inte helt frivillig...

frånvaro här från bloggen. Är bloggappen som strular så... för tillfället kan jag inte ens logga in. Och då är det svårt att skriva. Och dessutom har jag inte ens någon dator just nu.

Nåväl, ser fram emot en helg som inte kan sluta annat än bra. Västerås CityFestival på agendan!

Godmorgon

Solen lyser fin på taken, endast Jennifer är vaken..... Tihi ja lite så känns det faktiskt. De andra två under samma tak sover som små barn :-) skönt för dem som kan sova nu när vi äntligen (ja, så känns det) är lediga.

har i mitt tystaste gjort en liten förstafrukost som jag tänkte skulle ge mig den energi jag behöver för en springtur. kesella, lite yoghurt, hallon & banan. & kaffet som jag sitter med i handen nu. Tror det blir bra detta.

Sen är det midsommarfirande för hela slanten som gäller! Ha en fantastisk dag alla :-)


Regn = shopping

Ja, det är ju faktiskt en bra aktivitet att ägna sig åt när regnet vägrar ge med sig.

Så lördag-kläder & sådant skoj, söndag-nya fina grejer till lägenheten. Kult! Här är lite av lördagens fynd(!) jo, stadiums sommarrea har ju startat ;-) nikeshorts, en mysig kofta & en väst till sommarens & höstens svalare promenader.

(här skulle det såklart finns bilder på ovan nämnda prylar, men den här j*vla appen alltså...)


Godmorgon söndag

....& ni som envisas med att säga att det "inte finns dåliga väder, bara dåliga kläder": det finns visst dåliga väder!! Liten 20 minuters promenad imorse & jag är genomblöt. Trots inte alls dåliga kläder. Huuu det bara öser ner.


Problem & löpning

Den här appen alltså... Bloggar sällan med datorn men lite oftare med mobilen. Problemet är att få in bilderna. Med appen går det nästan aldrig & när det går är det efter flera försök. Att lägga in flera samtidigt är inte att fundera på, en funkar ibland. Någon annan med samma problem eller tips på vad man kan göra?

Nu hade jag tänkt mig lite löpning. Planlöst. Bara på känn. Känner mig inte jättepigg på det just nu så bara jag tar mig ut blir jag nöjd. Väl ute brukar någon form av mål dyka upp av sig själv :-)


Mysmorgon

Ligger i soffan & tittar på "dear John", så himla fin film! igår firade vi Kateriina som fyllde år, käkade en underbart god smörgåstårta hon gjort, drack några glas rött & spelade tv-spel. Jo faktiskt. Nått dansspel, riktigt roligt var det. En mycket trevlig kväll.

Igår på dagen var vi hos syster, startade med ett skönt functional moves-pass, gick sen ner på stan & tittade i några butiker innan vi satte oss på ett supermysigt fik en lång stund & snackade skit. härlig lördag.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/1890733/images/2012/pic_206086347.jpg" class="image">


Ledig dag

Ledig dag mitt i veckan - igen. Det är ju nästan så man börjar bli bortskämd med alla dessa "kortveckor" :-) Men jag klagar inte. Sköna extra lediga dagar som man kan fylla med vad man vill. Jag tänkte fylla min med träning, lite shopping (sommargarderoben behöver påfyllning) & återhämtning.

Hade en jättemysig kväll igår, var hemma hos min fina kollega & vän & tittade på sista avsnittet av DH (som förövrigt slutade så sjukt irriterande!).
Innan det jobb & ett träningspass. Känns i bröst idag kan jag säga :-)

Nä om man skulle hälla i sig en kaffekopp & masa sig till gymmet då... Så får det bli!



Utbildning

Sitter & dricker min mellissmoothie & väntar på att utbildningen jag ska gå ikväll ska börja. En utbildning som jag hoppas att jag inte kommer att behöva användning för. Låter kanske konstigt, men det är det inte. Ska gå HLR-utbildning (hjärt&lung). Men den är ju väldigt bra att ha, både på fritiden men även i båda mina jobb.

Efter detta vankas det träning! Hade tänkt mig en liten blandning av allt, mycket bål, & förhoppningsvis lite spring på bandet. Om jag orkar.....;-)

nu ska jag hånglas med dockan! Puss


RSS 2.0