lalalaaaa

Dagens mest spännande upptäckt hittils: Oavsett om jag bloggar en gång på två veckor eller varje dag så har jag lika många läsare. Är det ett bevis på hur intressanta mina inlägg är? ;-)

Slutar strax för dagen. S-k-ö-n-t. Är trött pga för lite sömn och helt trött i skallen efter bara en dags jobb här. Det är faktiskt med påfrestande än man tror. Ska hämta upp Anna för lite ärenden på stan och kanske en prommis med hennes söta vovve om det är fint väder(??) Jag sitter instängd här så jag har ingen aning. Tror nog att jag ska unna mig nå gofika på lycktan också ;-)

Nä, jobb 15 minuter till, sen får jag äntligen gå och äta min sallad. Magen skriker.

Ha en bra fredag vänner!


I love the way it hurts

Jag som hade så stora planer inför morgondagen. Storstäda, byta sängkläder, baka, ta en promenad i det fina vädret de lovat oss, slappa... Men så blev det jobb istället. Nåväl, jag antar att jag ska vara tacksam för det.

Blev inte som planerat idag, jag och Heidi hade nog båda för fullt schema för att hinna med det. Istället har jag varit på utbildning och genomgång på FLOW igen. Ett träningspass och en snabbvisit hos Anna har jag också hunnit med idag. Förutom jobb på förskolan då.

En parentes: Det spelar ingen roll om man är ledig/arbetslös/mammaledig/u name it; FREDAG(kväll) är ändå SÅÅ speciell. Går inte ens att jämföra med lördag kväll. Det finns ingen bättre stund på veckan.

Denna veckas bästa stund ska jag spendera på bästa tänkbara sätt - med mina tjejer. Antingen åker vi ut till Annas stuga, eller så myser vi på hemma hos henne som vanligt. Vi får se. Hur som haver ska jag försöka få med mig kameran så jag kan bjuda på lite färska bilder sen.

(observera att detta var INNAN jag färgade håret, därav den hemska färgen)

Nu har jag grus i ögonen och sängen ropar på mig. Godnatt alla fina!


turn the lights off

Nyligen hemkommen efter dagens träningar; spinning för min egen del och sen körde jag ett stenhårt pilatespass med ett riktigt härligt företagsgäng. Kul kul! Kände av gårdagens gympass i både baksida lår och mage - Bra det, för då vet jag att det har gett något. Träning är allt bra härligt.

Nu är jag mätt och belåten efter dagens "andra" middag. Åt en liten taco innan jag åkte (klarar verkligen inte att träna mätt) och en lite större nu efteråt. Blandat med lite andra gosaker som till exempel keso och chokladflingor förstås ;-)

Imorgon väntar ännu mer jobb på förskolan och sen blir det mest troligt att "göra stan" och besöka arbetsförmedligen med Heidi-gumman ♥ Måste sova nu så jag kan vara en snäll fröken imorgon också.

DRÖM SÖTT!


så kan det gå...

...när man fastnar i bloggläsning under ett brödbak!
 
OOOPS!

Vilken himla tur att man
lär sig av sina misstag

Plåt nummer 2:

GUDOMLIGT GODA! ;-)

Så dagens tips från coachen:
-Håll koll i ugnen!


you don't really care for music, do you?

Hej hopp! Blev oplanerat arbete på förskolan några timmar på förmiddagen idag. Det var mysigt. Timmarna bara springer förbi när man är där, det är så roligt. Och eftersom det knappt blir något jobb alls på Tele just nu så är jag glad för varje annat arbetstillfälle jag får.

Gårdagen var lugn och skön, då jag var aningen bakis. Inga kommentarer. Åt flottig men ack så god mat och mös sedan i Sandras soffa och åt glass resten av kvällen. Givetvis var Solsidan kl 20.00 ett måste. 


Sitter och funderar på hur jag ska göra med dagens träning. Hade nämligen lite förkylningskänningar när jag vaknade imorse... Tror jag kör på "träna-bort-sjukan-varianten" denna gång. Men först; en taktikvila! 

tröttmössa

Har blåst på till halv tolv idag. HALV TOLV! Fick lite panik när jag insåg vad klockan var, men sen lugnade jag mig med att man ändå inte gör någonting vettigt när man jobbar kväll. Går oftast bara och stirrar på klockan och väntar på att börja. Dessutom kanske jag behövde det, då det blev en väldigt sen kväll igår. Jag och Jenny drog till Anna och busade med henne och Sanna till fram på småtimmarna. Riktigt mys! ♥ (Men brudar, jag vill ha revanch i diamantspelet inom en snar framtid...)

Känns lite surt att jobba idag när det är så fint väder ute. Fast det är allt lite synd att det ska vara så kallt när solen väl väljer att titta fram... Sånna här dagar får mig verkligen att längta till våren. Alla härliga skoterturer när man sätter sig och grillar någonstans och solen bara steker. I vår ska jag verkligen ta vara på de fina dagar vi får. Härmed lovar jag mig själv det.

Nu ska jag hämta mig en kaffekopp och sedan krypa tillrätta i stolen, slå på något bra program och hoppas att det slutar ringa.


denna fredag

Tjohoo! Fredag idag och det har varit en riktigt bra sådan. Startade dagen med två och en halv(!) timme hos frissan, så nu måste jag ju vara supersnygg i håret ;-) Nä, skämtosido, jag är verkligen supernöjd. Sen en snabbis på gymmet innan jag hämtade upp sötaste Anna för lunch på stan, blev min absoluta favoritmat som jag har längtat efter länge - KIIIIINA! 

Efter en snabbsväng på stan har vi bara myst på hos henne, eller jag har myst och hon har städat. Snäll kompis man är... Nu har jag käkat middag och tänkte slå igång avsnittet jag somnade till igår medans jag väntar på min såkallade andra hälft ♥


Jag är verkligen urusel på att ha färska bilder.

Ha en fin fredagskväll alla!

like I'm the only girl in the world

Sitter här nyduschad och njuter. Har lyckats skrapa ihop två träningspass ikväll, ett som instruktör och ett inte. Riktigt skönt var det! Nu är jag lagomt trött i kroppen och benen, som fått ta mycket stryk, är typ som stockar. Men jag är såå glad att jag börjar vara på banan igen. Så mycket energi träningen tillför, ja, det är helt sjukt.


Efter många om och men blev det att baka småfrallor tidigare idag, så nu kan jag ;-) Och hur goda sen! Det är ju rent ut sagt farligt... Vilken jävla hemmafru jag kommer bli! Tihihi


Nä, nu kryper jag ner under täcket. Tidig uppstigning imorgon! Redan 7.30... Hur ska jag orka?
GOD NATT!

kvalitetstid


Har tillbringat morgonen/förmiddagen hos mina söta morföräldrar. Myst i soffan, sett TV (på deras nya PLATT-TV?!? Hur coola är dem inte som går och köper en "värsting"-TV i deras ålder?) och blivit bjuden på våffellunch ♥ 

Nu funderar jag på att återgå till verkligheten och göra något vettigt av dagen. Frågan är bara VAD? Städningen gjorde jag bort igår, strök och hängde gardiner likaså... Mamma hade som förslag att jag kunde baka bröd när jag frågade henne vad jag kan hjälpa till med här hemma. Kanske att jag skulle passa på att träna lite på det medans jag fortfarande har två bakmästare i närheten; nämligen mamma och mormor.

Imorgon klockan nio ska jag infinna mig på "Kalixfrisörerna" för en rejäl uppfräschning av min kalufs. Jag längtar! Sen hoppas jag på en lunchdejt och på kvällskvisten blir det mest troligt mys med tjejorna. 


PÅ ÅTERSEÉNDE!

kärt barn har många namn


Precis hemkommen efter en riktig myskväll hos Heidi-Hajdi-Heddan-Kvasten-Holmqvast 
Vi har surrat, sett film och ätit grönsaksdipp. Mums! Myst och bara tagit det lugnt, precis som det ska vara.

Innan var jag på utbildning på FLOW så nu avancerar jag snart och börjar köra lite fler klasser. Superduperkul! Då tycker jag att det är på tiden att ni kommer och tränar med mig, viiiiiiiiiisst då?!

Nä, jag har verkligen inget mer vettigt att skriva. Ska slå igång ett avsnitt DH att somna till och så gör vi ett nytt försök imorgon istället. Godnatt alla fina!

ÅR 2010

Ljusglimtar från året som gick



Jag, Jennfi & Jenny drog en weekend i Stockholm i Januari








Vinterns fester
Vi firade Anna & Amanda som fyllde 20 och jag blev 19






BF3 gick sin sista termin tillsammans...
Och i slutet av terminen åkte vi på klassresa till Umeå


där vi givetvis...





...gick ALL IN! ;-)

STUDENTVECKAN



"Jakten på Guldägget"


"Kändistema"

"Baby Spice" & Kat von Dee
(om någon mot förmodan inte ser det)

Den stora BALEN




STUDENTEN!!!




Luleåkalaset




I Augusti åkte jag och min ♥-vän
till Alanya i två underbara veckor






Det finns såklart många fler nämnvärda stunder från 2010,
men jag är tyvärr inte den flitigaste på att använa kameran
så därför finns inte allt sparat på bild
- men än dock föralltid bevarat i mitt minne ♥


svar på tal..

...till dig som är så himla mogen och duktig själv och skriver ett utlägg om alla fel jag gör, men som inte ens vågar stå för vem du är och dina egna åsikter.

"Dags att börja växa upp kanske,ditt beteende du har är ett riktigt "fjortisbeteende" kränka folk i sin omgivning, vända folk mot andra, ankalaga folk för falska saker det är inte OKEJ det var sånt man höll på med när man var 13-14 år då man inte hade mer vett än så.. Folk pratar om detta och tycker inte att de du håller på med är OKEJ som sagt. En dag så kommer allt tillbaka till dig och då blir det inte lika kul så kankse dags att börja tänka efter lite innan du gör saker mot andra.
Finns andra sätt att lösa saker och ting på om man mår dåligt på grund av något."

Jag har bara en sak att säga dig, och det är: Ta reda på fakta innan du uttalar dig. Det finns alltid två versioner av en berättelse. Och att folk pratar skiter jag faktiskt i, för så är det alltid, trots att nästan ingen vet hur det i själva verket ligger till.  

Tack och hej.  




RSS 2.0