvär. Om det verkligen hjälper återstår att se. 

Idag är jag tillbaka på jobbet. Hur länge jag blir kvar får vi dock se. Halsen värker värre än någonsin och jag ska snart till vårdcentralen och kolla vad det kan bero på.


På återseende!


sjukling

SJÄLVVALD vila, är nog bland det skönaste som finns.
När man bestämmer sig för att ta en vilodag, bara för att man känner för det,
eller när man tycker att man har förtjänat det.
För att kroppen och knoppen faktiskt behöver det.
OFRIVILLIG vila däremot, är nog det värsta som finns.
Alla rutiner bara faller, försvinner.
 Jag vill kunna fortsätta i det perfekta stim jag varit i, som jag trivdes så bra med.
 Kunna gå på de passen jag brukar, kunna köra skiten ur kroppen, rensa alla tankar
- och må sådär underbart bra efteråt.

Men nu har jag (fan fan fan) gått och blivit sjuk.
Kan därför inte träna, och det bara kryper i hela kroppen.
Jag mår dåligt av det här. Träningen är ju min terapi!
Mitt sätt att släppa alla tankar på jobbet, alla sura människor jag pratat med under dagen, 
alla problem överhuvudtaget. 

Inne i träningslokalen och i spinningsalen finns det bara glädje för mig.
Och jag ska inte glömma att tacka mina underbara,
 superduktiga kollegor på FLOW för att jag känner så.
 

Den där speciella känslan som infinner sig efter ett träningspass,
går helt enkelt inte att framkalla på något annat sätt.


Nä, esberitox, bafucin och varmt vatten med honung är mitt hopp just nu. 
Snälla, låt mig bli frisk?!


årets första julbord

Hade en riktigt trevlig kväll igår måste jag säga. Både förfesten, middagen och allt efteråt var verkligen kul! Och maten var riktigt god, mitt första julbord iår. Mums. Vi samlades ett gäng från jobbet innan julbordet och drack glögg (och diverse andra drycker också givetvis) och surrade. Det var riktigt roligt att träffa och umgås med lite "nytt" folk, eller sådana som man inte pratar så mycket med annars. Är inte allt för ofta det blir att man gör det nu för tiden. Inte för att jag inte gillar förfesterna som jag brukar gå på, men det är ändå lite kul för omväxlings skull. Äh, ni fattar vad jag menar.

Nu sitter jag som ni säkert förstår på jobbet igen, men det känns faktiskt ganska okej. Eller helt okej om jag ska vara ärlig. Har nämligen hunnit med följande:

♦ se hela veckans avsnitt av julkalendern
 se ett avsnitt "I form med Anna Anka" (innan jag tröttnade, är så enformigt) 
♦ kolla facebook flera varv och läsa alla bloggar jag brukar
♦ spola igenom några avsnitt "Så mycket bättre"
♦ se ett avsnitt Maria Wern (som förövrigt var riktigt bra! Har missat det tidigare. Kan verkligen rekommenderas! Så är jag ju ett ganska stort fan av alla de svenska kriminalserierna också, men i alla fall)

Hur som helst, så förstår ni säkert att samtalsvolymen ikväll inte så hög. Jag kan luta mig tillbaka i stolen, lägga upp fötterna på bordet, greppa godispåsen och veta att pengarna ändå rullar in. Yehaa! ;-) 

(Säkerligen får jag äta upp detta imorgon då det kanske tokringer hela dagen)



we R who we R

Efter påtryckning av familj och vänner känner jag att det är bäst att jag slänger in ett inlägg. Det känns ju skönt att veta att det finns någon som har glädje av eller bara är intresserade av att veta vad som försegår i mitt liv och i mitt huvud.

Är åter stationerad på Grytnäs med lurarna på huvudet. När klockan ringde imorse ville jag bokstavligt talat dö. Kändes som att jag aldrig fått sova ut i hela mitt liv... Och om sanningen ska fram så är det faktiskt ett ganska bra tag sedan jag fick göra det. Tyvärr så måste jag nu inse att denna helg defivitivt inte kommer att bli bättre på den fronten. Kommer att bli en sen kväll ikväll och eftersom jag har jobbhelg i helgen så måste jag upp i någorlunda tid imorgon också... Nåja, får ta igen det när jag blir gammal!

Anledningen till sen kväll ikväll: Julfest med jobbet! Det blir nog riktigt trevligt. 

Direkt när jag slutar sticker jag därför till Heidi för fix och trix och sen skulle vi nog dra vidare till någon typ av för-förfest. Jag har ingen aning om jag ska vara ärlig för det är som vanligt hon som har stått för festplaneringen. Sen väntar i alla fall mingel, julbord och rajraj på hotellet, så mycket vet jag ;-) 

En liten parentes:
 Jag har gått och blivit brunett! Är mer än fyra år sedan jag var det sist, så det känns lite ovant. Det var inte meningen att jag skulle bli såhär mörk när jag påbörjade detta projekt. Det var alltså inte planerat och noga övervägt i flera veckor som man brukar göra när man ska trixa med sitt hår. Men det känns ändå bra. Jag ville ha en förändring - och det fick jag ;-) Kanske lite större än jag hade planerat dock, tihi. Bild kommer - förutsatt att någon talar om för mig vilket nummer man MMS-bloggar till?!?


Hej då långa blonda hår...

Kram på er, och ha en supertrevlig och skön helg! ♥

 


RSS 2.0