jobbelijobb...

36 minuter, sen promenerar jag iväg till stan. Där ska jag möta upp Mari som ska följa med mig på stan och kika runt lite innan hon ska iväg och jobba. Kanske att vi tar oss en snabbis i solariet också, solen lyser ju så med sin frånvaro så det kanske är den enda utvägen för att få lite färg på kroppen. 

Idag MÅSTE jag göra någonting fysiskt. Har sommaruppehåll från fotbollen nu vílket har resulterat i alldeles för lite fysisk aktivitet den senaste tiden. Tyvärr. Vore döden om den lilla kondition jag faktiskt hunnit bygga upp skulle försvinna. Orkar bara inte börja om från noll igen... Saknar gymträningen gör jag också, men känner inte att det är värt att köpa nytt gymkort nu under sommaren. När fotbollen drar igång igen hinner jag ändå inte springa på gymet, trots att jag skulle vilja. Om det blir en längre cykeltur, löpning eller en rask promenad ikväll återstår dock att se.









underbara måndagsmorgon...

Innan jag somnade (läs däckade) i sängen igår kväll hade jag följande planer för denna måndag: kliva upp i tid, göra mig i ordning, äta frukost samt fixa iordning lunch innan jobbet. Jobba till 14, ta en promenad till stan där jag skulle besöka banken och sen göra bort några andra ärenden. Nu sitter jag och funderar på vilka av dessa planer som blev som jag faktiskt hade tänkt. Svaret: En. Och en halv. Jag vaknade alldeles för sent, hann inte med varken fix, frukost eller att göra någon lunchlåda. Slutade kl 14, då blev det i och för sig en promenad till stan men inte en vanlig, lugn promenad som jag hade tänkt mig utan jag fick powerwalka som ett tok till stan för att hinna i tid till frisören som jag bokat tid hos under dagen. Banken och de andra ärendena  jag skulle göra blev inte av överhuvudtaget. Får göra ett nytt försök imorgon helt enkelt.

Nyss hemkommen från fotbollsmatch i Luleå som slutade lika mellan Assi och Notviken. Nu väntar sängen. 

Kvällens funderingar:
1. Ser fram emot att morgondagens arbetspass bara är 4 timmar kort.
2. Kan absolut inte förstå att jag inte ska tillbaka till Furuhed och BF3 i höst
...




Godnatt!


vem har retat vädergudarna?

Alltså jag blir så arg. När man väl är ledig och har både tid och möjlighet att sola och äntligen få lite färg på sin vita kropp, då blåser det sjukt mycket och efter bara ca 1,5 timme går solen i moln! Och det var inga små moln som bestämde sig för att förstöra mina planer, nä det var stora, feta moln som vägrade flytta på sig. Fy så trist.

Så istället har jag tagit tag i klädhögarna som så vackert prydde hela mitt golv, testat skorna och klänningen som fanns i den gigantiska kartongen från Nelly (förstår verkligen inte varför de skickade grejerna i en så stor kartong, hela jag får ju plats i den) samt fört över alla bilder från mina kameror till datorn. Nedan kommer ett litet urval av dessa.




     





Nu ska jag kasta i mig något ätbart och sen duscha. Ikväll blir det biomys med Martin Beck.



hard WORK WORK...

Som jag skrev igår så tog jag ett extra arbetspass även idag. Därför sitter jag nu här och halvsover i stolen mellan samtalen som inte alls är särkilt många. Skönt det, känner att jag har sovit alldeles för lite inatt och hade inte orkat med den vanliga strömmen av samtal som oftast kommer in på veckodagarna.

Den ångest jag hade för att sitta inne och jobba igår är som bortblåst, jag nästan njuter (med betoning på nästan) - pengarna rullar in utan större ansträngning, dvs fickpengskassan utökas, och jag missar inga soltimmar eftersom det ändå är grått och mulet ute. Jihooo!


För er som inte vet det så tog jag studenten i år. Av mina snälla, älskade föräldrar samt faster med familj fick jag en superfin stytemkamera. Jag håller fortfarande på och lär mig den så igår när vi var ute i skårgården passade jag på att fota en hel del. Tyvärr har jag inte med sladden här på jobbet så jag kan lägga in någon bild, men det kommer. Jag som trodde att jag inte alls var intresserad av att fota, så fel jag hade. Det är ju jätteroligt! Sen när jag lär mig den bättre kommer det säkert bli ännu roligare.







(Nikon D5000) 


längtaaar...

18 Augusti - 1 Spetember
Turkiet, Alanya


18 Augusti - 1 September



LOOOVELY!


midsommarafton...

Det är midsommarafton och ute skiner solen för fullt. Själv anlände jag precis till jobbet. Det känns, rent ut sagt, förjävligt. Hur fan kunde jag vara så dum och ta på mig extra pass både idag OCH imorgon?! Försöker intala mig själv att det ger relativt bra klirr i kassan, just nu hjälper det....inte ens lite. Förhoppningsvis känns det bättre när vi är framme vid den 25:e nästa månad. Jag hoppas på det. 

Dessutom kan jag trösta mig med att TVÅ underbara veckor i Turkiet med min bästaste vän väntar i Augusti. Det är redan bokat och klart, och det känns riktigt härligt. Lite semester efter det sista året av slit i skolan och en hel sommars jobb kommer sitta fint.

Prick kl 19.00 ska jag åka hem och avnjuta en god middag tillsammans med familjen. Vad som händer sen återstår att se.


Glad midsommar på er!


ett försök...

Har länge funderat på att skaffa en blogg, så nu ska jag faktiskt göra ett försök. Kan inte lova varken konternuelig uppdatering eller superintressanta inlägg, men kanske att jag ändå lyckas slänga in ett inlägg då och då. Dagar som denna, när telefonen inte direkt går varm på jobbet om man säger så, kanske jag tar mig tid. Vi får se.

Ska be min goda vän och kamrat Jennipher göra en design åt mig så det blir lite roligare för er intresserade att läsa mina rader.

Nu ska jag återgå till arbetet, dvs. googlandet av hundraser, Fb-nötandet och jakten på intressanta bloggar att läsa, de 72 minuter som återstår av arbetsdagen. Sen väntar grillat, en klippning och eventuellt lite festande med brudarna.



RSS 2.0